Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Stilo (3 usi) , se merita?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
romb
Fiat Stilo 3 usi 1.4 95 cp Active 10.525E cip + climatronic 10.847 E cip.

ce parere aveti , merita acesti bani?

mie unul imi place la nebunie cum arata , motorul pare destul de capabil si mai are si cutie cu 6 trepte care promite sa ajute mult la consum... are cineva ? ce parere aveti?
C Z R
romb sincer eu as cumpara-o chiar dac nu am mers cu una pana acum, imi place cum arata , iar de motor am auzit ca este fiabil si vioi!!!
romb
arata exceptional masina , cred ca aici toti sunt de aceiasi parere , eu ma intrebam sa nu aiba probleme grave cum am auzit ca ar fi Fiat-urile.

eu merg cam 10k km pe an si cu mare respect pt masina , incerc sa o protejez cat pot, asa ca banuiesc ca ar tine bine.

oricum orice pareri de la un posesor sunt bine venite.
Ionut45405
Vezi ca e super-oferta la Stilo 5 usi rosu (vb serios). Masina e OK, cea in 3 usi e si frumoasa (dupa mine) si are scaunele mai jos decat cea cu 5 usi in care se sta prea sus cu tot reglajul. E mai "delicata", mai ales caseta de directie si bielete antiruliu, dar ce masina rezista pe off-roadul romanesc? Eu am unul de 1.8 din 2002 si am mers si cu cel de 1.4. Foarte economic nu este, dar in general e o masina reusita.
romb
si ce probleme ai avut cu masina?
Ionut45405
In afara de ce ti-am spus doar specifice motorului de 1.8 care e mai "altfel" - injectie Hitachi, variator de faze pe admisie - si ii place uleiul, dar n-are nici o relevanta in cazul tau... Mai un bec de airbag aprins de la contacte imperfecte, nimic grav.
romb
e bine ca nu ai avut probleme mari ca toata lumea vad ca se plange de fiat... oricum pentru mine Stilo e o optiune care o iau in calcul...

cine mai are Stilo e invitat sa posteze aici.
Ionut45405
Du-te la showroom-ul din Militari si fa un drive test cu ea (cred ca au doar 5 usi, dar oricum iti faci o idee).
romb
din pacate nu sunt din Bucuresti , iar aici in Craiova nu au Stilo la drive-test si nici macar in showroom nu au expus.

am aflat azi ca e si o reducere de 300 E cip

asa ca un 1.4 active + clima ajunge la 10.547E cip (foarte bine , zic eu).

o sa fac un versus cu asta si inca 2 modele care m-are interesa sa vad ce zice lumea.
adi.mitrea
Salut romb.

Si eu m-am uitat la Stilo (3 usi) care e o masina exceptionala ca design, confort si dotari. Tot varianta pe benzina 1.4 16V ma intereseaza si pe mine. Din pacate, masina pe care trebuia sa o achizitionez in noiembrie se amana pentru martie-aprilie.

Eram atat de pornit pe stilo 3 usi incat am vorbit cu cineva de pe forum (Traian) care locuieste in Roma. L-am rugat sa se uite pe strada, sa intrebe in service si sa intrebe posesori despre masina asta. Mi-a zis ca pe acolo stilo wagon (break), si in 5 usi sunt masini de taxi cu intretinere ieftina si destul de fiabile.

Nu am condus nici un stilo pana acum dar la SIAB 2005 am fost la standul fiat si m-am urcat in stilo 3 usi. Superb atat ca finisaje, confort, materiale folosite.
Este peste Megane II hatch, Golf IV, Astra clasic 3 usi (cel putin la finisaje si dotari). Nu te speria de fiabilitate ca nu e chiar asa cum zic gurile rele. Probleme similare sunt si la alti constructori, unele chiar mai grave; la producatori mai de "marca".

Test drive-ul ramane edificator totusi.

Succes si intelepciune in achizitie!! biggrin.gif
romb
stiu ca un test-drive ar fi cea mai buna solutie , dar la dealer-ul din Craiova nu au nici macar unul expus , deci de drive-test nici nu poate fi vorba.Oricum in jur de 1 februarie voi fi in Bucuresti si sper la un drive-test.Imi poate cineva indica un dealer FIAT care are Stilo la drive-test?
Ionut45405
Showroom-ul din Militari (Bd Iuliu Maniu langa Metro Militari. Intra si tu pe site la autoitalia.ro si vezi poate poti sa faci o programare ceva.
gabriel cretu
nu stiu daca-si merita sau nu banii dar ca design 3 usi este bestial.....ma apucase si pe mine intr-un timp.......dar mi-a trecut,am avut alte prioritati,ca altfel........
Am si facut un drive test si mie mi-a placut enorm,bine nu puteam fi chiar obiectiv ca eram indragostit de ea inainte de a ajunge acolo........ce sa zic daca ai banii nu mai sta pe ganduri,nu stiu cat o fi de fiabila dar e frumoasa rau..........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.