Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hyundai
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Hyundai
Pages: 1, 2
radu14
Am ocazia sa cumpar un Hyundai Coupe, model dec. 1999, 120 000km, 8500 Euro. Nu prea ma dau in vint dupa modelel sport dar asta mi se pare o ocazie. Ce ati alege intre modelul respectiv si un Hyundai Accent nou 1,3 pe benzina?
Si inca o intrebare: ce parere aveti despre Hyundai in general si despre modelel mentionate in special?
Multumesc anticipat pt. raspunsurile primite.
G e o r g e
eu as alege renault .

hyundai mi se pare o marca f f f slaba alaturi de KIA . sunt masini slabe dpv al suspensiilor , trenului de rulare, cutie de viteze , motoare. DA motoarele sunt puternice 2.7 v6 177cp, 2.0 139cp , dar sunt slabe, durata de viata relativ scurta (80 k 120k in functie de stilul de condus) si consum ridicat. un 1.8 115cp consuma in oras 14% la un stil linistit de mers si la drum la 120-140 ia cam 9-10%
madalina
Am avut ocazia acum vreo 5 ani sa cunosc foarte bine o oersoana ce era dealer hyunday! A incercat vreo sase luni sa-l convinga pe tatal meu sa isi ia una, ca-i face reducere, ca sun t exceptionale masinile, etc! N-a reusit, iar la treii ani dupa ce isi luase tipul masina, nu mai stiui ce model era, masina a fost abandonata pentru ca trebuia sa-i schimbe motorul si aparuse rugina! Atunci am spus ca nu-mi voi lua niciodata o masina din aceasta marca! Nu stiu cum mai stau preturi, calitate etc, dar dupa parerea mea sunt, unele modele, masini foarte frumoase, dar fara rezistenta in timp (si nu vorbesc de 15 ani), ci pe termen mult mai scurt!
G e o r g e
acum va pun si eu o intrebare : cine cumpara hyundai si KIA ? nu sunt doar doamnele care vor o masina draguta sa se asorteze cu geanta si acei domni care nu stiu ce este ala piston?
madalina
apropo de Kia, nu stiu daca este o afirmatie general valabila, dar eu am fost de doua ori la SIAB si am stat de fiecare data ora bune si tot timpul standul Kia era foarte gol, unul-doi rataciti, spre deosebire de celelalte standuri unde nu aveai loc, nici macar daca erai interesat de cumpararea unei masini!
horatiu7
in general marca nu prea place la romani, insa e important ce-ti place tie. pe afara modelul sonata este in topul masinilor fiabile, dar tu discuti de coupe si accent - oricum 2 stiluri diferite. nu uita ca la accent pretul este 8500 cip la care se adauga taxele ( parca vreo 30% pe langa tva ), asa ca daca tot te tenteaza mai bine te uiti si la getz de 1.3 ( mult mai bine "dotat", finisat si mai spatios pe interior). referitor la coupe - e dragut dar cine l-a avut initial precis l-a "forjat", ca de aia si-a luat masina sport, nu? mare grija la motor! oricum nu sunt ptr second-uri. bafta!
M i h a i
Nu stiu ce aveti (uni dintre voi cu hyundai) insa conform unui test autoshow este o masina fiabila si rezistenta. Exceptandu-i pe cei cu bani care se raporteaza poate la BMW-uri si alte marci puternice, pe restul chiar nu-i inteleg. O sa am curand in familie un Accent si sper sa mai vorbim peste ceva timp despre aceasta marca. Sunt convins ca o sa am numai lucruri de bune de zis.
Iulian HondaFan
ca fost posesor de Accent pot sa spun ca nu am avut probleme de nici un fel vreme de peste 50.000km, totul a functionat ireprosabil... e drept ca masina nu inspira nici un fel de placere a condusului ( de asta am si schimbat-o cu GTI-ul), dar te muta de la pct. A la pct.B cu comfort, siguranta si fiabilitate rezonabile la pretul platit. in mod paradoxal nu avut nici macar ceva zdranganituri ( civicul nostru are o zdranganitura in pilonul mijlociu din stanga, ceva de la centura de siguranta, iar GTI-ul are , ca multe hatchback-uri un zdranganit in spate).

Elantra este f. bine cotata aici, f. apropiata ca performante de Civic, Corolla sau Focus si mai ieftina cu 2-3000$ decat acestea, vanzarile anuale in USA de 120.000buc fiind exceptionale in clasa ei. masina este practic identica cu cea din Europa fiind facuta in Ulsan, Coreea de Sud.

Sonata este de asemenea o masina f. buna la pretul cerut si de curand a castigat locul intai in survey-ul J.D. Powers in USA la calitate initiala ( primele 90 de zile) inaintea unor nume auguste ale industriei ca Passat, Camry si Accord. asta nu garanteaza totul, dar spune ca firma e atenta la cele mai mici detalii si are un control al calitatii facut cu simt de raspundere. Este de asemenea produsa pt. toate pietele in Coreea de Sud.

Toate Hyundai aici vin cu garantia de 10 ani si 100.000 mile la trenul de rulare si 5 ani si 60.000 mile la tot restul. de aceea cred ca Coupe-ul de mai sus ( aici cunoscut sub numele de Tiburon ) trebuie sa tina de vreo 150.000km chiar exploatat in conditii mai dure. Din cate am citit si vazut pe la dealeriii din NY cand am fost cu Accentul la revizii nu f. multi au avut nevoie sa foloseasca aceasta garantie. E drept ca aici sunt drumuri bune dar motoarele sunt folosite agresiv de majoritatea soferilor dat fiind ca asta este stilul general de condus imprimat de predominanta motoarelor mari. Nu pot spune nimic de fiabilitatea suspensiilor, pt. ca drumurile sunt cele care sunt in Ro...

George are dreptate cand spune ca Hyundai nu este masina de entuziast, dar, nici multe altele cu marci mai rasunatoare nu sunt. pt. conditiile din Ro si la bugetele de familie de acolo, Hyundai nu cred ca e o alegere rea pt. ca are un raport pret/calitate f. avantajos.

pretul de 8500Euro nu mi se pare de loc o afacere buna pt. un Hyundai la nr. asta de km...( ma intreb daca Radu l-a luat sau nu?...)

ca dovada ca firma a facut progrese serioase este si ca Daimler-Chrysler si Mitsubishi ( partenerii sai strategici) i-au incredintat dezvoltarea noii game de motoare medii pe care toate cele 3 firme le vor folosi in urmatorii cativa ani. Hyundai a proiectat motoare in 4 cilindri de 1,8, 2,0 si 2,4l care vor fi folosite de toti cei 3 producatori pe produsele lor destinate pietelor din intreaga lume. toate vor fi produse de uzina Chrysler din Dundee, Michigan care va avea o capacitate de 600.000 buc anual.

Mihai, tu ce parere ai acum dupa tot acest timp?...
ion35286
QUOTE(G e o r g e)
acum va pun si eu o intrebare : cine cumpara hyundai si KIA ? nu sunt doar doamnele care vor o masina draguta sa se asorteze cu geanta si acei domni care nu stiu ce este ala piston?



:evil: ... continua sa jignesti...
G e o r g e
iar problema matale este ??? :evil:

sau te regasesti in vreun model descris de mine mai sus ?
florin40721
Se pare ca avem probleme cu moderatorul.
Eu sunt printre cei care nu stiu ce e aia piston dar am un cunoscut in USA si care tot chinuie un Hyundai Tucson prin muntii si vaile patriei lui. Si nu il iarta absolut deloc. Spune ca poate fi comparat usor cu RAV4 sau X-trail. In plus daca moderatorul ar mai citi si el prin internet diverse articole pe tema drive-test-urilor ar mai afla cite ceva.
Oricum sa nu confundam KIA cu Hyundai desi acum si-au dat mina.
Sa mai adaugam rata de crestere a vinzarilor de anul trecut.
In concluzie se pare ca moderatorul are ceva probleme cu ... pistonul.
ncristi
QUOTE
hyundai mi se pare o marca f f f slaba alaturi de KIA . sunt masini slabe dpv al suspensiilor , trenului de rulare, cutie de viteze , motoare. DA motoarele sunt puternice 2.7 v6 177cp, 2.0 139cp , dar sunt slabe, durata de viata relativ scurta (80 k 120k in functie de stilul de condus) si consum ridicat. un 1.8 115cp consuma in oras 14% la un stil linistit de mers si la drum la 120-140 ia cam 9-10%


Nu este de loc adevarat!!!!
Cunosc fff bine un hyundai accent din 2000 cu 80000 kM in care nu i s-a schimbat NIMIC nici macar placutele de frana!!!!
Tren de rulare EXTRAORDINAR de fiabil (subliniez cuvantul extraordinar) in comparatie cu alte marci mult mai pretentioase (vezi vw) la fel si motoarele--un mare + pt crdi care pe mine m-au impresionat fff placut...
Consumul la "benzinarai" intr-adevar putin mai mare dar nu exagerat...

Poti merge cu mare incredere pe Hyundai...
HalbaSus
Sincer si eu am infipt undeva in adancul subconstientului informatia: "Hyundai sucks" nu stiu de ce si sunt sigur ca e o preconceptie care vizeaza originea coreana a marcii care fabrica si telefoane celulare.

DAR.

Exista Hyundai Coupe... care ofera 140 de cp (sau ceva pe-acolo) pe o caroserie sportiva (cu posibilitati enorme de "tunare")... o acceleratie de 9.2 sec pana la 100... dotari standard excelente (ultima data cand am vizitat standul lor ofereau jante de 17" si CD player stock).. si toate astea la un pret de 15 mii cip ??????? :bash: :bash: :bash: :bash: si mai dau si garantie pe chestia asta ????? blink.gif

Adica stiu ca mai vin 30% taxe vamale 19%tva si ca platesc accize, comisioane si stiu ca nu ies cu 15 mii... DAR... 15 mii pret cip pt o masina cu jante de 17" (care arata chiar bine btw) ??? ma intreb daca le inlocuiau cu jante de tabla si scoteau casetofonul si restul optiunilor... ajungea la 10 mii ??? e ridicol de ieftina... si din cate am inteles inca mai functioneaza (anul asta) smekeria cu plata taxelor vamale pe valoarea reziduala (asa mi-au zis aia... si oricum e off-topic)

Sincer (in ciuda piticului din ureche care imi sopteste ideile preconcepute despre hyundai - care se materializeaza in getz) daca ar fi sa-mi iau masina noua atunci mi-as lua un coupe
Maff
eu am fost super multumit de hyundai, dupa el am luat un clio care nu-mi place deloc, acum ma gandesc sa cumpar noua sonata.Pretul imi pare super bun in raport de ce ofera si in raport de ce ofera concurenta.........Are cam tot ce te poti astepta de la o masina din clasa ei.Ma gandesc la motorul de 2.4 si 161cp care este 15900 cip.Luat in leasing este chiar o afacere buna.acum ramane sa dau clio.
Zetics40545
Hmmm, Tudor, poti sa detalieze putin ce nu ti-a placut la Clio fata de Accent (si viceversa?) ca ai condus inteleg destul de mult si una si alta, si deci poti avea o opinie valabila. Thx
Stefan44311
Sal Zetic ce faci frate nici aici nu scap de tine? beer.gif .....da si eu sunt curios ce nu i-a placut la clio fata de accent ca tot ne-am certat cu eddie pe celalalt forum pe aceasta tema.iar cat despre moderator cel care are probleme cu pistonul biggrin.gif ....frate mai citeste, mai invata si mai stam de vorba.
Stefan44311
PS: si ptr madalina e valabil acelasi lucru...ce mor eu pe astia care vb sa se afle in treaba....auzi cica daca vrei sa te tine mai mult de 2 ani nu-ti lua Hyundai :bash: ...eu am unu de 3 ani si jumatate , e bine?
Zetics40545
Deh Stefane, sintem prea putini cei cu Hyundai-uri, iar cei care sintem nu prea avem probleme cu ele (nu am vazut nici un topic de genul "Ce probleme sint la Accent/Elantra/..."). Eu sint prea nou si in mod normal nici nu ar trebui sa am ce scrie intr-un astfel de topic.

Dar ma innebuneste paranoia pe care o manifesta unii fata de masinile koreene (cum ai zis, inclusiv moderatori...), desi ro e plina de Cielo si Matiz-uri, ca sa dau un exemplu la indemina. Si cind vad atita lipsa de logica si atita inconsecventa in gindire... :bash:
Maff
Pai in primul rand confortul interior este incomparabil, Accentul este mult mai incapator decat Clio.In oras la stop de exemplu, Accentul are demarajul mult mai bun, desi are cu 15cp mai putin.Suportul lombar la Clio este varza, dupa ce am mers 1000 de km cu Clio la un drum (Bucuresti-Viena) am ramas intzepenit de spate, in timp ce la Accent nu se intampla asta.........Consumul, cred ca la consum nu mai e nimic de spus daca ne gandim ca accentul consuma cam 8% in oras cu aerul conditionat in timp ce Clio consuma cam 11% fara aer..........
Maff
Nu am avut probleme cu Hyundaiul pana la 90000km cand am schimbat un rulment la ambreiaj. Deci eu zic ca e ok........
G e o r g e
povesti ne vinzi tu noua ? blink.gif

facem drive test cu accentul sa vezi ca nu ia 8% !
eddie
Si cu Clio care ia 6-6,5% urban cu aer conditionat... biggrin.gif Stefan cred ca vorbeste de Clio Sport de 2,0 la consumul ala care il spune el....
Maff
Poti sa intrebi orice posesor de accent si o sa vezi ca o sa-mi dea dreptate.Facem ce drive-test vrei, Hyundaiul este oricum renumit pentru consumul redus de carburant.Oricum 8% nu e un consum imposibil cu iti pare tie, mai ales ca motorul este de 1.3....Si in ceea ce priveste Clio consumul chiar ajunge la 11% in oras.Sa te uiti si pe specificatiile de la Renault ca ei dau consumul de 9.9% in oras. Si daca te mai uiti, motorul de 1.6 16v consuma mai putin decat asta de 1.4 16v, este probabil motorul de vina......care este mai vechi.
eddie
Daca si 1,4 16v 98 c.p. e motor vechi,atunci Hyundai-ul Accent e Trabant....mi-e greu sa cred ca nu v-ati dat seama ca vorbesc de un motor pe motorina,1,5 dci 80 c.p.la care Hyundai-ul mai viseaza.....
Iulian HondaFan
din experienta proprie pot spune ca Accent 1,6DOHC 106CP consuma mai mult decat Civic 1,7VTEC 129CP care este si cu vreo 150kg mai greu.

si in general consumul la masinile Hyundai este mai mare la motorizari similare comparativ cu alte marci. consumul nu e punctul lor tare.
Maff
Daca 1.5 cdi 80 cp de la renault este un motor la care hyundai nici nu viseaza, atunci 1.5 crdi 82cp de pe accent cred ca este star trek nu? Eu nu stiu la motoarele mari consumul, eu stiu la cel de 1.3 85cp pe care l-am avut si cu care am mers cam 93k km.
eddie
Pai nu e StarTrek,ia uite pentru 2 ponei care spui ca-i are in plus 1,5 CRDI 82C.P. Comparatie cu Clio 1,5 dci 80c.p :
-14,0 vs.12,2/100 km/h
-170 vs.175 km/h viteza maxima
-6,7 vs.5,3% consum urban
-4,2 vs.3,6% consum afara
-14.280 euro vs.12.670 euro
-taxe vamale 30 % vs. 0 taxe vamale
Stefan44311
Tudor are dreptate si mie accentul imi ia cu aer 8% in oras.Crdi-ul nu stiu cat ia dar cred ca pe unde pe unde ia si clio 1.5 dci.Si nu inteleg de ce nu vreti sa ascultati un om care a avut un accent si acum are un clio si va spune clar diferentele...e asa greu de priceput? cand o sa mergeti si voi cu clio 93k km si sa schimbati doar un rulment mai stam de vorba. :bash:
Zetics40545
QUOTE(Iulian HondaFan)
din experienta proprie pot spune ca Accent 1,6DOHC 106CP consuma mai mult decat Civic 1,7VTEC 129CP care este si cu vreo 150kg mai greu.

si in general consumul la masinile Hyundai este mai mare la motorizari similare comparativ cu alte marci. consumul nu e punctul lor tare.


Nici eu nu zic ca e punctul lor forte, dar cred ca se intimpla din cauza rapoartelor din cutie care eu cred ca sint sportive. Zic asta pentru ca eu cu Accent 1.6, la 135km/h (pe vitezometrul lui, care de fapt ar putea insemna mai putin in realitate...) are deja 4000rpm in treapta a 5-a;
Ceea ce inseamna ca nu poti scoate consumuri tocmai mici.

In oras (Buc) scot cam 10.5%, si o cam calc, inca ma abtin cu greu sa nu o pisc dupa ce am plecat de pe Tico...smile.gif
James Kilowatt
1.5 CRDI e destul de gurmand pus si pe Getz....
Pe de alta parte, are o varsta. Poate o sa exista o versiune mai noua...
Maff
Oricum Accentul este dupa mine mult mai nervos decat Clio desi are cu 14cp mai putin.Si merg destul de mult cu masina si destul de tare.Si in afara de asta la Hyundai am fost multumit si de tratamentul de care m-am bucurat cand mi-am cumparat masina si de promptitudinea cu care am fost servit, la Renault a trebuit sa astept o saptamana dupa data la care trebuiau sa-mi aduca masina, timp in care ma tot plimbau ca este ba pe drum, ba in vama, pana in momentul in care le-am zis ca imi retrag banii si pot sa se spele cu masina pe cap.Atunci ca prin minune au dat un telefon si in 2 ore masina era la dealer..........Am mai stat inca o ora sa o spele de ceara, dar daca nu faceam scandal nu mi-o aduceau nici in urmatoarele zile.In timp ce la Hyundai au zis ca-mi aduc masina miercuri si luni ma sunau ca a venit si pot sa ma duc sa o ridic.Chestia este ca mai am un renault (al mamei) un Clio bicorp 1.2 16v 75cp si desi l-am luat de la alta reprezentanta, iar m-au intarziat vreo 4 zile.M-am cam saturat de renault si fitzele astora de la showroom care cred ca daca a devenit renaultul marca aproape nationala isi pot permite sa faca ce vor ei pe banii clientului.De acum incolo nu mai iau Renault nici piscat cu ceara.AAAAAA si inca o chestie, am vrut sa fac drive-test sa vad si eu cum e Clio Symbol si mi-au spus ca n-au masina de drive-test, ca sa vedem, dar ca pot sa intru in masina expusa sa ma uit la ea si alte chestii de genul asta.Daca as fi stiut cat de naspa este la drum Clio Symbol, probabil ca as fi tras cureaua in momentul ala si as fi cumparat un megane II, dar ce sa faci, nu toti isi "permit" sa-si multumeasca clientii.Acum am luat masina de 5 luni si deja imi caut alta, am fost peste tot, pe la Skoda, pe la Hyundai, pe la Citroen si peste tot am facut drive-test, ca aveau masini de test si in afara de asta faceau orice sa-si vanda marfa, sa-si multumeasca clientul.Asta este, daca ne-au obisnuit sa ne aparam "marcile nationale" in loc sa le criticam si in felul asta sa ajungem intr-un final sa ne multumim pe noi, o sa ajungem sa ne rada in fata la reprezentanta, de parca ei sunt clientii si noi suntem obligati sa le facem temenele. Si no offence, dar Clio Symbol 1.4 16v consuma de rupeeeeeeeee, in oras daca consum 11% e sarbatoare, la Accent in cele mai aglomerate zile nu depaseam 8.5% cu aerul pornit. Dar mai bine sa aruncam cu pietre ca e masina coreeana si nu e Renault, care vai ce a facut in Romania..........Desi Hyundaiul este singura masina care in State da garantie 10 ani de zile la masinile proprii.Si desi este masina adresata in principal persoanelor cu venituri medii si mici este pe primele locuri la vanzari in afara, in State nici nu exista Renault in primii 30 de producatori.
Hm, cam atata am avut de spus.
Iulian HondaFan
in State nu exista Renault deloc. au fost pe piata pana la mijlocul anilor '80 dar au fost nevoiti sa se retraga avand vanzari slabe si suferind de imagine proasta in ceea ce priveste fiabilitatea la vremea aceea. o soarta similara au avut si Peugeot si Alfa in aceeasi perioada.
eddie
Stai linistit,dar tu stii ca 1,4 16 V de la Clio a ajuns la 200 km/h ?Oricum inchei aici,nu mai merita sa iti dau comparatii,sa-ti arat albul si tu sa spui ca-i negru....bye ! Oricum Accentul tot o masina coreeana ramane,deci mai usor cu consumul si performantele !
Maff
Ok, oricum nu ma supar ca imi raspunzi, poate si eu gresesc in unele chestii, si eu am ajuns cu Clio la 200KM/h, si cu Accentul pe la 190KM/h, intrebarea este daca vitezele indicate de acul kilometrajului sunt chiar reale........La Accent scrie pe talon v. max. 176 parca si la Clio 186. Oricum eu iti spun datele inregistrate de masinile personale , nu de altele, deci da-mi si mie un pic de credit. Oricum unul are 85cp si celalalt are 98cp deci este o diferenta din care rezulta si v. max. diferite, oricum eu am spus ca nu se compara confortul interior dintre Clio si Accent, fiind mult in favoarea Accentului, iti spun ca am mers cu amandoua pe distante lungi de peste 6-700 de km si la drum intins Clio este foarte incomod. Eu am 1.80 si 115kg (n-am burta, sunt sportiv) am pus in paranteza kestia asta ca sa intelegi ca sunt destul de lat in umeri si scaunele la Clio sunt foarte incomode.
eddie
Mergi cu Clio nou,cu scaune sport si climatronic,4 airbag-uri,bord frigorific,geamuri electrice,oglinzi electrictrice si incalzite,calculator de bord,volan imbracat in piele,s.a.m.d. si este sub pretul Accent.De consum si de viteza maxima nici nu iti mai spun...eu pe ala il am ,de fapt i-am luat-o sotiei,eu am altceva.....dar de oras merge super !!!!
Zetics40545
Aaaa, da-mi si mie te rog un pret pt ce ai spus mai sus (pretz CIP) si ce motorizare are. Daca poti si un link. Ce inseamna bord frigorific?
G e o r g e
cred ca se refera la torpedou cu "functie" de frigider biggrin.gif
Maff
e torpedou cu functie de frigider, pornesti aerul conditionat si iti raceste si torpedoul, in care poti baga o sticla de 2l
Maff
Clio ala de care zici tu si la echiparea pe care o descrii are pretul destul de ridicat, mai ridicat decat la unui accent.
Maff
Si stiu si eu de viteza maxima a lui Clio 1.4 16v pentru ca am si eu unul de 4 luni si 25k km.Oricum la Clio e pacat ca nu aduc in Romania cel de 1.6 16V care este oferit afara.
eddie
Vorbesc de Clio bicorp Extreme 1,5 DCI 80 c.p. Pret total 12,760 euro.
Maff
Cam acelasi pret cu accentul de 1.5 crdi. Oricum eu as opta pentru Clio de 1.5 100cp.Dar nu stiu daca il aduc in Romania.
Stefan44311
Zetics cum naiba ai tu 4000rpm la 135km/h pe 1.6 cand eu la 135km/h am 4.100 rpm la motor de 1300.sau poate nu mai stiu eu si vb tampenii blush.gif .Anyway masinile frantuzesti cahhhhh un mare cahhhh, apropo, va mai dau la clio garantie 18 luni(ca la Dacia) sau in sfarsit s-au desteptat si ei?
eddie
QUOTE(Stefan44311)
Zetics cum naiba ai tu 4000rpm la 135km/h pe 1.6 cand eu la 135km/h am 4.100 rpm la motor de 1300.sau poate nu mai stiu eu si vb tampenii blush.gif .Anyway masinile frantuzesti cahhhhh un mare cahhhh, apropo, va mai dau la clio garantie 18 luni(ca la Dacia) sau in sfarsit s-au desteptat si ei?

Cah,cah,dar eu am la 180 km/h la Clio numai 4000,poate 4200 rpm maxim.Tu ai garantie pe viata la Hyundai sau numai 6 luni ca la electrocasnicele no-name ?
G e o r g e
va rog sa va potoliti cu atacurile gratuite.
Zetics40545
Stefan, am gasit pe undeva rapoartele de la cutiile de viteze pe cele doua motorizari, si sint aproape identice, doar intr-a 4-a motorul de 1.6 are multiplicare putin mai mica decit 1.3. Treapta a 5-a e identica, deci e normal sa avem aceeasi viteza pt aceeasi turatie, indiferent de motor.
De aceea am si spus ca eu cred ca au vrut sa o faca ceva mai sportiva.

Eddie, iar compari mere cu pere. Motorul meu e pe benzina, si nu are nici o greata sa mearga la 6000rpm, insa nu stiu zau despre dieselul tau daca poate sa faca acelasi lucru. In plus, mi se falfaie, si contrar a ceea ce crezi tu, am garantie 5 ani la motor si cutie (desi sint sigur ca stii si tu lucrul asta...) asa ca daca nu-i convine sa mearga cu 6000rpm, n-are decit sa crape.

PS: Am uitat ceva: la pretul lu clio ala extrem, mai pun 500E si iau Elantra 1.6(am inclus TVA si taxe vamale 6%, luata in leasing evident. Ahh! Daca nu erau taxele astea vamale...era deja mai ieftina elantra!)
eddie
Pai atunci cand o fi Elantra diesel la pretul apropiat de Clio,compar-o,nu asa ! Si eu as fi dat inca 2000 de euro pe o Corrola de 1,4,dar vroiam pe motorina,sa fie Hatcbag si aia era mult mai scumpa.Asa ca m-am multumit cu asta.
Maff
Pai ce are Elantra cu Clio? Nu sunt in aceeasi clasa.............Cum sa aiba Clio pret apropiat cu al Elantrei?
eddie
QUOTE(Tudor45951)
Pai ce are Elantra cu Clio? Nu sunt in aceeasi clasa.............Cum sa aiba Clio pret apropiat cu al Elantrei?

QUOTE(Zetics40545)
PS: Am uitat ceva: la pretul lu clio ala extrem, mai pun 500E si iau Elantra 1.6(am inclus TVA si taxe vamale 6%, luata in leasing evident. Ahh! Daca nu erau taxele astea vamale...era deja mai ieftina elantra!)
Zetics40545
Pai tocmai, ca nu prea au nimic in comun, in afara de faptul ca elantra pe benzina are un pretz puuuutzintel sub cel al lui clio extrem diesel/80CP!
Ideea era ca eu, care nu prea sar de 15000km/an as lua fara discutie elantra la banii astia, si nu clio! Cum ziceati, sint clase diferite si nici nu se compara confortul si spatiul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.