Help - Search - Members - Calendar
Full Version: imobilizator motor la opel
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Remus64967
o informatie va rog: cine poate sa ma ajute sa-mi explice cum sa decuplez imobiliztorul ca sa pot sa pornesc masina wallbash.gif am ramas pe jos si nici macar nu am putut aduce masina acasa.Cele 2 chei(telecomenzi) originale nu mai le recunoaste si nu prea stiu ce sa-i mai fac.Am decuplat bateria in speranta ca pina maine o sa "uite" si o voi putea porni altfel va trebui sa o aduc :minigun: trasa acasa. Daca reusesc sa decuplez dracia aia nici nu o mai conectez pt ca nu ma ajuta cu nimic si e prea veche sa o mai fure hotii sau poate o vand si am scapat de ea. Omega B an 95 benzina ecotec.
multumesc pt orice info,va salut!
Vasilescu64144
din putina experienta capatata la Reno si aaa auto ,pot sa-ti spun ca de obicei nu prea exista solutie fara laptop,cod de depanare si capete chei,dar inceark urmatoarele:desfa cheile si vezi dak nu e vre-un contact stricat(dak a crapat cipul,atunci e pa;crapa de la socuri),ia la verif traseul de la bloc contact,bucsa decodoare,firele de acolo;undeva prin partea stanga a bordului,trebuie sa ai o caseta de 10/15,numita cutie decodoare.Asigurate ca n-are umezeala,ca-s firele puse bine!Nu stiu locatia precisa a piesei dar e p-acolo!Cum iti spuneam e complikt!Poate fi cheia sau doar bucsa decodoare!Mai mult n-am ce sa-ti spun,sper ca ti-am dat o pista! Succes!
booneK9
Am auzit de solutii alternative pentru asa ceva.
Mi s-a povestit ca la Passat scrie inclusiv in cartea tehnica despre cum se invata sa-ti recunoasca cheia din nou...
Ar trebui sa bagi cheia, sa rasucesti pana la contact electric pe consumatori (poz.2?) si acolo urmeaza o succesiune de butoane.
Intreaba un meserias la un service.
Daca nu ... tre' sa comanzi cheie.
Repet, nu bag mana-n foc pentru acuratetea celor de mai sus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.