Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cd player VDO cdr500 opel zafira
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Madalin52564
am umblat la panoul de sigurante si cand am pornit masina,nu mia merge cd playerul.imi apare "safe".din cate stiu trebuie sa bag codul, dar nu stiu cum.am codul dar nu stiu cum sa il bag.....dak puteti sa ma ajutati as fi recunascator...multumesc salut
Vlad60979
Daca nu ma insel Opel si Vauxhall Zafira sunt dotate cu CD playere Philips.
Opel a folosit in mare masura Philips Car 400.
daca este un atare model, procedura ar fi cam in felul urmator:

1) Pune cheia de contact pe "ignition" astfel incat toate luminile de bord sa fie aprinse. In cazul de fata ai toate sistemele ON.
2) Inchide aparatul daca cumva este ON.
3) Apasa butonul SA si in timp ce il tii apasat deschide POWER ON.
4) Dupa 3-4 sec. ar trebui sa auzi un beep si afisajul va arate ceva de de genul
10_ _ _ _
(daca nu afiseaza asa si afiseaza pulsatoriu de cateva ori "SAFE", atunci trebuie tai contactul sa astepti cel putin 10 minute pana cand incerci din nou pana la etapa
10 _ _ _ _).

5) Daca ai afisat 10 _ _ _ _ urmeaza introducearea codului:

PRIMA CIFRA DIN COD:
Apasa butonul 1 ca sa introduci prima cifra. Apasa o data pentru 0 de doua ori pentru 1, etc. Daca ai apasat in plus si ai gresit numarul nu te opri, continua caci dupa cifra 9 o va lua din nou de la zero.

A DOUA CIFRA DIN COD:
Apasa butonul 2 ca sa introduci cea de a doua cifra. Apasa o data pentru 0 de doua ori pentru 1, etc. Daca ai apasat in plus si ai gresit numarul nu te opri, continua caci dupa cifra 9 o va lua din nou de la zero.

A TREIA CIFRA DIN COD:
Apasa butonul 3 ca sa introduci cea de a treia cifra. Apasa o data pentru 0 de doua ori pentru 1, etc. Daca ai apasat in plus si ai gresit numarul nu te opri, continua caci dupa cifra 9 o va lua din nou de la zero.

A PATRA CIFRA DIN COD:
Apasa butonul 4 ca sa introduci cea de a patra cifra. Apasa o data pentru 0 de doua ori pentru 1, etc. Daca ai apasat in plus si ai gresit numarul nu te opri, continua caci dupa cifra 9 o va lua din nou de la zero.

6) Dupa acesti pasi consulta-te inca o data si fi sigur ca afisajul corespunde cu codul pe care il ai ; Ceva de genul 10 1 2 3 4
7) daca codul este cel dorit apasa acum butonul SA si tine-l apasat pentru 3-4 secunde. radioul va porni automat. Dac nu atunci iti va spune ceva de genul :the code is not accepted: 9 _ _ _ _.

Daca ai incercat de 6-7 ori si nu a functionat trebuie sa mergi la dealer.

Succes!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.