Help - Search - Members - Calendar
Full Version: calculator astra caravan 2002 1,7 dti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
DAN63291
Am si eu o problema la astra caravan 1,7 dti din 2002 si sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat. Intr-o buna dimineata am gasit bateria descarcata. Am incarcat bateria si am pornit motorul. Toate bune si frumoase numai ca alternatorul nu incarca fapt constatat de mine cand am masurat tensiunea la bornele bateriei (10 V). Am plecat cu masina (fara incarcare) incercand sa ajung la un service. Nu am ajuns ptr. ca motorul s-a oprit deodata. Am tractat masina pana la service unde am rezolvat problema alternatorului (puntea si regulatorul). Acum apare marea problema: Nu porneste motorul, in bord clipeste becul de "service".
Cei de la service mi-au spus ca e defect calculatorul. Credeti ca e posibil ? A mai auzit cineva asa ceva ?
Va multumesc anticipat.
Valeanu47866
Eu cred ca daca era defect cvalculatorul masinii nu cred ca mai pornea deloc si nici nu mai anunta ca este defect prin clipirea becului galben , cel cu masina cu cheita , se apropie sarbatorile si baietii sint in foame de bani asa ca ai grija.
DAN63291
Problema este ca a mers aprx. 30 min. fara incarcare dupa care s-a oprit si nu a mai pornit sub nici o forma. Becul galben a inceput sa clipeasca dupa ce am pus alta baterie si nu a mai pornit. Cat timp am mers fara incarcare nu clipea. Eu cred ca e o eroare care trebuie anulata. Totusi inlocuirea calculatorului (solutie propusa de service) mi se pare deplasata.
munteanulucian_gesaraauto@yahoo.com63433
DESFA CHEIA SI VEZI DACA MAI AI TRANSPONDERUL DACA NU CUMVA LA SERVICE AU SCAPAT CHEIA SI L-AU PIERDUT.LA PUS CONTACTUL SI MASINA CU CHEIA CLIPESTE DE OBICEI FIE CIPUL DIN CHEIE ESTE LIPSA SAU LA CALCULATORUL MOTOR EPROMUL DIN INTERIOR I SA STERS MEMORIA DE OBICEI IN INTERIORUL CALCULATORULUI MOTOR EXISTA O BATERIE CA DE CEAS PT A MENTINE DATELE.DIN ACEASTA CAUZA SOLUTIA ESTE DE FACUT O REPROGRAMARE DE CALCULATOR MOTOR SI AVUT GRIJA SA NU RAMII FARA BATERIE SAU SA SCOTI BORNA.
Florin Ristei
Te rugam NU MAI SCRIE CU CAPS... este foarte obositor.. si incearca sa iti schimbi numele ca e prea lung si "distruge" forumul.
Bogdan64343
Ai grija poate ar fi mai bine sa mergi si la alt service parerile pot fi impartite asa ca inainte sa shimbi calc du-te si la alt service poate fi o problema minora
munteanulucian_gesaraauto@yahoo.com63433
Probleme minore la Y17DT nu prea sunt.De obicei sunt probleme majore.
Ceea ce am scris cam se adevereste deoarece sunt pe problema si de obicei imi place sa ajut si clienti si cunoscutii caut cele mai ieftine solutii.Cu stima LUCIAN.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.