Help - Search - Members - Calendar
Full Version: aeroterma
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW
roxana43960
buna,
as vrea sa intreb si eu pe cine stie, ca eu nu stiu, cum pot sa ajung la aerotema unui BMW 316 din 1993. trebuie sa dau bordul jos sau se poate ajunge la ea doar daca deschid capota?

am ajuns la o concluzie tot citind mesajele voastre cu tot felul de probleme, si anume ca ar trebui sa punem mana de la mana si sa ne facem un service specializat numai pe BMW, eventual sa aducem si oameni din Germani (mecanici)...... ca nu se mai poate !!!!!!
eu am numai probleme cu masina, dar cele mai mari probleme le am din cauza mecanicilor universali. am schimbat pana acum vreo 7 service-uri si degeaba....... nu se poate asa ceva.....

mai spunea cineva ca sa mergi la service specializat sau la bavaria...... pai ce fac frate, dau 4 000 euro pe masina si ma duc la sarlatanii aia si dau 1 000 pentru verificare si poate mai imi schimba si niste piese de care au ei nevoie?
eu daca mi-as lua un BMW nou, nu as avea incredere sa ma duc la Bavaria sau alt service specializat.....
in romania nu cred ca exista asa zis-ul service specializat ..... este doar un vis....
eu cred ca cu toate ca nu am prea mult timp, o sa incep incet incet sa-mi repar masina singura. macar daca stric ceva sa nu mai dau vina pe nimeni.
poate mecanicii de BMW ar trebui sa mai citeasca si ei forum asta....poate mai invata cate ceva despre BMW-uri.

va urez sa va mearga masinile cat mai bine!
roxana
serban39961
Se ajunge la aeroterma prin compartimentul motor, se da un capac de plastic jos si apoi e posibil sa mai fie si unul metalic.
Ce probleme ai de fapt, nu mai porneste?
roxana43960
buna,
porneste, dar numai daca o dau la nivelul 3 si face un zgomot ca si cand s-ar amesteca toate in ea.....face ca un mixer...
ideea este ca, s-ar putea, din cauza gropilor pe care le mai iau, sa fi cazut vreun surub, ca-l aud rostogolindu-se dintr-o parte in alta.

oricum mi-ai luat o piatra de pe inima, pentru ca mi-a zis cineva ca trebuie sa desfaca bordul sa ajunga la aeroterma..... si cum mecanicii nostri sunt atat de "grijulii" nu o sa-mi mai puna ei bordul la loc in veci cum a fost.....

oricum de pe urma mecanicilor m-em ales cu o macara la un geam care nu mai functioneaza, cu macaraua de la trapa care s-a rupt subit, cu o boxa rupta si alte maruntisuri din astea, care ma costa o avere sa le repar.....

iti multumesc pentru raspuns
Felix60549
Daca se aude ca la un mixer, un electromecanic specializat pentru a-ti inlocui bucsele de bronz de la rotor. Daca rotorul este uzat, atunci categoric tb. alta suflanta.
La aeroterma, mai precis radiatorul de incalzire se poate ajunge numai pe sub bord. Nu este necesara demontarea bordului pt. aceasta operatiune.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.