Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Renault Kangoo, rog informatii
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Matei1
Ce stiti de Renault Kangoo (varianta persoane). Merita banii????

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-11-24 22:50 ]

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-11-24 22:52 ]
omul
Am condus varianta de marfa, de firma, atat benzina de 1.2 cat si diesel aspirat de 1.9 .
Actualul diesel aspirat are ~130k km si este din 2000. Probleme nu au aparut... un rulment pe spate, bujiile incandescente din cauza carora nu a pornit iarna trecuta, si actuatorul usii laterale s-a defectat deci nu mai putea fi comandata din inchiderea centralizata. Defectul sta in forfecarea unui fir din cauza plierilor succesive la inchidere/deschidere.
Daca te impaci cu forma mai nonconformista ca si masina de familie, si cu spatiul destul de mic(este pe platforma lui Clio) este ok. Este practic,fiabil, dar deloc sportiv ...
La cel de marfa un dezavantaj major pe care l-am vazut sunt scaunele mici si inconfortabile, cel din dreapta nu are nici un fel de reglaj.
La modele mai noi, dupa facelift s-a lucrat si la motoare si la confort si siguranta. Ca si motoare sunt ok cele de 1.6 16V si 1.9dCi, dar nici 1.4 16V nu e rau.
Bafta
Andrei9
Totusi nu uita ca este o autoutilitara, iar daca vrei ceva gen monovolum pentru transport persoane, vei fi dezamagit. Nu se compara cu Megane Scenic, sau Espace.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.