Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimb bateria .. tre sa resetez geamurile si cd-ul
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Florin Ristei
Ziceti-mi si mie cum fac va rog. Poate s-a mai vb pe aici...dar nu am gasit. O sa-mi schimb in 1 ora bateria, ca m-a lasat, si tre sa bag codu ala la casetofon, si sa resetez geamurile electrice. Va rog frumos sa-mi spuneti exact ce trebuie sa fac. Mersi anticipat !!!!
Andrei59324
Eu am un vectra 20 dti.....am schimbat bateria si nu a trebuit sa bag codul la cd player.La geamuri...dupa ce schimbi bateria pui contactul deschizi geamul putin si dupa aceea apesi pe buton in sus si tii apasat vreo 5-10 sec(dupa ce s-a inchis geamul)...dupa care faci acelasi lucru si in jos.Asa am auzit ca se face.La mine nu a mers....cred ca e ceva de la alarma.Cand sunt usile incuiate nu se lasa geamurile pana jos...numai daca tin apasat..iar daca sunt deschise(ma refer la incuietoare) se lasa...nu stiu ce are......oricum incearca ce ti-am zis.Sa-mi spui daca ti-a reusit sau nu.
Florin Ristei
Geamurile le-am dovedit... spuneti-mi cum bag codul la casetofon
Valeriu Razvan61497
Salut

Daca ai cumva cd playerul ei '' nu stiu cum 500'' tre sa pui contactul inchizi cd playerul tii apasat pe butonul AS , pornesti cd playerul cu butonul apastat, si il tii apasat pana auzi un bep in boxe dupa care iti arata CODE _ _ _ _ cu ajutorul tastelor 1,2,3,4 iti bagi codul in felul urmator daca prima cifra este 6 trebuie sa apesi de sase ori tasta 1 si asa mai departe fii atent ca daca bagi de 10 ori codul gresit il blochezi

Sper sa iti fie de ajutor
Valeriu Razvan61497
si la sfarsit dupa ce ai terminat de bagat codul validezi tot cu AS
Florin Ristei
Reusisem, oricum mersi mult Valeriu. Am luat-o si eu pe incercari ... Dupa ce am pus bateria...am resetat intai geamurile (asta e simplu) si apoi am tinut si eu apasat AS pana a aparut ... si am bagat codul smile.gif ... Deh, intuitia. Oricum mersi mult !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.