Help - Search - Members - Calendar
Full Version: help ! renault laguna-electromotor??
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
bogdana63171
cine poate sa-mi raspunda? mi s-a oprit masina in intersectie tocmai cand o bagasem in 1 -a ca sa plec. Cand am dat la cheie nu a mai vrut sa porneasca. era moarta . aveam insa baterie pt. ca claxon si celellate beculete de pe bord erau aprinse. un mecanic de la un service din apropiere a schimbat bateria mea cu una de-a lui si a mai "gadilat-o" putin si mi-a pornit. Individul mi-a spus ca am probleme cu electromotorul.
M-am dus la service-ul meu cu masina si mecanicul mi-a spus ca nu a gasit nimic in neregula la eclectromotor. Mi-e frica sa nu mai patesc chestia asta pe undeva pe la munte ..., ca ala sunt ! ce ar putea sa fie? cine a mai patit asa?
florin55503
pai si invarte electromotorul ceva, ceva? oricum si eu am patit asa ceva, i-am dat 2 ciocane si-a revenit am mai merd 2 sapt si dupa aia i=am pus cruce. de reparat l-am reparat pe la doamna ghica la un nene ff priceput dar cam scumput.

vezi sa nu o pornesti de multe ori impinsa ca distrugi si alte chestii
bogdana63171
da, se invarte, cel putin asa mi-a spus mecanicul. Repet, a zis ca nu avea nimic electromotorul. Curent pe baterie este acum in limite normale. Bai, mi-e frica sa nu o mai apuce pe undeva pe drum. Cum sa se opresca asa dintr-o data si apoi cand am dat la cheie sa nu mai scoata nici un sunet? Nu stiu ce i-a facut primul mecanic de a pornit-o , dar mi-e cam teama sa merg cu ea.
florin55503
daca masina se opreste in mers atunci problema nu mai e din electromotor ci alta injectie, calculator sau mai stiu eu ce
Crriss
florin, spuneai "vezi sa nu o pornesti de multe ori impinsa ca distrugi si alte chestii"

in afara de ambeiaj, cutie de viteze, ce se mai poate duce ???

si legat de golful tau.....ce s-a intamplat.

scuze daca sunt off topic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.