Help - Search - Members - Calendar
Full Version: costuri post-vanzare hyundai accent
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Hyundai
Costel64327
Sal`tare compatrioti , detinatori de Hyundai accent.
Va rog spuneti-mi si mie ce consumabile se schimba la reviziile de : 1.000 km ; 15.000 km ; 30.000 km s.a.m.d (la 75.000 km stiu ca se schimba si distributia,deci trebuie pusa o suma buna deoparte) . Vreau sa-mi fac o idee care sunt costurile post-vanzare la un leasing .Cei de la reprezentanta ori nu se pricep (ceea ce nu prea cred) ,ori sunt prea "discreti" sa spuna toate "amanuntele" astea care -din cate am inteles- nu sunt chiar de neglijat.
Orice comentariu va fi apreciat.
Multam.
V l a d
se muta la hyundai
Atar
ti-ai luat accent nou?
si eu sunt curios de amanunte.
Costel64327
QUOTE(Sorin-212)
ti-ai luat accent nou?
si eu sunt curios de amanunte.


Nu ,nu mi-am luat inca , dar adun informatii.Am vorbit cu cei de la MotorActive care mi-au spus un aspect care contrazice dealerul : durata leasingului nu poate fi -deocamdata-modificata (se lucreaza in sensul asta). Mai trebuie sa aflu de la un detinator de Accent detaliile referitoare la revizii (costuri) si la garantia de 5 ani (sunt variante si variante ,pe care lea-m gasit mai mult pe forum;dealerul este cam zgarcit la detaliile astea) si pot sa iau o decizie.Din pacate nu primesc nimic. In rest referintele unt bune (la costl masinii) si sunt inclinat sa-l cumpar,dar imi place sa fiu cat mai bine informat.Poate se indura cineva si-mi raspunde.
Numai bine
Zetics40545
Salutare!

Ca sa pot sa-ti raspund la intrebari, ar trebui sa vad exact in carte ce se schimba la cit, si sincer nu am avut timp si nici foarte mult chef sa caut toate astea.

Pot doar sa-ti spun ca cel putin cei din bucuresti cer un prim schimb de ulei intre 1000 si 2000km, la care ai manopera gratuita. Tot atunci se mai uita pe ici pe colo, mai verifica suruburi etc.

Prima revizie serioasa trebuie facuta la 15.000km, moment in care se schimba lucrurile. Eu inca nu am facut aceasta revizie, am cca 12.000km, dar din auzite preturile variaza, pina pe la 11-12 milioane(!) la Hyundai autorizate din Bucuresti, sau mai omenesti, de cca 3-4 milioane, daca e sa-l cred pe nenea de la service-ul autorizat Hyundai din Pitesti cu care am vorbit la telefon. Se pare ca nu avem inca o sursa sigura. . . smile.gif

Garantia, cel putin la mine, sper sa nu se fi schimbat, este de 5 ani pt grupul moto-propulsor (adica motor+cutie+planetare), si 3 ani in rest (incluzind aici bucsi, pivoti, amotizoare).

Evident exista si un Dar, si anume cei 5 ani se dau garantie doar pt primul proprietar, urmatorii primesc doar 3 (daca mai apuca...)

Sper sa te ajute in a te decide daca da sau ba in a achizitiona un Accent...

Cheers!
catalin57101
Salut Costel! Vad ca esti din Galati ca si mine...
Am cumparat masina de la dealerul din Galati in luna noiembrie iar in prezent am ajuns la 1.900 km parcursi cu Accentul.Ce pot sa-ti spun este ca poti solicita dealerului un grafic cu reviziile la Accent si costurile aproximative.In afara de schimbul de ulei de la '1.000' km reviziile se fac la 15.000 km sau un an de zile,si din cate imi aduc aminte reviziile costa cam la 380-450 ron incluzand ulei,filtre benzina si ulei,manopera si intradevar revizia de la 75.000 km ajunge cam la 1.200 ron.Voi incerca sa caut graficul primit de mine pentru detalii dar iti recomand sa-l soliciti la dealer.
daca mai doresti alte info iti raspund cu placere.
george30279
Salut tuturor de aici.
Sunt posesor de HYUNDAI ACCENT din 27.12.2005.
Asi dori sa tinem legatura mai, ales cei ce sunt din Galati, pt. a schimba impresii si pareri privind evolutia garantiei si a costurilor pe plan local, probleme aparute, remedieri.
Pt. urgente tel. 0723579927
( Costel 64327, Sorin 212, Catalin 57101)
catalin57101
salutare george!
sa stapanesti sanatos masinuta si la cat mai multi kilometri fara probleme.
pentru ca numarul tau de telefon a fost sters(asa se procedeaza),poti sa ne spui cum merg lucrurile aici pe forum sau pe softpedia.com la sectiunea auto.
Ce varianta de Accent ai luat si cum ai ajuns la decizia asta?
george30279
Salut Catalin
Scuze de intarziere dar asta e posibilitatea
Am luat ACENT 1.3i SOHC STD.
Mi s-a parut masina cea mai buna de oras pentru mine,
pentru ca eu in oras ma foiesc tot timpul (zilnic).
Am luat in calcul toate cheltuielile aferente incepand cu consumul.
Am sofat 27 ani pe DACIA si pot spune ca mai mult te costa o masina veche decat una noua sa o intretii.
Nu spun ca DACIA nu a fost buna dar fiecare la timpul ei.
Conditiile de trafic s-au schimbat.
ACENT 1.3i nu are ABS(il am eu la talpa) si airbag-ul la viteza din oras nu-i vad rostul (pentru a investi bani).
In rest are cam tot ce am crezut de cuviinta ca trebuie.
astept sa-si dea drumul la motor(abia am 500 km) si dupa 3.000 km sa vad daca laudele sunt intemeiate.
Pana acum sunt multumit.
catalin57101
Ai facut o alegere foarte buna,sa te bucuri de ea!
Ce culoare ai ales?
oltetz67259
tocmai am facut revizia optionala de 7500 km la un accent 1,5 crdi (diesel)
La Pitesti a costat 3,5 mil
Am sunat la Bucuresti, si tot atat ar fi costat
Concluzia: nici o fisiala, mai dai si 500 000 pe drum
Zetics40545
Oau, esti prima persoana pe care o aud cum ca in Bucuresti ar costa numai atit. E adevarat, tu ai avut doar o discutie telefonica...si mi-e ca te duceai acolo si o luai fain frumos in freza la final.

O sa sun si eu de curiozitate sa ma interesez, pentru ca sincer nu pot sa cred aceste preturi, in conditiile in care aveau afisate si preturile la manopera pentru revizii, in euro fara TVA, fara consumabile, iar la diesel era 120E.

Adica 5 milioane doar manopera!

Astea se intimplau acum un an de zile, poate ca s-a schimbat ceva, dar imi este atit de greu sa cred...

PS: Acum vad ca vorbesti de o revizie intermediara de 7500km. Poate si asta e o explicatie...nu stiu cum e la diesel.
Dragos64713
Revizie la 15000 la noul H ACCENT:8,5mil Fugiti fratilor!!!!!!!!!
Ps:si era motor 1.4benzina
Zetics40545
blink.gif blink.gif Revizie la noul Accent, la 15000???? A apucat cineva sa faca atiti km cu noua masina??

Oricum, fiind Bucuresti, nu ma mira!
Maff
M-as mira sa faca 15000 de km in 2 saptamani de cand s-a livrat primul accent.Sa fim seriosi.............Mai minte omul, dar nici asa....
ncristi
Hyundai are costurile la revizii mari...din pacate sad.gif

Daca te gandesti bine este si normal...dau garantie 5 ani, au un tren de rulare fiabil (functie de exploatare "foabil" poate deveni "f fiabil smile.gif ), partea electrica merge brici...din ce sa traiasca daca ar mai avea si reviziile de 1 mil blink.gif ?

Mie imi pare normal...ganditi-va ca toyota da 3 ani garantie la motor, honda la fel iar europenele 2 ani...
Maff
Decat sa dau pe o masina cat nu face (ma refer la Renault) si sa te minta astia de la service ca trebuie sa faci din 10 in 10000 de km revizia (desi in carte scrie ca la 15000 se face )daca ai face la 15000 reviziile nu ar fi asa de scumpe, dar oricum s-ar mai ridica, insa daca aduni 2 revizii la Hyundai si 3 revizii la Renault, ajungi la sume apropiate, si calitatea este mai buna la Hyundai.O spun din experienta ca fost proprietar de hyundai si actual de reno.
ncristi
Nu-i chear asa ca si la renault tot la 15k se face... si reviziile la benzinare la renault sunt mult mai ieftine de cat la hyundai (la clio m-au costat si 1mil---am luat eu uleiul)...

La diesel te poti scoate la revizii la hyundai ca este sg firma care are reviziile la diesel mai ieftina ca la benzina blink.gif ...sau cel putin asa am dedus eu p'aici.

Oricum ai da-o tot cu o masina europena te scoti mai ieftini chear daca mai schimbi ceva pe la trenul de rulare, din cauza taxelor.

PS
Am inteles ca noul accent este fabricat in turcia?...daca da sper ca nu folosesc piese fabricate in europa sad.gif
Personal, nu am mare incredere in chestiile asmblate pe batrnaul continent...fie hyundai, fie renault smile.gif
Maff
In mod normal, o masina n-are ce sa pateasca in 100 000 km, deci nu prea ma intereseaza alte costuri, pentru ca eu schimb masina cand ajunge pe la 80k km (cam intr-un an si ceva).Renaultul il schimb mai repede pentru ca am fost dezamagit de masina.Accentul a fost mult mai bun.A si ca o chestie, Accentul l-am vandut mult mai repede.Si din cate am inteles la reprezentanta Hyundai este o cerere super mare de Accenturi, si noi si SH.
ncristi
QUOTE
Accentul a fost mult mai bun.A si ca o chestie, Accentul l-am vandut mult mai repede.Si din cate am inteles la reprezentanta Hyundai este o cerere super mare de Accenturi, si noi si SH.


Atentie ca fiabilitatea accentului fabricat prin 2000 (ala cu forme rotunzi) am intelesc ca este mult mai mare de cat fiabiliattea cacentului actual.

Un accent din 2000 exista in familie si l-am laudat pe aici cat am putut...super fiabila masina si parca mai bine finisat de cat precedentul (nu ultimul ci asta care se vinde acum-ultimul nu stiu cum este ca nu l-am vazut inca).
Maff
Uite niste poze cu ultimul aici http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=378&start=20
Eu am avut modelul din 2002-2003.Am fost multumit.De aia si laud Hyundai-ul.Am 2 renaulturi in familie si de amandoua am fost nemultumit.Amandoua Clio, unul bicorp si unul symbol........varza.[/url]
Dragos64713
Pt MAFF"specialistul":costurile la revizii se pot afla si altfel decat sa ajungi tu cu masina la km astia!Intrebi!Si dealer-ul iti raspunde.Inteles?Ce-i drept mie mi-a raspuns cu jumatate de gura,ca 8,5 mil o revizie de 15000km la o masina"economica" e de-a dreptul nesimtire.La Renault reviziile se fac la 15000(pt benzina),doar la diesel au redus intervalul la 10000km.Revizia la 1.5dci la 15000km e sub 5mil,iar la benzina sub 3mil.
Maff
Eu cred ca mai bine taci, daca ai fii asa destept cum pretinzi nu ai spune aberatiile astea.La Symbol chiar sunt la 10000 reviziile, asta o stiu din experienta, si inainte de a mai aduce jigniri sa stii ca nu am spus niciodata ca sunt vre-un specialist, dar probabil anumite "frustrari" cum le ziceai tu se inabusa doar daca jignesti lumea incontinuu!Si cu asta am incheiat.Daca mai vrei sa-mi spui ceva spune-mi in particular prin mesaje si nu mai obosi lumea pe aici.
Adi65109
Pe www.noulaccent.ro sunt date preturile la revizii. Banuiesc ca sunt valabile si pentru vechiul accent.
Stefan69088
@maff
ai un PM de la mine, pt ca ceea ce vroiam sa discut cu tine mi s-a parut putin offtopic. oricum daca crezi ca merita discutat direct pe sectiunea asta, poti sa postezi raspunsul.
Zacky
Am fost la Hyundai si va aduc ultimile noutati.
Revizia de 15.000km pentru un Accent pe benzina costa 112 euro fara TVA (adica 133 euro sau 470RON).
Mehedinta68143
QUOTE(g71093)
Am fost la Hyundai si va aduc ultimile noutati.
Revizia de 15.000km pentru un Accent pe benzina costa 112 euro fara TVA (adica 133 euro sau 470RON).



si ce a mai intrat in revizia asta in afara de ulei + filtru?
Florin67354
da sunt maricele costurile astea sau mi se pare mie? cel putin la diesel.
Maff
Eu cred ca este doar o parere.Sunt maricele daca ai Dacie din 1900 toamna, pe care o poti repara in fata blocului.Cred ca si la Logan reviziile se apropie de valoarea asta.133 de euro este dupa mine o valoare rezonabila
PS. nu am vrut sa jignesc pe nimeni, dar asta este adevarul 133 de euro nun inseamna mai mult decat alte revizii la masini din aceeasi clasa.
Zacky
QUOTE(Mehedinta68143)
QUOTE(g71093)
Am fost la Hyundai si va aduc ultimile noutati.
Revizia de 15.000km pentru un Accent pe benzina costa 112 euro fara TVA (adica 133 euro sau 470RON).



si ce a mai intrat in revizia asta in afara de ulei + filtru?

Inca nu am facut revizia. Doar am intrebat pretul.
Poate ne spune Zetics, care a facut-o ieri la Pitesti la pretul de 336 RON!!!
Adi65109
Saptamana trecuta am fost la service-ul din Galati pentru schimbul de ulei la 1000 de km si m-a costat 120 RON: ulei Mobil 10W40, in promotie 4lt +1lt gratis si filtrul de ulei (pentru Accent pe benzina).
Maff
Pe mine m-a costat 216 RON revizia de 1500km.
lucian14
pai la cati kilometri e prima revizie pana la urma la accent?
1500
7500
sau 15000? eu sunt nedumerit blink.gif
george30279
Lucian 14
revizia la 7500Km este optionala.
Maff
Revizia de 1500 este optionala, cea de 7500 este obligatorie, urmeaza cea de 15000 apoi de 30000...........
catalin57101
Depinde si de motorizare.La mine cea de 1.000 a fost recomandata,in rest la 15.000 sau 1 an.
lucian14
e adevarat ca e cam scumpa respectiva revizie?
5-7milioane inspectat masina si inlocuit ulei si filtru ? :evil:
Maff
Despre care revizie zici ca este scumpa?Ca nu am inteles.Cea de 7500 cred ca este 130euro.Parca asa.Oricum mai am vreo 3700km si o fac, o sa scriu atunci ce si cum.
lucian14
Am senzatia ca astia de la Hyundai sunt niste jepcari... nici macar reviziile nu sunt clare, care sunt optionale, cat costa, daca e la 15000 sau 1 An schimbul de ulei.... samd
cine e fraier si se ia dupa ei plateste de ii sar capacele ... uitati-va in cartea tehnica ce scrie fratilor!!! preturile sunt diferite de la om la om si de la oras la altul desi e o singura retea service din ce am inteles eu (monopol)
Maff
Si tu ce masina ai de te pricepi asa de bine la Hyundai?Poate o treci si in semnatura.Sau doar iti dai cu parerea?Sau ai auzit pe undeva?
Oricum, preturile nu difera de la om la om, ca presupun ca totusi au un grafic.Si eu de exemplu, la revizie ma duc cu uleiul si filtrele cumparate de mine, in felul asta evit sa platesc consumabilele la pret de service.
Si din cate stiu eu, cei de la Hyundai sunt singurii care au afisat preturile la revizii pe site.Deci este mai greu sa te jepcareasca.Si daca duci consumabilele tale, preturile scad considerabil.
lucian14
Daca te uitati atent in avatar vedeai ce masina am... Daca citeai posturile anterioare atent, ai fi vazut ca lumea se plange si e derutata de revizii de perioada la care se efectueaza, cand sunt optionale sau cand sunt obligatorii, ca sunt scumpe, ca nu prea au piese pe stoc si astepti 2-3 saptamani cu masina in service ca nu pot sa o faca, etc....
Ma intereseaza masina deoarece vreau sa-mi cumpar una si eu ...chiar si cei de la vanzari hyundai o cam dau cotita (mie mi-au spus ca prima revizie e ca la dacia la 15.000km spre exemplu).
Masina chiar imi place dar am ezitari mari acum, fiindca 5 ani cat dau garantia ei, nu am chef sa fiu la cheremul unor serviceuri romanesti nesimtite...
Sper ca te-am lamurit beer.gif
Maff
Referitor la masina din avatar: Ai masina de jucarie?
Si acum serios, daca te interesa Accentul, te uitai pe www.noulaccent.ro sau direct pe site-ul Hyundai si vedeai afisate datele reviziilor obligatorii cu preturile.Sau intrebai pe cineva cu Accent, nu faceai supozitii.Si referitor la garantie, nu te obliga nimeni sa te duci la HAR, exista si alte serviceuri autorizate.Eu, de exemplu, am mai avut un Accent acum 3 ani si n-am facut reviziile la HAR.N-am avut nici o problema.Si in ceea ce priveste piesele, m-as mira sa ai probleme cu ele, mai ales de cand au facut fabrica din Turcia.Si eu chiar n-am avut probleme la Accent, dupa ce am mers cu el 90000km.
lucian14
tu cand vrei sa te lamuresti asupra unei masini cat de fiabila e si ce costuri de intretinere o sa ai, o iei de buna tot ce spun agentii de vanzari si reclamele de pe siteuri si de la tv? pai atunci multa bafta iti urez!
rostul acestui forum e sa facem schimb de experienta si nu doar sa ne laudam masinile actuale sau avute...

Cat despre masina din avatar chiar o consider o jucarie care si-mi place. Am una acasa si te las curios sa afli singur ce marca e biggrin.gif
eddie
Deocamdata asta este topic de Hyundai,asa ca lumea are cu ce se lauda,nu cu Matiz suprainaltat intr-o poza ! biggrin.gif
lucian14
hai ca ma duc sa ma laud pe unde trebuie ca m-am lamurit care e situatia aici...
andrei72368
salutare la toata lumea!sunt proaspatul proprietar al unui accent din 1997 motor 1,5 12 valve benzina.masina are 140000 km dar motorul este mult peste asteptarile mele.am cumparato cu un pret de 4100 euro iar la banii astia mai aveam varianta cielo si ma bucur ca am ales accentul.O am de 2 saptamani timp in care am facut cam 1500 de km.la scimbul de ulei am descoperit ca nu mai aveaa decat 1l se aprindea deja becul in curbe!am bagat mobil 10w 40 920000lei cu tot cu manopera fara filtru!ieri sa stricat inchiderea centralizata nu mai inchide decat usa soferuluiiar iar cea din dreapta nu se poate inchide nici manual.geamurile electice doar pe fata iar cu probleme !daca sunt deschise pana jos ies de pe canal!iar despre consum rezonabil!in oras cu aerul pornit 9-10!iar la drum intins la 120-130kmh 6-6.5.in principiu o masina rezonabila costuri de intretinere nu foarte ridicate am fost sa cumpar flacute frana fata 670000 italiene si 100ron nemtesti.o alta problema am cautat peste tot jenti de aluminiu nu se potrivesc de la nici un model au pasiul intre prezoane prea mare!nici macar cele de logan nu merg care de altfel sunt o mizerie.daca ma poate ajute cineva cu informatii despre tunnnig sau pot fi de folos cuiva astept sugestiile voastre!
george30279
Ancheta Bloombiz: Va prabusi noua taxa de inmatriculare leasingul auto?

26 Iul 2006, 01:32


Am fost cu totii in ultima perioada cand incitati, cand bulversati si, intr-un final, plictisiti de dezbaterile pentru noua taxa de inmatriculare a autovehiculelor. Varianta finala a parut a fi un compromis intre propunerea comerciantilor de masini noi si Parlament. Rezultatul estimat: importatorii de "rable" vor fi pusi cu botul pe labe! Dar oare, in acest razboi, nu exista si "victime colaterale"? Daca unele din supozitiile Bloombiz.ro sunt reale, aceste "victime colaterale" vor deveni chiar... victime principale!



Ancheta noastra a plecat de la e-mailul unui cititor:

"Stimata redactie

Am un Chevrolet Kalos luat in contract de leasing pe o perioada de 4 ani. Evident, masina este inmatriculata temporar; in acest moment sunt derulate 5 luni din contract. Am urmarit cu ingrijorare evolutia negocierilor pentru noua taxa de inmatriculare a autovehiculelor. Masina mea, la sfarsitul contractului de leasing, va avea inmatricularea temporara expirata si va trebui sa ii fac inmatricularea definitiva, adica PRIMA INMATRICULARE IN ROMANIA. Conform noilor legi, asa cum le-am inteles eu, in 2010 va trebui sa platesc aproximativ 1700 euro (in conformitae cu grila de vechime si de motorizare Euro scoasa de MF). Asta daca nu cumva, in acesti 3 ani, taxele corespunzatoare masinii mele se vor mari!

Ingrijorat, am dat telefon la societatea de leasing. Mi s-a spus sa stau linistit, deoarece noua lege este doar pentru masini second-hand venite din afara tarii. M-am linistit, dar linistea mea a durat 10 zile! Dupa 10 zile citeam in Cotidianul: 7.500 de euro, taxa pentru o masina din 2000: Taxa speciala se va aplica la prima inmatriculare in Romania a masinilor noi si second hand incepind din 2007, o data cu eliminarea accizei la autovehicule.

Am cazut pe spate! Pai daca pentru o masina de 6 ani se va plati 7.500 de euro, cat va trebui sa platesc eu in 2010 taxa pentru o masina de 4 ani? 5.000 de euro?! Stimata redactie, nu am banii astia, va rog sa ma lamuriti."


Nu am stiut ce sa ii raspundem; nu suntem experti in noua legislatie (este scuzabil, tinand seama ca nici unii titulari ai afacerii se pare ca nu sunt). Am judecat insa e-mailul cititorului nostru considerand vechiul concept de "inmatriculat in Romania".
Ne-am pus si noi intrebarea: Ce va trebui sa plateasca el la sfarsitul contractului? Concluziile la care am ajuns ne-au dat fiori....

Sunt doua variante

1. Exista o derogare pentru masinile in leasing
Asta ar insemna ca masinile noi luate in leasing cu inmatriculare temporara vor plati o taxa speciala pentru inmatricularea definitiva corespunzatoare starii lor la intrarea in tara si nu momentului efectiv al inmatricularii definitive.

2. Nu exista nici o derogare. Dramatic!
Fiecare titular va trebui ca, la sfarsitul contractului de leasing, sa-si plateasca noua taxa de inmatriculare, care este substantiala pentru masinile de 3-4 ani, ajungand uneori la valori impresionante. Cei cu masini provenind din Asia si SUA vor avea de platit, in plus, si vama corespunzatoarea pentru valoarea masinii la momentul respectiv, fapt cunoscut insa la semnarea contractului.

Care este adevarul? Tinand seama de complicatiile care pot surveni, societatile de leasing ar trebui sa isi faca o preocupare primordiala din a alamuri aceasta situatie.


De ce tac societatile de leasing?

Pot exista doua explicatii:

1. Legea este favorabila activitatii de leasing
Exista prevederi in actuala lege care fac ca masinile in leasing inmatriculate temporar sa nu trebuiasca sa plateasca taxa speciala de inmatriculare corespunzatoare masinilor second-hand la sfarsitul contractului. In acest caz este totusi necesara o explicatie clara, fara echivoc din partea societatilor de leasing, pentru a risipi temerile clientilor.

2. Oare... stiu si tac?
Daca punctul 2 al analizei noatre (Nu exista nici o derogare. Dramatic!) se adevereste, consecintele pentru societatile de leasing sunt cu adevarat dramatice:
- titularii actuali vor face tot ce este posibil ca pana la 31 Decembrie 2006 sa-si inchida prematur contractele de leasing (apeland la economii, apeland la cunostinte, apeland la credite), pentru a nu fi nevoiti sa plateasca noile taxe de inmatriculare.
- in acelasi timp, comertul cu autoturisme din Asia si SUA va fi definitiv compromis, stiind ca leasingul era pentru acest tip de importuri singura cale de a ajunge la clienti la un pret competitiv, ocolind in mod legal o parte din taxele vamale.
Rezultatul? Profiturile societatilor de leasing se vor diminua drastic!


Acestea sunt doar niste scenarii, avand ca baza rationamentele noastre despre noile legi. Bloombiz.ro lasa deschise paginile sale pentru orice societate de leasing care va dori sa raspunda clientilor cu autoturismele inmatriculate temporar la intrebarea:
Ce taxe vom avea de platit la sfarsitul contractului de leasing pentru inmatricularea definitiva a masinilor noastre?
vlad94921
am si eu o intrebare: cu ce acte sau ''accesorii'' vine un accent nou? Adica manual de utilizare, o carte cu service-urile....si mai ce? Va intreb ca ai mei tocmai si-au luat unul si vreau sa stiu si eu ce trebuia sa le dea.
mihaelas
QUOTE (Zetics40545 @ Jan 6 2006, 10:20 AM) *
Daca va pricepeti la Accent va rog raspundeti-mi si mie la aceasta intrabare:un Accent di 2003 cu inchidere centralizata, fara alarma poate avea imobilizator motor in dotarile standard?


Salutare!

Ca sa pot sa-ti raspund la intrebari, ar trebui sa vad exact in carte ce se schimba la cit, si sincer nu am avut timp si nici foarte mult chef sa caut toate astea.

Pot doar sa-ti spun ca cel putin cei din bucuresti cer un prim schimb de ulei intre 1000 si 2000km, la care ai manopera gratuita. Tot atunci se mai uita pe ici pe colo, mai verifica suruburi etc.

Prima revizie serioasa trebuie facuta la 15.000km, moment in care se schimba lucrurile. Eu inca nu am facut aceasta revizie, am cca 12.000km, dar din auzite preturile variaza, pina pe la 11-12 milioane(!) la Hyundai autorizate din Bucuresti, sau mai omenesti, de cca 3-4 milioane, daca e sa-l cred pe nenea de la service-ul autorizat Hyundai din Pitesti cu care am vorbit la telefon. Se pare ca nu avem inca o sursa sigura. . . smile.gif

Garantia, cel putin la mine, sper sa nu se fi schimbat, este de 5 ani pt grupul moto-propulsor (adica motor+cutie+planetare), si 3 ani in rest (incluzind aici bucsi, pivoti, amotizoare).

Evident exista si un Dar, si anume cei 5 ani se dau garantie doar pt primul proprietar, urmatorii primesc doar 3 (daca mai apuca...)

Sper sa te ajute in a te decide daca da sau ba in a achizitiona un Accent...

Cheers!

clibin009
20181114 orf
belstaff jackets
mavericks jerseys
ugg outlet
mishka clothing
cheap jordans
uggs outlet
cleveland cavaliers jersey
burberry outlet
ugg outlet
coach handbags
swarovski crystal
kate spade outlet
cazal sunglasses
canada goose
dansko shoes
ugg outlet
ugg boots
barbour jackets
true religion jeans
ray ban outlet
cavaliers jerseys
ysl outlet
oakley sunglasses
stephen curry shoes
trailblazers jerseys
gucci outlet
louboutin pas cher
polo ralph lauren
warriors jerseys
ray ban sunglasses
gucci outlet
pandora charms
mulberry bags
new york knicks jersey
christian louboutin outlet
ugg boots clearance
ralph lauren pas cher
michael kors outlet
golden state warriors jerseys
mulberry handbags
ugg boots
kate spade outlet
hornets jerseys
uggs outlet
uggs outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
barcelona jersey
fitflops outlet
prada sunglasses
canada goose jackets
ugg outlet
michael kors outlet
soccer jerseys
yeezy boost
air huarache
canada goose outlet
coach outlet online
ugg outlet
christian louboutin outlet
celtics jerseys
canada goose outlet
salomon shoes
mulberry bags
uggs
pandora charms
lacoste soldes
adidas ultra boost
michael kors outlet
michael kors outlet online
yeezy boost
jordan shoes
bvlgari jewelry
hermes birkin
ugg outlet
cheap mlb jerseys
ferragamo outlet
mont blanc pens
off-white
world cup jerseys
hermes outlet
polo shirts
nfl jerseys wholesale
mulberry outlet
san antonio spurs jerseys
ugg outlet
football shirts
nike air max 2015
nike shoes
michael kors handbags
ugg outlet
michael kors outlet
light up shoes
pandora outlet
ferragamo shoes
chelsea jersey
ugg boots
air force 1
christian louboutin outlet
pandora jewelry
coach outlet online
ray ban sunglasses
ugg boots
swarovski outlet
coach outlet
adidas nmd
uggs outlet
cheap snapbacks
true religion jeans
ferragamo outlet
ugg outlet
mont blanc pens
coach outlet online
ugg outlet
nike outlet
michael kors outlet
canada goose
longchamp pliage
kings jerseys
canada goose outlet
nuggets jerseys
uggs outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses
polo ralph lauren
nike roshe one
ray ban sunglasses
ugg outlet
fitflops sale clearance
reebok outlet store
coach factory outlet
marc jacobs outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
christian louboutin outlet
nike factory outlet
balenciaga sneakers
yeezy boost
canada goose jackets
canada goose outlet
moncler outlet
canada goose jackets
uggs outlet
coach outlet
tory burch outlet
moncler outlet
ugg outlet
ugg outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
longchamp outlet
ugg outlet
burberry outlet
red bottom shoes
moncler outlet
cheap jordans
coach outlet online
air jordan release dates
lakers jerseys
michael kors
visvim shoes
coach outlet
air max 90
kate spade outlet
oakley sunglasses
coach outlet
merrell shoes
canada goose jackets
wellensteyn jackets
coach factory outlet
true religion jeans
nike shoes
kate spade outlet
chrome hearts outlet
jazz jerseys
jordan shoes
nike cortez
kobe 9
cheap nfl jerseys
gucci outlet
canada goose jackets
ralph lauren polo
canada goose outlet
uggs outlet
michael kors
michael kors handbags
herve leger outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
coach outlet online
moncler outlet
undefeated clothing
michael kors outlet
pandora charms
burberry outlet
ugg boots
clarks shoes
michael kors wallets
canada goose outlet
red bottom shoes
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
pandora jewelry
coach factory outlet
timberwolves jerseys
ferragamo outlet
air max 90
ferragamo shoes
pandora charms
celine outlet
nike presto
oakley sunglasses
michael kors handbags
cheap jerseys
ray ban sunglasses
nike dunks
coach canada
ugg outlet
pistons jerseys
canada goose outlet
longchamp solde
gucci outlet
lacoste polo shirts
michael kors outlet
givenchy handbags
fred perry polo shirts
supreme clothing
canada goose coats
coach outlet
ugg outlet
true religion jeans
nba jerseys
jordan shoes
michael kors outlet
ugg boots
polo ralph lauren
ugg boots
links of london
ralph lauren polo shirts
nike outlet
michael kors outlet
under armour outlet
moncler outlet
canada goose outlet
canada goose coats
coach outlet online
coach outlet
minnetonka outlet
coach outlet
moncler outlet
polo outlet
ecco shoes
pandora outlet
harden shoes
red bottom shoes
michael kors outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
bucks jerseys
coach handbags
louboutin shoes
michael kors outlet
christian louboutin outlet
canada goose parka
ugg boots
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
cheap jordans
asics shoes
coach outlet
ugg outlet
manolo blahnik outlet
baltimore ravens jerseys
coach outlet
coach outlet
simulation shoes
mulberry handbags
michael kors outlet
adidas trainers
ugg outlet
mbt shoes
cheap mlb jerseys
pandora outlet
knicks jerseys
canada goose outlet
cheap jordans
scarpe mbt
miu miu handbags
nike shoes
coach outlet
coach outlet
chicago blackhawks jerseys
air jordan shoes
michael kors outlet
soccer shoes
ralph lauren outlet
gucci handbags
mizuno running shoes
coach outlet online
ugg outlet
swarovski crystal
ubiq shoes
true religion jeans
vans shoes
jeep shoes
michael kors outlet
polo outlet
adidas nmd
toms shoes
ray ban sunglasses
michael kors
coach outlet
uggs outlet
moncler jackets
keen shoes
coach outlet
nobis outlet
christian louboutin outlet
cheap jordans
nets jerseys
stussy clothing
air jordan 3
jack wolfskin
hermes belt
ray ban sunglasses
swarovski outlet
michael kors outlet
polo outlet
giuseppe zanotti outlet
canada goose outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
real madrid jersey
grizzlies jerseys
true religion outlet
ugg outlet
supreme clothing
michael kors outlet
canada goose outlet
golden goose sneakers
michael kors outlet
ugg outlet
ed hardy clothing
canada goose outlet
clippers jerseys
tory burch outlet
pandora charms
fitflops
ray ban sunglasses
ugg outlet
ugg boots
polo ralph lauren
canada goose jackets
pandora charms
yeezy boost 350
suicoke sandals
nba jerseys
canada goose coats
true religion jeans
jimmy choo shoes
nba jerseys
longchamp outlet
pandora charms
tory burch outlet
pandora charms
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots
tods outlet
ugg outlet
jordan shoes
cheap jerseys
cheap jordans
fitflops sale clearance
coach outlet online
saucony shoes
five fingers shoes
off white
ugg outlets
air max
coach outlet
nfl jersey wholesale
adidas crazy
mbt shoes
tory burch outlet
supreme clothing
ugg boots
air jordan 4
red bottom shoes
oakley sunglasses
suns jerseys
air jordan retro
ray ban sunglasses
true religion jeans
north face jackets
fitflops
coach outlet
nike revolution
true religion jeans
true religion uk
michael kors outlet
kevin durant shoes
pandora charms
canada goose outlet
michael kors handbags
air jordan 4
fila shoes
kate spade outlet
wizards jerseys
polo outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
tory burch outlet
bottega veneta outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
montblanc pens
nike tennis
supra shoes
ferragamo outlet
rockets jerseys
kate spade outlet
canada goose coats
ugg outlet
new balance shoes
adidas wings
polo ralph lauren
oakley sunglasses
converse shoes
coach outlet
pandora
fitflops sale
canada goose outlet
kobe bryant shoes
coach outlet
jordan shoes
air max 2017
hermes outlet
birkenstock sandals
true religion outlet
pacers jerseys
coach outlet
toms shoes
mulberry handbags
kobe shoes
jordan shoes
christian louboutin outlet
ugg boots
kappa clothing
dior outlet
nhl jerseys
pandora charms sale clearance
prada outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren pas cher
cheap nhl jerseys
ugg boots
kate spade outlet
canada goose jackets
adidas outlet
longchamp outlet
fitflops sale clearance
christian louboutin shoes
canada goose outlet
cheap jerseys
michael kors outlet
polo ralph lauren
cheap jordans
burberry outlet
birkenstock outlet
nike blazer pas cher
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet
polo outlet
uggs outlet
pandora charms
swarovski outlet
coach outlet online
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
canada goose outlet
true religion jeans
chrome hearts outlet
nhl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
basketball shoes
supreme clothing
moncler jackets
canada goose coats
mulberry outlet
coach outlet
pandora outlet
ugg outlet
canada goose outlet
polo ralph lauren
nike shoes
mbt shoes
polo ralph lauren
mulberry handbags
bulls jerseys
uggs outlet
christian louboutin
valentino outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
polo ralph lauren
ugg boots
coach outlet
adidas outlet
longchamp handbags
canada goose jackets
nike revolution
pandora charms
dolce and gabbana
canada goose outlet
canada goose jackets
north face jackets
moncler outlet
chrome hearts sunglasses
coach outlet
nike store
canada goose jackets
ugg boots
ugg outlet
polo ralph lauren
michael kors
tory burch outlet
cheap football shirts
ugg outlet
van cleef & arpels jewelry
michael kors outlet clearance
reebok trainers
ugg outlet
ugg outlet
kate spade outlet
y3 shoes
uggs outlet
ugg boots clearance
nike air force 1
columbia sportswear
nike foamposite
balenciaga sneakers
houston texans jerseys
ugg boots
michael kors outlet
ugg boots
lakers jerseys
cheap jordans
michael kors outlet
ugg outlet
red bottom shoes
true religion outlet
michael kors outlet
north face jackets
swarovski outlet
michael kors handbags
tory burch handbags
cheap jordans
longchamp bags
camel shoes
spurs jerseys
oakley sunglasses
fitflops shoes
coach outlet
coach outlet
coach outlet
cartier jewelry
raptors jerseys
ugg outlet
dc shoes
ralph lauren polo shirts
air huarache
nike lunarglide
puma outlet
canada goose outlet
fitflops sale
heat jerseys
san francisco 49ers jerseys
jordan shoes
indianapolis colts jerseys
michael kors outlet
coach outlet
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
lebron james shoes
air max 97
magic jerseys
christian louboutin outlet
nike free
kate spade outlet
christian louboutin outlet
ugg outlet
michael kors outlet online
moncler outlet
air jordan 12
ugg boots clearance
coach outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
mulberry handbags
futbol baratas
canada goose jackets
pandora jewelry
moncler outlet
kate spade outlet
christian louboutin store
longchamp solde
76ers jerseys
tory burch outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
canada goose outlet
toms shoes
palladium boots
pandora charms
ugg boots
canada goose jackets
air max 90
pelicans jerseys
oakley sunglasses
adidas uk
air jordan shoes
christian louboutin outlet
uggs outlet
michael kors outlet
hawks jerseys
michael kors outlet
uggs outlet
soccer jerseys
prada shoes
manchester united jersey
denver broncos jerseys
le coq sportif shoes
ferragamo outlet
coach handbags
coach outlet online
thunder jerseys
air max 1
malone souliers mules
20181114
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.