Help - Search - Members - Calendar
Full Version: variatii ale turatiei de mers in gol
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
DAN63291
Am un astra g din 2002 care dupa pornire, cand motorul este rece, nu-si mentine turatia de ralanti constanta. Variaza haotic intre 750 si 900 rpm. Acest lucru duce la vibratii si trepidatii ale masinii. Dupa ce se incalzeste problema dispare. Mi-a spus cineva sa masor tensiunea pe baterie sa vad daca alternatorul incarca bine. Am masurat si am constatat ca alternatorul incarca f. bine, tensiunea este fixa. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Va multumesc !
DORU
Nu stiu sigur daca motorul Opel foloseste aceeasi tehnologie ca cei de la VAG, insa la mine la masina astfel de manifestari au aparut doar in situatiile in care era necesara o curatare a clapetei de acceleratie, datorata depunerilor din benzina... Poti incerca insa si o verificare / investigare a calculatorului masinii.
CipponeG
Sau socul automat nu mai lucreaza cum trebuie!!!
DAN63291
:nope: Poate am omis sa specific ca e un diesel 1,7 dti motor y17dt. Am inteles ca ar fi un senzor din pompa de injectie si s-ar putea remedia cu aditiv de curatat injectia in motorina. Ce credeti ???
Lucian64758
ce motorina folosesti ??? dupa ce ti s-o golit rezervorul incearca sa pui alt tip de motorina stii cum astea trebuie luate prin eliminare !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.