Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pret O2
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Cristian51493
smecheria e ca vreau sa vand masina din semnatura si sa iau alta la fel cu mai multi cai putere...poate diesel (1.9 ca de la 2 in sus se iau taxe mai mari :bandit: ) poate RS(cam scumpa :bash: )

pe ea am dat 16.050 euro...intrebarea e cat sa cer pe ea daca are 2400-2500km, climatronic, suport de ochelari pe plafon, cotiera(jumbo box)
ma gandeam in jur de 14000-14500 euro arigato.gif
DORU
Cel mai corect ar fi sa apreciezi masina ta cu ajutorul revistelor de profil Eurotax Glass sau Auto Schwacke... gaseste pe cineva cu un exemplar mai recent (2005, ideal) si vei avea un punct de referinta f. bun.
G e o r g e
tu nu ai facut drive test inainte cu masina ca sa te convingi daca te satisface sau nu ? :angel:

daca o vinzi acum pierzi enorm !
DORU
George, rasucesti cutitul in rana saracului om... Iti dai seama ca e deja frustrat. Hai sa-l ajutam sa scape de ea la cineva care a condus maxim 75 CP inainte si care va considera motorul de 102 CP o evolutie... biggrin.gif
Cristian51493
chiar vreau sa o dau...

TVAul masini a fost cam 2000 euro care se deduc si daca o dau cu peste 14 mii nu pierd nimic dar mai si iere de un plin doua biggrin.gif blush.gif
DORU
In acest caz, iti doresc sa gasesti un cumparator cat mai curand ! :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.