Help - Search - Members - Calendar
Full Version: despre banarea lui Impuls
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
Pages: 1, 2
HalbaSus
That wasn't nice... Impuls n-a incalcat regulamentul, cel putin nu intr-o masura in care sa merite ban... a avut doar o exprimare mai dura... ca deh, asa e spiritul lui, mai combativ biggrin.gif...

P.S: defapt l-a incalcat prin folosirea unui alt nick, dar parca nick-ul lui vechi e banat... so...
cosmin45741
chiar asa, puteai sa-i dai un avertisment...nu cred ca ceea ce a scris el e asa de grav incat sa merite ban din prima
Paul46623
E-adevarat ca omu a facut chainposting la greu si a inceput cam Mortal Kombat-istic, dar unde a disparut vechea arta a uarnului ? Ca parca 'pe vremuri' mozii si adminii uarnuiau pe cei dornici de galceava inainte sa 'lay down tha' law'.
cosmin45741
e valabila, e valabila, dar pt. cei cu care nu au nimic...
impuls e "recidivist"
Andrei64389
Mai baieti, tipul a atacat ce am spus eu despre interioarele de duzina. Chiar ma bucur ca a venit cu contraargumente, acum vad si eu ca unele BMW-uri facute la comanda au un interior chiar demn de invidiat. Dar eu credeam ca vorbeam despre interioarele care se gasesc in mod obisnuit la masini, nu la cele facute pe comanda, cel putin asa a inceput discutia.

Oricum, eu nu m-am suparat, chiar tipul mi s-a parut simpatic si stilul lui m-a facut sa zambesc.
HalbaSus
Andrei... "tipul" (adica Sandu, aka Impuls) este un mai vechi membru al forumului care a plecat in vacanta din cauza razboiului cataclismic si varsator de sange teuton si japonez de pe topicul "subaru versus masini germane"...

E drept ca e "recidivist", dar cred ca a trecut perioada de "reabilitare" si trebuia tratat cu putina intelegere, mai ales ca topicul sus amintit a lasat probabil urme serioase (manifestate in atitudine anti-subaru evidenta)...

Pe de alta parte e un forum despre masini, iar majoritatea membrilor sunt barbati... se stie ca barbatii au in sange combativitatea iar certurile "a mea-i mai tare si mai mare" sunt caracteristice barbatilor de toate varstele (incepand de la baieteii care fac concursuri de scuipat lungime pana la cursele legale/ilegale de masini)... caterinca, misto-urile si aluziile usor jignitoare fac parte din arsenalul necesar acestor "dezbateri" si atat timp cat se incadreaza in anumite limite (nu se fac referiri la familia celuilalt biggrin.gif) sunt OK...
Paul46623
Perfect de acord cu cele scrise mai sus.
cosmin45741
si eu sunt de acord...
mike un pic de clementa??? :angel: biggrin.gif
madalina
Dragilor, Impuls are pe acest Forum vreo 5-6 "clone". de fiecare data cand posteaza ceva, posteaza pentru a porni un nou conflict. Ceea ce avd ca a si reusit acum.

Moderatorii si adminii au mai sters, au mai modificat din posturile lui, asa ca nu aveti toate datele problemei.

banul si-l merita din plin.
cosmin45741
madalina, conflictele uneori (in forma lor etica biggrin.gif ) sunt bune pt ca din discutii contradictorii se nasc "idei marete"...
ce-ai vrea? daca am fi de acord toti cu aceeasi idee, atunci ori am vorbi toti in limba lui george si a lui f1anatic- subaru, ori intr-a mea si a lui impuls-bmw, ori intr-a lui halba si valentin-audi si asa mai departe...
fiecare e innebunit de o anumita masina (in general aia pe care o are blush.gif ) si devine subiectiv la un moment dat...
impuls are intr-adevar un stil mai acid, dar nu mi-e rusine nici cu f1anatic, nici cu george si nici cu mine uneori cand sunt in pase proaste...
in alta ordine de idei, in ceea ce a scris mai sus, impuls nu a gresit mai mult decat se greseste in general pe acest forum...
poate la faza cu "harbaru", dar pt. mine a constituit bancul zilei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
madalina
Repet: nu aveti toate datele problemei.

Daca vi se pare ca Mike a gresit, eu recunosc ca il sustin 100%, puteti semnala acest lucru lui Krysty, Guerilla, Vlad6, Admin.

Despre F1anatic, george si altii: primii doi au primit avertismente de la mine de cate ori au gresit, plus morala facuta pe privat, restul daca ati gresit si v-am depistat, v-am avertizat. Daca gresesc si eu, ma puteti reclama Administratorilor, ce au puterea si dreptul de a schimba orice decizie a mea.
VECTOR
dane, ai dreptate...dar din pacate te lupti cu morile de vant.toata vorbaria asta nu o sa schimbe cu nimic situatia. o sa ti se reaminteasca doar ca forumul asta poate functiona foarte bine si fara parerile tale,la fel cum poate functiona foarte bine si fara parerile oricaruia dintre membri9sau a tuturor membrilor).important este ca forumul sa aiba moderatori...ca membri se mai gasesc.
VECTOR
scuze...nu am stiut ca i-ati sters mesajul asa repede. blink.gif
Dan65436
mai baieti deci putem face plangere la admin sau ne putem apara pe acest forum dara fara a avea dreptul de a posta nu? Adica mi-am pus aici dreptul la replica si mi l-ati sters. Si ma mai intreb de ce merg lucrurile asa in Romania...
Il pun mai din nou.
Draga moderator, clone am si o sa-mi fac cate vreau. I-am mai explicat si lui Mike ca pot intra oricand si oricat doresc si de oriunde vreau.
Ideea este ca tot ceea ce ati taiat voi , s-a taiat dupa bunul plac. Ati adus “retusari” serioase postarilor mele, iar George si-a schimbat postarile intr-un mod atat de jenant incat am ajuns la concluzia ca forumul este manipulat “la greu” si, desi ceilalti membrii au si ei o opinie, voi, ceilalti moderatori sunteti plini de nepasare.
Cateva din considerentele pentru care mi s-au sters postarile constau in faptul ca am atacat ireparabil imaginea Subaru si mai ales am adus atingeri unor asa zisi moderatori raniti in propriul ego, sau pentru faptul ca nu am putut inghiti stilul partinitor de moderare de care au dat dovada unii moderatori.
Si ne tot impuiati capul ca munca este benevola si nu sunteti platiti!? Nene, nu-ti place nu o fa, dar daca o faci fa-o cum trebuie. Daca esti nemultumit de salariu, pai cauti alt loc de munca ca sa devii multumit nu? Ce vina avem noi ca voi sunteti frustrati?? Da-i frate la altul treaba de facut decat sa vii nemultumit si nefericit si sa ne tot impui noua capul ca nu esti platit cum trebuie! Asa cum am mai spus insa, aici se trage cu dintii de “functie”.
Pai daca ai functie macar fi raspunzator, nu?
Cel care are forumul nu vede unde s-a ajuns?
Tot scandalul vi l-a adus George ( sa nu uit plusul ca-l jignesc) care a moderat in felul lui de … sa nu zic.. iar voi pur si simplu v-ati complacut situatiei. Plus partinirea atat de fatisa care nu denota decat dispret fata de restul colegilor mei de pe forum care au si ei o parere si pe care nu ii luati niciodata in seama. Si aveti exemple in atatea cazuri inclusiv al meu.
O alta explicatie a “retusarilor” masive aduse postarilor mele se datoreaza adevarului cu care va infrunt de fiecare data si multi de aici stiu ca au fost sterse ulterior.
“Moderatorii si adminii au mai sters, au mai modificat din posturile lui, asa ca nu aveti toate datele problemei.” O, da! Aici ai mare dreptate! Dreptatea cica este de partea ambelor parti, insa cand “sculptezi” tu imaginea adversarului desigur ca el este vinovat in fata tuturor…

Spuneti-mi va rog, a avut cineva probleme si nu am dat dovada de colegialitate sustinandu-l ? A avut cineva intrebari si nu am raspuns eu in termeni de amiabilitate reciproca ? Ati observat la mine reactii violente fara sa fiu mai intai “muscat”? Nu cred!
Vad ca sunteti impotriva mea. De ce?
Madalina a scris: “….de fiecare data cand posteaza ceva, posteaza pentru a porni un nou conflict”. Ia cauta dumneata domnisoara moderatoare si arat-mi cand am PORNIT eu conflictul ! Cand eu am fost initiatorul unui conflict?
De ce nu banati pe cei care se exprima ca la gradinita si aduc jigniri gratuite sau au comportament care lasa multe de dorit? De ce?
De ce anumiti colegi si altii mai vechi “sutuiti” si ei la randul lor si plecati deja de pe forum, mi-au sustinut punctele de vedere si s-au impotrivit stilului vostru de moderare? Asta nu va da de gandit? Stiti voi ce inseamna “moderatio”? Sau doriti sa ajungeti sa va moderati singuri , pentru ca printr-o asa maniera si atitudine nu faceti altceva decat sa va sapati groapa. Nu uitati domnilor ca calitatea unui forum consta nu in numarul de membrii ci in prezenta catorva membrii de calitate si care au experienta si care aduc forumului o anumita imagine asta ajutandu-va in afacerea domniilor voastre! Acolo unde anumite persoane sunt tavalite dupa bunul plac al moderatorului nu prea mai calca multi si reputatia stirbita pe care o dobanditi in timp nu este altceva decat repercursiunea propriilor actiuni.
Si inca ceva extrem de important: nu mai trunchiati postarile altora si nu mai cenzurati!
Altfel, incet incet lumea va pleca. Sunt cativa care stau pe aici pentru ca il respecta pe celalalt. Atat. Nu pentru ca au prins un drag deosebit de culorile paginii. Dar si aceia pot pleca la un moment dat….
Pe mine unul nu ma prea afecteaza sincer sa fiu, daca voi vreti sa va duceti in jos nu aveti decat…

Vreti sa faceti ceva?
Interveniti cand este nevoie, dati dovada de onestitate si fair-play, de bun simt si de simt analitic! Respectul trebuie sa fie reciproc si sa stiti ca atat timp cat sunt respectat si nu ma musca nimeni de dos nu musc. Altfel sunt rau.
Deschideti un topic (asa cum dealtfel a mai sugerat un coleg) in care sa votam pe cei care ne modereaza si luati masuri in consecinta. In mod democratic domnule. Asa se alege o persoana. Sunt multi aici care ar putea modera in mod excelent nu ca altii.
Iar eu pot ramane stabil si fara probleme atata timp cat toate vor decurge normal.

Mie unul, imi pare insa foarte rau de anumite persoane pe care le simpatizez din toata inima.
mike.omega
Eu tot nu ma prind de unde atat perseverenta, ai o interdictie sa intri undeva, uiti ca exista si mergi mai departe!
Motivul pt care UNA din clonele lui Impuls a fost banata este postul dinaintea mea http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?p...ighlight=#88154
Faptul ca poti sa folosesti diverse modalitati ca sa para ca intri pe forum din capatul alalalt al pamantului nu impresioneaza pe nimeni!
Daca altcineva mai mare in grad considera ca am procedat gresit sa-i ridice banul pe clona lui Impuls si continuam sa ne batem joc de forum si de munca noastra :brave:

Ce nu inteleg eu este alaturarea echipei de moderatori cu fabricantul Subaru. Personal apreciez marca dar nu sunt pasionat si nu sunt singurul dintre moderatori asa ca va rog data viitoare fiti mai atenti!

Ah! si inca ceva! Impuls(Sandu/Dan sau cum vrei sa te numesti) incearca intelegi faptul ca una este Mirabilis Media(compania ce detine site-ul si forumul) si cu totul altceva este echipa de moderatori de pe forum :wave:
Dan65436
Foarte bine domnule moderator. Atunci nu imi mai taiati postarile si lasati-mi deci dreptul la replica. de ce mi-ati taiat raspunsul de 3 ori?

Eu nu confund Mirabilis cu moderatorii insa imaginea lui Mirabilis a faceti voi !
madalina
Imaginea Mirabilis este ceea ce face pe multe site-uri, iar Forumul etse numai o particica din ceea ce face Mirabilis.

Domnule Impuls, eu am inyrat pe un Forum, mi s-au parut cretinii moderatorii, nu am asteptata sa ma dea ei afara, pur si simplu nu am mai vizitat acel Forum. Mesajele dvs au ajuns la cei ce adsministreaza acest Forum, nu au fost sterse, insa dvs va place sa faceti scandal in public si sa va autovictimazati.
mike.omega
Daca te uiti putin la numarul tau de mesaje postate pana acum, ele exista biggrin.gif
Dan65436
Draga, eu nu ma "autovictimazez" dar doresc ca toata lumea sa stie cum moderati. Suntem si in sectiunea destinata acestui subiect si prin urmare nu am incalcat regulamentul.
Am de asemenea dreptul sa ma apar, am dreptul la replica si am dreptul sa cer lamuriri.
In loc sa luati masuri pentru indreptarea greselilor ati inceput exact prin stergerea dreptului la replica de 3 ori la rand!
Ei! Eu va spun ca pana nu luati masurile de rigoare si aplicati legea "ad literam" si "unanimus" o sa aveti ceva de furca!
madalina
Am avut grija ca dreptul dvs la replica sa ajunga la cei ce au putere de deciz8ie. Degeaba vad toti userii postarile dvs, numai adminii pot decide ce se intampla cu contul dvs.

Si in opinia dvs, ce inseamna concret sa aplicam "legea" (in faprt regulamentul) ad literam?

Sa ii banam pe George, pe f1anatic, pe mine, pe cine v-a mai suparat. Si pe dvs pentru ca nu respectati regulametul: aveti clone.
guerilla
buna Dan
mesajele tale nu au fost sterse, ci pur si simplu tu nu le mai poti vizualiza.
le voi citi pe toate cu atentie iar maine seara vei primi un raspuns.
mersi.

ps. clonarea este interzisa.
alegeti un nick cu care vrei sa ramai (din cele multe pe care le ai), pentru ca restul vor fi sterse.
Dan65436
Domnisoara moderator, clone am pentru ca de fiecare data am inchis un anumit nick punand adrese de e-mail inexistente. Am dorit se repostez datorita fabulatiilor si minciunilor anumitor useri. Prin urmare am deschis un alt nick. Dar de fiecare data a fost inchis dupa o anumita perioada de timp. Nu veti gasi absolut niciuna din identitatile mele scriind in acelasi timp.
Da, George merita EXPULZAT din acest forum sau adus la rangul de user.
Fanatic a adus jigniri gratuite pe care voi probabil le-ati perceput "elevate" insa in opinia mea marea majoritate sunt pline de nesimtire si de aere de superioritate. Insa datorita "relatiilor" sale amicale cu moderatorul George si a faptului ca la randul vostru va aparati spatele reciproc, Fanatic a beneficiat de "imunitate" extrem de greu de inteles de multi.
Aplicarea legii "ad literam" inseamna ca se aplica "ca la carte" adica fara omisiuni si interpretari aleatorii influentate de nuanta relatiei nascute intre respectivul moderator si al respectivului user.
"Unanimus" adica tuturor fara discriminare, mie, tie, lui.
Dupa cum ati vazut si bine stiti ati avut plangeri in ceea ce priveste banarea mea si cand eram Impuls si cand eram X... si astazi nefiind cu nimic mai presus sau mai prejos ca altii.
Daca cativa spun ca ceva nu este in regula oare nu ar fi indicat sa si verific daca au dreptate ?
Dan65436
Stimate domnule administrator,
Va multumesc pentru intelegere si receptivitate.
Iulian HondaFan
QUOTE(HalbaSus)
Pe de alta parte e un forum despre masini, iar majoritatea membrilor sunt barbati... se stie ca barbatii au in sange combativitatea iar certurile "a mea-i mai tare si mai mare" sunt caracteristice barbatilor de toate varstele (incepand de la baieteii care fac concursuri de scuipat lungime pana la cursele legale/ilegale de masini)... caterinca, misto-urile si aluziile usor jignitoare fac parte din arsenalul necesar acestor "dezbateri" si atat timp cat se incadreaza in anumite limite (nu se fac referiri la familia celuilalt biggrin.gif) sunt OK...


yo' my man, nigga' biggrin.gif biggrin.gif I so totally agree with that. biggrin.gif biggrin.gif
Iulian HondaFan
despre Impuls sub reincarnarea Sandu se pare ca e tot cam impulsiv.
blush.gif

mie sincer imi place sa discut cu oameni inteligenti, pacat ca impuls este asa de patimas si nu se poate controla. e drept ca si F1anatic si George sunt patimasi dar cred ca au mai mult self-control decat Impuls.
Dan65436
Mie personal imi pare rau de anumite aspecte insa George si Fanatic jignesc incet si succesiv. Eu palmuiesc o data si bine. Nu cred ca are importanta cat de acid este un mesaj ca al meu cand ei puncteaza jigniri la fiecare post sau mici aluzii sunt turnate in permanenta. Nu de putine ori mesajele lor in care ar trebui sa gasesti o informatie sau o replica LA SUBIECT gasesti cate o aluzie la o alta marca – de obicei marca inamicului- si stipulari de prost gust pe care le consider COPILARESTI.

De aceea ale lor par mai “fine” iar ale mele de neconceput. Eu astept ca bunul simt sa iasa la iveala insa picaturile pline de venin turnate consecvent in contul meu ma fac sa rabufnesc.
Eu nu am atacat pe nimeni fara sa fiu atacat. Toate par jigniri fine insa au substrat iar eu nu le gust. Nu recurg la asemenea atitudine si prin urmare doresc ca nici alti terti sa nu recurga la ele!
Imi place sa port o discutie la nivel constructiv si imi place sa impartasesc din experienta si cunostintele mele si altora. Daca cineva se indoieste de acest aspect il rog sa caute toate postarile mele si sa nu ma mai califice drept cel Impulsiv. Veti vedea ca am incercat sa furnizez si date si informatii. Contribui la acest forum in masura in care pot si aceasta nu face decat sa creasca prestanta acestui forum pe care lumea trebuie sa il caute si sa il considere o sursa de informare sau un loc unde poate gasi un raspuns la problemele sale.
C Z R
Dane citesc cu uimire cum in toate topicurile este atacat moderatorul George, m-am saturat de scandal, tu nu intelegi deloc se pare, acest forum este dedicat masinilor, domeniului auto, aici facem referiri cat se poate de in regula si la subiect despre masini si nu ne facem reclama fortata cu cearta, disputa, controversa, contradictie, orgoliu, nesabuinta s.a. Intru pe toate topicurile si observ o alianra anti-George si asa ceva nu se poate, daca mai aveti ceva de spus din momentul asta faceti-o ori fata in fata ori in mesaj privat ori pe alt forum sau in intreceri auto, dar nu aici , iar daca mai continuati rog banarea voastra administratorilor acestui forum, acest forum risca sa fie periclitat si tulburat din cauza unora care nu au chef de subiecte auto ci de subiecte de raca si can-can huliganistic si golanesc de-a dreptul.

nota: va rog dragi administratori faceti ceva in acest caz, deja e prea mult si am impresia ca intru pe alt forum si nu pe masini.ro.
guerilla
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=7586
dan, anuntul te priveste direct.
sterge restul de useri creati de tine sau da-mi pe mp daca nu reusesti singur.
Alex, cu calm biggrin.gif cred ca vine primavara si sar hormonii in noi toti laugh.gif
Iulian HondaFan
Dane, Sandule, Impulse ca nu stiu cum sa-ti zic biggrin.gif ... te inteleg ca esti indragostit de BMW, chestia e ca nu trebuie sa o iei personal daca cineva face o remarca anti... sau e pro in alta directie. trebuie sa ne respectam opiniile. iti poti exprima dezacordul, poti aduce argumente dar e contra-productiv

ex. Cosmin din Bacau este si el un BMW-ist inrait ( conducator de Mazda6 momentan blush.gif ) dar ne-am descurcat fara paruiala... desi ne cicalim saptamanal biggrin.gif. Just try to chill out a bit... toate sunt niste fiare pana la urma. biggrin.gif
krysty
Dan, Sandu sau care iti este numele real, de acum in colo vei putea posta in continuare doar cu userul Impuls. dupa cum banuiesc ca ai observat clonele iti vor fi banate. daca ceri respect, respecta-ne si tu pe noi.

multumesc pt intelegere
da, merci. dar nu mai pot intra deloc. blush.gif
admin
Userul Impuls nu are ban, mai incearca..daca nu merge lasi msg aici si rezolvam maine.
Pai nici nu mai stiu care era casuta si parola dinainte blush.gif
admin
Atunci e nasol..fa-ti alt cont, impuls2 si ramai cu ala:)
ok. de fapt nici nu era accesibil. L-am distrus punand o casuta de e-mail fictiva pe care nu o mai stiu. Deci imi fac alt cont nou ? Imi dati nick-ul Impuls sau cum?
admin
Da, asa vom face, dar dupa ce imi vei raspunde la o intrebare.

De ce apare acelasi ip la contul tau, contul lui Lucian14 si la 90% din mesajele cu injuraturi de pe forumul asta?

Sper ca-mi vei da un raspuns sincer, apreciez mai mult o recunoastere a unei greseli decat o negare.
Domnule Admin, sincer, habar nu am despre ce vorbesti. Ceva e putred in Danemarca... adica acolo. Este prima oara cand mi se aduc asemenea imputari. Esti sigur ca sunt eu? Eu nu injur, nu ma cobor la nivelul de a injura iar daca am ceva pe suflet o fac in propriul meu stil dupa cum s-a observat. Precis nu poate manipula cerav ceva?
Pe cuvantul meu ca asta m-a socat. Nu se poate verifica nimic?
Ce IP apare? Si este acelasi provider?
Ah si eu nu sunt Lucian domnule. Cat despre adevar te rog sa nu te indoiesti pentru ca l-am spus cu varf si indesat gol golut. Acum recurgem la un proces de discreditare sau cum?
Am sa incerc sa deschid un nou cont chiar acum, dupa cum ne-am inteles ca sa putem sa recurgem la identificari daca este nevoie. Ceva ma pune totusi pe ganduri. Daca cineva figureaza cu contul meu, inseamna ca este vorba de un proces de discreditare sau un magar se foloseste atat de mine cat si de voi pentru a va combate. Eu fiind cel mai sulfuric in zona am fost ales ca victima. Moderatorii nu au acces? Si bagi mana in foc pentru ei?
Si vreau sa fie un lucru clar: eu nu am folosit nicodata clona! Nu le pot numi clone pentru ca nu au existat doua simultan! NICIODATA. Dupa decesul uneia am facut alta! Si am tot sperat ca ma veti lasa in pace cu locatia si nu ma veti mai da de gol de unde sunt.
Impuls

Nota Ultimele 3 postari imi apartin mie adica Impuls
admin
Nu este vorba de nici o descreditare, alea sunt informatiile oferite de softul forumului, nimeni nu le poate modifica, eram doar curios.O sa-mi respect cuvantul in legatura cu accesul, puteti activa cu un cont nou, v-as ruga totusi sa incercati sa nu mai ajungeti in situatia in care ati fost pana acum.

succes
Din pacate, astept de 5 minute sa imi vina confirmatia pe e-mail. Si nu mai vine.
Eu pot sa imi resetez rapid IP-ul daca este necesar sau pot scrie de pe laptop sau pe Blueberry daca trebuie. Doresc insa sa vedem ce putem face pentru identificarea respectivului.
De ce nu il intrebati pe Lucian unde sta sau daca este el? Poate va lamureste el. Pare o persoana care isi asuma responsabilitatea actiunilor si criuticilor sale asa ca cred ca va va raspunde.
Si totusi ma simt foarte jignit. Pai cum adica injuraturile imi apartin mie? Si 90%? Poftim? Este o gluma proasta sau o discreditare in masa?
Pai eu pana nu am scris cu Sandu nu am fost luni de zile pe aici!
Sper ca veti constata adevarul si veti da si o dezmintire pentru ca deja mi-ati creat o imagine care nu imi apartine. Mai vad sugestii pe aici ca l-au votata altii cu clone pe George. In primul rand eu am intrat numai pe Dan... si nu pe altceva si am votat la George un NU cu o singura identitate!
Identitatea Dan ati taiat-o ieri desi i-am scris lui Guerilla ieri pe privat (dupa cum mi-a sugerat ) ca sa o lase pa asta ultima (adica Dan...) si sa stearga sau sa faca ce crede de cuviinta cu restul.
Si sa renuntam la supozitii. Sunt oameni care nu il agreeaza ca moderator pe George si voteaza in consecinta. Asta nu inseamna ca trebuie sa se justifice pe topicul respectiv si de ce au recurs la o atare decizie.

Tot eu, Impuls
Am vorbit la telefon cu un foarte bun prieten al meu care lucreaza pentru IBM si care este si expert in procesele pe care le avem corelate cu astfel de cazuri.
Dupa cum spune el ceea ce sustineti domniile voastre este imposibil. Practic se poate fura un ID de catre un rauvoitor si se poate folosi in detrimentul meu insa trebuie sa fie un hacker care alege IP-uri dupa cum sunt disponibile. Eu insa am tot ceea ce trebuie in computer inclusiv soft de identificare a dublarii identitatii. Tot dupa cum spune amicul meu, eu am alfa shield care ma face practic invisibil pe internetpentru hackeri iar IP-ul meu poate fi vaut doar acolo unde eu postez deoarece nu am activat ghostul.
Concluzia sa a fost ca nu se poate.

Eu acum va scriu de la acelasi calculator caruia tocmai i-am resetat IP-ul cu unul nou.
Imi puteti da ultimele cifre de la Ip-ul vechi si cel nou? Sau macar ultimele doua?

Acum astept si eu un raspuns privitor la aceasta problema. Desi, ati putea fi sinceri pentru ca am sa caut si in carul cu fan ca sa vad ce se intampla si de ce. Probabil ca tot aici exista si raspunsul la intrebarea biggrin.gife ce inca nu am confirmarea pentru o noua logare?
guerilla
Impuls sau Dan,

ti s-au blocat toate celelalte conturi pentru a-ti face tu un user nou.
te asigur ca nimeni nu blocheaza acest proces si nu opreste vreun e-mail de confirmare. in momentul in care te logezi imi spui si iti rebotez nickname-ul cu impuls.
cat priveste ip-urile... poate fi o simpla eroare, cineva poate face acelasi lucru ca si tine - sa ia IP-uri la random.

repet, nimeni nu iti opreste accesul sa iti faci cont pe site cu care sa te logezi pe forum. vezi sa nu fie problema de la tine.
Guerilla,

Ieri nu am mai putut posta intrucat am ramas fara ID. Singurul loc unde am mai postat a fost pe un poll deschis de madalina in care se voteaza the best /the worst unde i-am sugerat ca nu este cinstit si are trebui sa votam si pe altii nu doar unul. In rest nu imi amintesc.
Injuraturile nu fac parte din arsenalul meu si regret sa aud ca declarati asa ceva. Eu NU INjur! Am alt stil. te pomenesti ca va referiti la mesajele murdare care au fost sterse si in care unul se semna Impula. Mi-am dat seama rapid ca cineva joaca tare din umbra. Daca aveti softul de care spuneti inseamna ca puteti identifica si cine a facut-o.
Inca o data va rog adresati-i lui Lucian o intrebare. Sunt convins ca baiatul va raspunde. Nu pare genul sa se ascunda dupa deget.
Iar IP, ok IP dar sa vedeti cine este providerul nu se poate? Chiar asa? Mie mie se pare ca mi s-au adusa acuze fara sa va mai uitati o data atent. Dupa ce m-ati murdarit acuma imi spuneti ca "se poate sa"?
Va rog frumos sa reverificati putin si sa vedeti despre ce este vorba.
admin
QUOTE(Anonymous)
Am vorbit la telefon cu un foarte bun prieten al meu care lucreaza pentru IBM si care este si expert in procesele pe care le avem corelate cu astfel de cazuri.
Dupa cum spune el ceea ce sustineti domniile voastre este imposibil. Practic se poate fura un ID de catre un rauvoitor si se poate folosi in detrimentul meu insa trebuie sa fie un hacker care alege IP-uri dupa cum sunt disponibile. Eu insa am tot ceea ce trebuie in computer inclusiv soft de identificare a dublarii identitatii. Tot dupa cum spune amicul meu, eu am alfa shield care ma face practic invisibil pe internetpentru hackeri iar IP-ul meu poate fi vaut doar acolo unde eu postez deoarece nu am activat ghostul.
Concluzia sa a fost ca nu se poate.

Eu acum va scriu de la acelasi calculator caruia tocmai i-am resetat IP-ul cu unul nou.
Imi puteti da ultimele cifre de la Ip-ul vechi si cel nou? Sau macar ultimele doua?

Acum astept si eu un raspuns privitor la aceasta problema. Desi, ati putea fi sinceri pentru ca am sa caut si in carul cu fan ca sa vad ce se intampla si de ce. Probabil ca tot aici exista si raspunsul la intrebarea biggrin.gife ce inca nu am confirmarea pentru o noua logare?



La primul e 187, secundu 186 biggrin.gif
Da, asa este. Deci v-ati convins ca pot schimba si ca am posibilitatea de a o face. La celelalte calculatoare am alti provideri si as putea scrie de acolo. Mai ales ca pe celular imi schimba Ip-ul de cateva ori pe zi. Dar tot nu inteleg. Nu puteti afla cine este providerul de semnal?
Probabilitatea de a fi cu acelasi IP, aceeasi localitate, acelasi provider in aceeasi tara, pe acelasi forum este infim de mica.
Va rog sa il contactati pe Lucian si sa retrageti aceasta acuzatie.
Sunt convins ca este vorba de o eroare grava.
Multumesc
Impuls
HalbaSus
QUOTE
Probabilitatea de a fi cu acelasi IP, aceeasi localitate, acelasi provider in aceeasi tara, pe acelasi forum este infim de mica.


Cum adica care este providerul ? din moment ce are acelasi (sau ma rog, softul arata ca are) acelasi ip cu al tau... rezulta implicit ca e acelasi provider cu al tau... dar daca e o eroare a softului poate fi orice provider de oriunde ca are alta adresa... iar daca cineva a falsificat adresa ta (trust me, it can be done, si nu doar cum zicea prietenul tau) atunci ei n-au de unde sa stie adresa reala deci nu ti-o pot spune...
Provider adica Romtelecom, sau Bell sau Societatea de cablu NetConect SRl sau mai stiu eu cine... Nu cred ca Lucian de exemplu care este in Bucuresti (cel putin asa pare) nu poate fi identificat prin provider macar. Asta ar duce la concluzia ca nu este Canada nu?
Prietenul meu mi-a spus ca singura miscare sau clona IP se poate face la destinatar adica la softul lor dar nu am vrut sa aduc asa ceva in discutie. Parca refuz sa cred ca unul dintre cei care au acces recurg la asemenea metode pentru discreditarea mea. Se pare insa ca undeva este ceva iar cineva "acolo sus" "ma iubeste". he, he
admin
Nu cred ca am lansat vreo acuzatie si nu cred ca am murdarit imaginea nimanui.Am pus doar o intrebare.Mi-ati raspuns, va cred.Cert e faptul ca pe un IP (proxy romanesc) apar cateva mesaje cu injuraturi, un mesaj de-al lui Lucian si doua de'ale dvs postate ca vizitator.Poate fi o eroare, nu este legat ip-ul de nici un user.Am verificat ip-ul mesajelor dvs si-mi da altceva.D'aici am tras concluzia ca poate fi un bug si d'aia v-am intrebat.Varianta era sa va dau in cap nevinovat, nu?Am intrebat, m-am lamurit, daca am gresit facand asta imi fac mea culpa.In legatura cu contul nu stiu ce sa zic, conturi s-au facut azi gramezi, dovada lista de membrii, in caz ca tot nu ajunge confirmarea, postati aici si reactivam contul cu Dan daca nu e sters.
Domnule administrator,
Nu sunt eu. Pe cuvant ca m-a socat intrebarea. Eu nu injur; nu de alta dar chiar ca nu imi sta in fire. Sunt un tip mai efervescent dar nici nu am crescut intr-un mediu cu injuraturi nici nu traiesc intr-unul si nici nu ma cobor la un atare nivel. Cam in tot ceea ce scriu sunt acid, sunt mistocar, dar am stilul meu si nu am nevoie de cuvinte vulgare ca sa imi exprim opinia sau resentimentele.
Eu insist sa il intrebati si pe Lucian. in secret, pe privat, vedeti un pic ce va spune si baiatul. ca vizitator daca doriti voi face un sumar cu ce am postat si va dau de stire daca este nevoie.
Va multumesc insa pentru raspuns. Apreciez pe deplin responsabilitatea de care dati dovada.
Am sa mai incerc sa imi deschid un cont desi am incercat de 3 ori, mi-a dat eroare in date sau asa ceva dupa care a mers dar nu a mai confirmat nicaieri. Voi mai incerca. Nu de alta dar doresc sa scap de nickul vizitator caci risc sa mi se impute fapte ce nu imi apartin.
Multumesc ,
Impuls
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.