Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scoate-ti fereastra aia patrata
Masini.ro Forum > Administrare > Admin www.masini.ro
Skywalker
Scoate-ti fereastra aia patrata ce tot apare cand deschid alta pagina de pe forum, chiar ma enerveaza la culme.
Mariustom
Subscriu și eu la dorința lui Cosmin. Înțeleg, pt. publicitate, să apară o dată, hai de două ori, dar de fiecare dată ... e prea enervantă și agasantă. Și are exact un efect invers față de impactul pt. care a fost produsă această reclamă.
cosmin45741
macar sa o faceti sa se miste in partea dreapta nu in partea stanga...am dat click pe ea de nenumarate ori incercand s-o inchid...e destul de enervant...mai ales miscarea ei
guerilla
din pacate nu am cum sa va ajut sad.gif
Doar Admin poate aranja sa scapam de ea.
Mariacu
De acord cu Cosmin! Am ajuns sa fug dupa fereastra in loc sa citesc topic-urile, plus ca atunci cand vreau s-o inchid deschid din greseala alta fereastra a carui link se afla langa x
G e o r g e
firefox anyone ?
mike.omega
tongue.gif
Opera anyone? Mozilla anyone? biggrin.gif
lucian14
he he...ce nu spuneti ma clar?!
Ma oameni buni, navigati cu altceva decat prostia de IE. care e si periculoasa tocmai buna de hackuit computere!
Ca oamenii e mai nevinovati beer.gif ca e mai multi biggrin.gif si adminii rad in barba de ei :ban: !!
Vlad6
Baieti,
Imi pare rau dar publicitatea e publicitate si clipul ala ajuta la acoperirea costurilor pe care le avem asa ca rugamintea mea ar fi sa nu va enervati ci sa o priviti de fiecare data ca si cum ar fi prima oara cand o vedeti biggrin.gif
Legat de fregventa cu care reclama respectiva apare sa stiti ( cei care nu stiu deja) ca in mare pe Internet publicitatea se plateste in functie de numarul de afisari deci faptul ca o vedeti des inseamna ca oamenii respectivi isi doresc foarte $$$ mult ca mesajul lor sa ajunga la voi.
Serios vorbind acum incerc sa gasesc o solutie ca acel clip sa fie mai putin deranjant asa ca va rog sa mai aveti putina rabdare si sper ca in curand sa nu mai fie probleme.
guerilla
si eu folosesc mozilla pe computerele personale, dar la firma, politica de companie imi este interzis. asa ca... injur (si nu rad) in barba si stau sa fugaresc un patratel penal ce face reclama la o companie de **** la ale carei servicii oricum am renuntat ca sunt scumpe.
admin
O sa incercam sa gasim o solitie de compromis.

Closed
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.