Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu porneste ford mondeo 2,0 tddi 2001
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
valentin63214
Nu porneste ford mondeo 2,0 tddi, desi in mers functioneaza ireprosabil. Am fost la reprezentanta Ford Iasi (Tester) unde mi-au reparat pompa de injectie (sau nu, ca nu poti vedea ce-ti face la masina), mi-au dat-o pornita, iar a doua zi nu a mai pornit (aceleasi simptome). daca sta o zi nu mai porneste (eventual dupa lupte seculare).[size=18][/size]
Dan27
revin-o cu masina la ei,ce naiba,doar ti-au dat garantie pe lucrare..oricum ma indoiesc de puterea lor de a repara o pompa de injectie(oricum depinde),eventual ti-au schimbat-o ca in mod normal 100% asta fac reprezentantele.
Crriss
desrie te rog simptomele, ma intereseaza si pe mine, acu cateva saptamani cand a dat un ger si erau -8 mi-a tusit si mie la pornire, probabil vreo bujie nu-si face treaba
Marian62535
Din pacate in Romania singurii care au aparatura necesara pentru diagnoza si reparatie la pompele Bosch (electronice de generatia a doua)sant niste Turci. Ei se numesc Expres Diesel si sant in Bucuresti.
Lucian55
da si tu niste detalii
ca asa putem sa intelegem ca poate nu ai motoina in rezervor sau ca nu ai baterie . dane niste simptome , ce face masina cand incerci sa o pornesti ? da in nas ? sau nu porneste deloc ? cum trage ? mai trage la fel ca atunci cand nu facea asa ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.