Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fiat albea
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
ion4
ce parere aveti de aceasta masinuta?ca idee e f ieftina cca 9000 E si e super la dotari
M i h a i
E super masina iti zic eu.
Personal am un Fiat Punto II iar motoarele (de 1.2)sunt la fel si-ti zic sigur ca sunt bune. In Plus Fiat Albea e mai pt drumurile noastre proaste exact cum zice la reclama. Nu mai vorbesc de ce spatioasa este. Mergi la un showroom s-o vezi (recomand AutoPerugia din pantelimon)
madalina
Nu ti-asrecomanda niciodata nici-un produs, inclusiv masini, facut special pentru Europe de Est! Producatorii au impresia ca d-abia am coborat din copac si daca vedem emblema unei marci de renume si un pret ceva mai mic, o sa dam navala sa cumparam acel produs, a carui calitate este mult, chiar foarte mult, sub calitatea obisnuita a respectivei firme! Uitati-va de exemplu la Renault, care in Franta nu vinde Clio Symbol sau megane (I) classic! Stiu ca veti spune ca se adapteaza mai bine "soselelor" noastre, dar putea vinde o masina cu ceva in plus pentru aceasta problema (ex Clio Bicorp cu scut metalic si ceva modificari la suspensii)! Fiat sau Renault nu si-ar permite sa vanda in Europa de Vest Albea, respectiv Clio Symbol nici pentru persoanele cu cele mai mici venituri pentru ca si-ar face singuri antireclama!
valentin5
ai dreptate madalina dar gandeste-te citi din romania isi permit masini peste 12000 - 15000 E, pretul minim al unei masini cu adevarat bune. asa ca genul asta de masini este potrivit pentru tara noastra, tinand cont de nivelul de trai.
M i h a i
Nu conteaza daca am coborat din copac sau daca mai avem cateva craci pana jos. Treaba e ca strainii nu doar au impresia ca vom da navala sa cumparam ci chiar asa se intampla. Clio e cea mai vanduta masina, ca tot aminteai de Renault. In plus, "masina pentru Europa de Est" nu inseamna neaparat proasta calitate ci doar mai multe plastice si mai putine dotari de serie.
La Albea, notiunea de "pentru europa de est" se refera la suspensii. Un lucru bun. La Punto ele sunt "pentru europa de vest" si sunt ceva ma rigide. Diferenta e ca in albea simti gropile ma putin.
Ioane!!! cupara-o fara probleme daca nu ai bani mai multi. ai si 3 ani garantie fara limita de km.
horatiu7
...si mai ai un discount de 1010 euro la pretul cip in perioada asta!
krysty
-ion- iti recomand sa faci un drive-test cu masina. vezi cum se comporta, cum trage motorul, cum sta cu stabilitatea si daca te satisface, ia-o. bafta!

-madalina- te-ai hazardat putin cu afirmatia cum ca symbol si megane clasic nu au vanzari in franta. daca vei avea vre-o data ocazia sa ajungi acolo vei ramane surprinsa sa vezi cat de MULTE, mai ales symbol, sunt pe strazi.
madalina
1.Intra pe siteul Renault franta (www.renault.fr), care este unul foarte complet, dar in oferta lor lipseste cu desavarsire Clio Symbol!
2. Am intrat in reprezentanta Renault in Franta si nu am vazut niciodata nici-un Clio Symbol
3. Am fost in Franta in 1997, 1998, 2000, 2002 si 2003 si nu am vazut niciodata un clio symbol, decat cu numere ale unor tari din Europa de Est!
Imi pare rau pentru tine, dar nu m-am hazardat, ci am postat o informatie cunoscuta de absolut oricine a citit macar un articol despre Clio Symbol! Nu este nici secreta, nici ascunsa de catre Renault la nivel oficial si practic! Asa cum Fiat a spus de la lansarea Albea caeste o masina pentru Europa Estica!Daca tot doriti sa contraziceti, aduceti argumente reale!
G e o r g e
cristian cred ca te inseli. eu am locuit in franta 2 luni anul aceste si nu am vazut nici un symbol... atentie nici unul , 2 breakuri si un classic, care erau cu numere straine .

Claudiu4
AM sunat azi la reprezentanta si mi-au dat un pret de 11.275 Euro DDP ( in care e luata in calcul si reducerea ! )pentru un Albea de 80 CP, cu AC, ABS, Airbag. Pret care nu mi se pare chiar mic.
krysty
ok, cum spuneti voi! sunt singurul care am vazut anul acesta symbolul in franta in 4 orase diferite! m-am referit la symbol nu la initiale(bicorp la noi)
G e o r g e
cristian din nou esti neinformat . initiale este o gaam de echipare echivalenta cu cel mai inalt grad de echipare... cum ar fi ghia la ford

este prezenta o singa modalitate de propulsare reprezentata de mmotorul de 1.6 16v 110 cp.

acestea se pot remarca prin jantele de aliaj cu design specific si prin faptul ca cilindreea modelului nu este inscriptionata pe portiere, il locul ei fiind trecuta INITIALE.

eu marefer la clio turcesc, symbol , ala in 4 usi.
nu am vazut nici unul , doar 1 megane I classic si un megane I break .
M i h a i
Faptul ca daca se vinde o masina sau nu in Franta sau Italia nu are nici o importanta. Astea sunt chestii de strategie economica. Costuri mai mici, mana de lucru mai ieftina.
Si "japonezele" au inceput sa se fabrice in Europa sa scape de taxe. Astea nu inseamna sa nu sunt bune.
Daca lumea merge cu ea in Romania si este buna atunci bravo lor. Ne luam dupa vorbe si nu dupa ce constata lumea prin mers. Si Renault si Fiat sunt masini de nota 10. Iar daca omu` are 8-9-10.000 de euro nu are incotro.

Referitor la Fiat: s-a scimbat ceva in ceea ce priveste reviziile. Uleiul se schimba la fiecare 10.000 iar celelalte treburi contiuna sa fie facute din 20 in 20. Asadar m-am dus si eu caci am 31100km si am schimbat filtrul si uleiul. Printre altele i-am facut si o verificare generala. Verdict: supermasina.
Asa ca ia-ti bre Albea


[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-12-03 19:39 ]
madalina
Depinde de principiile fiecaruia, insa eu ma ghidez dupa faptul ca sunt prea saraca sa-mi iau lucruri proaste! Daca un roman munceste de cateva ori mai mult pentru a-si strange banii pentru o masina, eu cred ca are cel putin dreptul la aceeasi calitate! Iar la produsele pentru europa de est nu numai ca nu este aceeasi calitate, e drept si pretul e mai mic, dar raportul calitate pret este mult inferior celui pentru o masina cu 2-3 000 euro mai scumpa dar facuta si pentru vest! Daca la Clio Symbol exista varianta clio bicorp si pentru vest si au unele solutii tehnice in comun, nu exista o albea pentru Vest! In afara de acest lucru, este cam scumpa pentru ce ofera, daca ultimele preturi aparute pe forum sunt cele reale!
Iulian8
exista o zicala: 'sunt prea sarac sa imi cumpar lucruri ieftine'.
dar daca tot vrei sa dai banii pe o masina noua , la banii astia, ma rog , aproximativ, i-ati frate un golf IV ca e la sfarsit de cariera si dau o gramada de extrase si reduceri.
iar la 12.000 euro iei un bmw 3 din 2000 full extras, de uiti rapid toate albeele si bicorpurile.
sau pun in consideratie si un passat sau un A4. nu suna mai bine decat albeea? si alea sunt facute sigur in germania pt germania.intelegi nu?
M i h a i
De acord cu principiul tau madalina insa cred ca daca omul se uita la astfel de masini si mentioneaza 9000 EURO inseamna ca atat are el de dat pe masina. Si pentru ca e a nu stiu cata oara cand zici ca nu sunt bune astea pt Europa de Est, zi-mi si mie pe ce te bazezi. Cine ti-a spus sau unde ai citit sau ce experienta personala ai cu macar una din modele sa zici ca nu sunt bune? Eu unul stiu cel putin de Fiat si Renault (ca e plina Romania de Renault) ca sunt bune.
Cred ca esti subiectiva rau. Iti amintesc de discutiile cu "imaginea de marca" in schimb zici ca ti-ai luat o mazda. Cauta in Autocatalog 2003 si ai sa vezi ce zic aia despre imaginea de marca, referitor la Mazda (iti zic eu, ca NU E GROZAVA si au cautat sa o indrepte prin Mazda 6). In plus sunt putini cei care au mers cu asa ceva si la o adica nu prea ai de unde sa aflii o parere obiectiva a unui utilizator. Dar asta nu cred ca e de ajuns sa zic ca nu o masina buna ca asa mi se pare mie.
visit http://www.autoexpert.ro/SpeedMagazine.eal...22-7634650754-1

Intrucat diferentele dintre Albea si Punto la nivel tehnic nu sunt semnificative il invit pe ion, postatorul subiectului, sa viziteze lincul urmator
http://www.autoexpert.ro/SpeedMagazine.eal...22-7634650754-1


[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-12-04 13:18 ]
madalina
Nu m-am referit la intreaga gama Renault sau Fiat, ci strict la symbol si albea! Eu, personal, cand imi cumparceva, nu sunt interesata in primul rand de pret, ci de raportul calitate/pret! Iar in orice domeniul, produsele facute pentru Europa de Est, africa America de Sud sunt cu (sa zicem) 20-30 % mai ieftine si cu 50% mai proaste din punct de vedere calitativ! Si in orice se aplica aceasi politica! Daca Albea si Symbol ar fi masini reusite, crezi ca nu le-ar vinde si in Vest, la pret ceva mai mare decat in Est? Eu vreau sa cumpar produsestraine ce sunt facute in aceasi fabrica, cu aceeasi tehnologie si pentru Est si pentru Vest dintr-un simplu motiv:normele calitate si de protectie a consumatorului sunt mult mai dure in Vest, asa ca trebuie sale respecte pe acelea!
In privinta imaginii de marca, in Romania, Mazda nu statea prost, ci dezastruos cand mi-am cumparat eu masina! Nu mi-am luat o masina din snobism, caci imi luam alte marci mult mai bine vazute, dar am cautat si eu cat mai multe informatii despre masina in strainatate si nu am gasit decat lucruri bune
! Mi-a placut si faptul ca este facuta in Japonia si in proportie de aproximativ 70% este facuta de roboti! Iar omul greseste mult mai des decat robotul! Alta masina pe care o am este un opel corsa, iar ca imagine nu sta deloc bine, dar atunci cand am luat-o a fost cea mai buna varianta! Poate mai bine ar fi fost un Clio Bicorp, dar nu-mi place sa-mi cumpar cel mai bine vandut produs!
M i h a i
Privitor la Mazda, sa stii ca nu te-am acuzat de snobism si oricum nu te-as acuza de ceva si nu as fi rauvoitor pentru ca-ti exprimi o opinie. In plus daca ai bani iti zic sincer bravo tie si la cat mai multe masini (BMW-uri ) E dreptul tau sa zici ce vrei si ai propriile metode de a alege o masina. Ce "nu-mi convie mie" este ca tot nu dai si tu o sursa de unde ai aflat ca X este masina proasta. Nu cred ca e corect sa-l influentezi pe om sa renunte la o masina pe un fel de "asa mi se pare mie". Hai sa fim mai practici si sa filosofam mai putin cand e vorba de a sfatui pe cineva. Si ca sa revin iar la imagiea de marca, am citit azi in AutoMotor si Sport cum ca Fiat (unde regasim albea) si nu mai stiu cine au avut mereu o imagine buna. Si Mazda e laudata nevoie mare apropos.
Deci eu asta nu inteleg, de unde sau ce anume te-a facut pe tine sa crezi ca Albea sau Clio sunt proaste. In afara de faptul ca nu se vand nu stiu pe unde. PRACTIC si la OBIECT pls.
madalina
Albe anu am vazut decat in showroom ce-i drept, dar symbol au multe cunostinte si am vazut cum este facuta masina! Corect, in comparatie cu o dacie, e o masina reusita, dar in comparatie cu un Bicorp este mult inferioara!
bogdan8
ma vad nevoit sa intervin normal,nu?
te stiu o fata careia nu ii place sa vb prosti,asa ca te rog,nu ma dezamagii...mai citeste de la specialisti (nu neaparat de la mine:) ).La albea vorbim de spatiu,confort,suspensii (tot confort),finisare,fiabilitatea motorului (vb de motorul de 1.2 care a fost si pe punto-super motor).Consumul nu este cu mult mai mare decat al lui clio (poate fi un minus),iar in varianta de baza nu are prea multe dotari (asta este un minus)...Dar fie si asa tot ramane in avantaj....Plus garantia +costul pieselor si al reviziilor+++++...asa ca te rog.
Ion
M-am amuzat un pic, citind polemica de aici

Adevarul este ca lucrurile sunt relative. E greu de spus in ziua de astazi, ce ma e fabricat si undeva anume. Cred se se va si renunta la chestia cu fabricat, mai corect fiind spus asamblat. Numai la marcile germane, daca ne gandim ca motoarele de VW se fac in Ungaria, ca lemnul la Mercedes-Benz se face la noi si ceva componente la cutia de viteze la Cugir, pentru A-Klasse, ca la BMW - care e foarte conservator si nu are fabrici decat in Germania, cablajele electrice se fac in Romania, - si asta e doar ce mai stiu si eu - cu greu mai putem trage concluzii. Referitor la Renault facut in Turcia, Meganul II varianta in 3 volume se face NUMAI in Turcia, si pentru Europa de Vest. Toata chestia e ca fac controalele de calitate pe linia de montaj si receptia de la furnizori dupa standarde mai ridicate. Mai departe se stie clar, ca se produc masini din ce in ce mai IEFTINE, adica primesti 1001 dotari, care acum 15 ani nici nu existau, insa masina in ansamblu te tine 5 - 7 ani in loc de 10 - 15 cum era in anii '80, bineinteles functie de conditiile de exploatare. Sigur, trebuie sa pastram masura daca vorbim de motoare, pentru ca astazi sunt mai fiabile. Si de consum ce sa mai vorbim, iar motorul Diesel a evoluat foarte mult. Probabil ca motoarele pe hidrocarburi chiar trebuiau sa dispara de vreo 10 ani, daca ne gandim la nivelul tehnicii actuale. Motorul cu apa sau cu H2 nu mai e un secret pentru nimeni, dar nici un producator nu vrea sa iasa "in fata" cu asa ceva. Hopa, ca asta e deja politica si...

Daca ne referim strict la investitie, concluzia e clara: la 9 - 10 mii euro, iti iei de afara o masina second hand la 70 -130 mii km, cu care mergi de te plictiseti, iar dupa 3 ani cand o vinzi, tot nu ai facut atata paguba, ca dupa una noua dupa 4 ani. Pai dupa un passat cu care mergi in tara 3 ani, iei mai mult decat dupa un ALBEA sau SYMBOL cu care mergi 4 ani. Acuma ramane sa decida fiecare ce face cu banii lui si mai e o chestie: Uneori, e important ca masina pe care o cumperi sa "puta" a nou, asa ca ii inteleg si pe cei care vor cu orice pret o masina noua. Cu exceptia Daciei, la care curiozitatea asta, chiar costa prea mult. Parerea mea


[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2004-01-05 17:31 ]
madalina
Bogdan, daca compari normele de calitate din Europa de Vest si din Est, vei observa diferente semnificative! Nu am nimic impotriva produselor fabricate in Europa de Est, atat timp cat in aceeasi fabrica, dupa aceleasi standarde sunt facute si pt est si pt vest! Da-mi un exemplu de un sigur produs care e produs numai pentru Europa de Est si este la fel de bun precum unul pentru vest!
App, mi-am petrecut Craciunul in Roma si am observat ca pana si italienii si-au pierdut increderea in fiat! Desi cu noua Panda are mari sanse sa o recastige, fiind masina perfecta pentru orasele italiene aglomerate si cu strazi inguste si suficient de mare pentru a incapea o familie pentru o calatorie scurta in oras! Am vazut extrem de putine fiaturi noi (cu o vechime pana in 3 ani)!
bogdan8
Vorbesti strict de Roma si nu de intreaga Italie In schim poate ca ai vazut multe Lancia.Oricum, e aproximativ adevarat ce spui tu.Ideea e ca nu stiu cata incredere au avut italienii in Fiat de la bun inceput.Dar noi nu am vb. de asta pana acum ci de raportul pret/calitate dintre Albea vs. Clio (oricum,fiecare din noi vede intr-un fel anume acest raport).
Imi permit o observatie vis-a-vis de Madalina esti atat de inversunata cand este vb de masini incat imi faci impresia ca ai lucra sau ai lucrat in bransa...
Marunta experienta pe care am asimilat-o pana acum m-a facut sa inteleg urmatorul lucru : fiecare marca are locul ei pe piata.Daca cumva este in pericol de a se prabusii de tot, cauza cea mai probabila este managementul defectuos impreuna cu un marketing de rahat...Dar cand vine vorba de aceste lucruri,se poate spune ca se aplica oricarei ramuri a industriei.
Roberto
Mi se pare ca Albea e un fel de Renault Clio Symbol, dar facut de Fiat.
madalina
Nu am lucrat in domeniu, nu lucrez, nu am nici macar prieteni caresa lucreze in domeniu, sunt strict parerile mele personale! Ma ocup de sociologie-politologie, asa ca nu am nici cea mai mica legaturacu domeniul! Despre Albea si Clio Symbol am o parere proasta, ca si despre multe alta masini si ma enerveaza foarte multi oameni care nu au mers dact cu Dacii berline si cand se urca in orice alta masina (noua sau la mana a doua) au impresia ca este cea mai bun amasina din lume (inteleg sa ai aceasta parere despre masina pe care deja o detii, dar nu despre una pe care doar ai vazut-o)! Nu inteleg cum poti sa faci o reclama unei masini bazandu-te pe faptul ca are portbagaj! Dar am vazut si oameni care duceau porumb in portbagajul Symbolului! Problema nu este a firmelor care produc astfel de masini, ci a celor care le cumpara!
Bogdan, apropo de management, Fiat are si preturile prea mari fatadece ofera! Anul trecut in apriliecand am luat Corsa, am si la fiat si chiar imi placea cel mai mult dintre masinile vazute, dar nu Punto, care nu-mi place deloc, ci stilo! Numai ca pretul era enorm! Cu aceleasi performante si dotari precum Corsa ajunsesem la 18 000 TTI, iar la banii astia imi luam o masina dintr-o clasa superioara!

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2004-01-07 22:39 ]
bogdan8
Pai cum poti tu sa compari Corsa cu Stilo cand ele fac parte din clase diferite?Daca vrei sa compari Corsa cu Punto,mai merge,caci fac parte din aceeasi clasa.Stilo este o masina foarte reusita.Din punct de vedere al dotarilor este cea mai dotata la clasa ei.E adevarat ca pretul era UN PIC cam mare, de aceea s-au reimpartit clasele de dotari.S-au rearanjat anumite optionale in asa fel incat pretul de pornire sa fie unul mai mic.Dar din pacate,Stilo poarta crucea FIAT,care in momentul de fata nu este bine vazut din multe motive.Din pc. meu de vedere se greseste mult la imaginea care este construita de importator >.Si apropo de afirmatia ta...Stilo cam face parte dintr-o clasa superioara sunt convins ca afirmatia mea va crea niste valuri,dar chiar este parerea mea.
Nu stiu daca te refereai la mine cand ai spus de chestia aia cu Dacia,dar am condus destul de multe marci de masini (chiar si din clasa superioara)
Chiar daca vand Fiat,nu vreau sa fiu inteles gresit si anume ca as ridica statui acestei marci.Intru pe acest forum pur si simplu ptr. aceleasi motive ca si ceilalti si nu ptr. a incerca sa vand.
Oricum,toti avem dreptul la o opinie, nu ?
G e o r g e
la fiat am fost si eu sa vad stilo si am ales alta marca.
stilo face parte din alta clasa de marime, dar pretul este pt o clasa in plus, adica la banii respectivi poti sa iei o vectra de exemplu. cu ceva dotari in minus binenteles. totul depinde de gusturile si banii fiecaruia.

eu consider ca toate parerile sunt binevenite aici , inafara celor de genul "nu iti raspund pt ca esti femeie",sau " cine te-a bagat in seama" asa cum aveam printre noi pana nu demult.

din pacate politica de reducere a costurilor de fabricatie si de a fabricaautomobile diferite pt cele 2 piete nu ma incanta, dar trebuie sa ne gandim ca suntem o tara saraca si poate din acest considerent au optat unii producatori pt aceasta strategie. eu sunt de parerea ca suntem prea saraci pt a cumpara lucruri ieftine. decat un fiat imi iau un renault.

madalina
NU ma refer la tine Bogdan in chestia cu dacia si nici la nimeni in mod special de pe forum pt ca este imposibil sa stiu ce experienta si cunostinte are! Insa stiu in mod sigur foarte multe cunostinte! Iar pt faptul ca intri pe forum doar pentru a-ti exprima opinia si nu pentru a vinde masini te apreciez! Stilo este o clasa superioara fatade Corsa dar la banii astia imi ceva dintr-o clasa superioara lui Stilo! Comparatia a fost numai la dotari nu la masini Stilo este o masina care imi place fosrte mult, dar are pretul mult prea mare!Daca ar fi fost 15000 mi-as fi luat-o, dar mai mult nu as da pe ea!
Rai
Din parere de rau masinile sunt facute pentru Est si Vest dar nu sunt mai rele sunt anumite tipuri care sunt mai cerute pe piata din Est si sigur sunt facute mai ieftine nu au mult comfort sigur si strazile si conditile sunt altele.Daca vrei o masina Vestica trebuie sa mergi in Germania concurenta e foarte mare si toti incearca sa aduca masini cat mai bune.Am luat un Golf 4 nou cu tot ce se putea cu 15.000€.Si masina merge sunt uimit ce se poate fabrica azi.Dar am avut si Fiat nu era rau.Cred ca e chestie de gust si de bani in ziua de azi nu se mai fabrica masini rele ci noi avem pretentii tot mai mari.
madalina
Marius, scuza-ma, s-ar putea ca logica mea sa fie de vina, dar din primele doua fraze nu am inteles nimic...
G e o r g e
marius, nici eu nu prea am inteles ...

frazele prea sunt unite intre ele
Rai
Eram si eu de parere ca sunt masini facute pentru Est si Vest.Si cine vrea sa nu cumpere o masina Estica noau trebuie sa se deplaseze in UE mai ales Germania eu unul le cumpar de acolo si sunt inca f multumit.
madalina
Discutam despre Albea si Symbol, care sunt facute numai pentru Est, in timp ce restul masinilor sunt facute in aceleasi locuri si dupa aceleasi standarde pentru ambele parti ale continentului. Nu stiu cat de avantajos este sa mergi in Germania sa iti o masina noua, cand poti cumpara aceeasi masina la un pret mult mai mic in Romania, iar daca esti nemultumit de oferta deoptionale din Romania a respectivei masini, iti aduce importatorul masina cum vrei tu, doar ca la pretul din tara producatoare.
Rai
Da,Madalina ai dreptate dar nu numai caroseria e altfel unele masini au alte pachete numite Estice.Si sa nu vorbim de Americani ei au multe alte standarde.O masina se produce la comanda si are ca baza tara de destinatie.Nu stiu daca sunt mai rele dar difera.Eu sunt pasionat de masini si vreau sa le aleg singur,daca sunt des cu treaba in EU ce rost ar avea sa dau o comanda cand pot sa o iau practic de pe drum.
bogdan8
MADALINAAAAA
Stilo ar putea fi considerat ca face parte din clasa superioara datorita dotarilor.
Un stilo cash poate fi cu usurinta la pretul de 15000euro.
Si acum o sa dau un exemplu ca sa stiti cu ce sa comparati stilo:
Stilo...VW Golf...Opel Astra...Renault Megane
Singurul care are un raport de dotari/pret putin peste stilo (atentie ...PUTIN PESTE) este Renault-ul....La restul priviti bine cifrele si dotarile care le ofera.Sper ca "citim" aceeasi limba si "vedem" cifrele la fel.Oricum in momentul de fata exista un discount de 1010 euro pt stilo si albea
Incercam sa multumim pe toata lumea.
vivian
De la Fiat i-am facut cateva probe la un PUNTO din 2002 cu motor de 1,9 diesel MULTUMIT. Nu stiu cum o fi STILO ?? dar nu mi-as compara ALBEA !!!!
madalina
Bogdan, in aprilie cand m-am uitat la Stilo cu un motor bunicel caci nu-mi place sa ma tarai, am ajuns la 18000TTI. masina imi place, dar costa prea mult. Iar cum cand mi-am luat Yarisul, la fiat nu m-am uitat din cauza experientei de atunci, iar Pandade la SIAB era atat de verde ca ma durea capul numai cand o vedeam din departare (nu suport culoarea verde decat pe plante)!
bogdan8
madalina,cu parere de rau iti marturisesc ca cei care ti-ai prezentat atunci masina nu au spus tot.inca si prin aprilie puteai comanda un stilo cu care sa nu te tarai la un pret mai mic decat 18000.
madalina
Este posibil! Mai ales ca nu prea aveau chef de treaba si remarca ca pentru o fata se potriveste Punto - care nu-mi place deloc, parere personala - nu Stilo si preturile prezentate in Bucuresti m-au facut sa ma las pagubasa! Din pacate, nu mai am lista de preturi cu motorizarea si dotarile dorite de mine!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.