Help - Search - Members - Calendar
Full Version: urgent info alarme opel corsa
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
marius60959
salutare!
am luat un opel corsa in leasing, 1.3CDTI.
problema e ca ma obliga dealerul sa iau alarma de la ei ptr a nu pierde garantia, alarma de la META SYSTEM, singura pe care o vand ei, care are pretul de pornire de 5 500 000 cu tot cu manopera. am o alta solutie? daca nu, stiti ceva de aceste alarme?
CipponeG
Partea cu garantia e adevarata!! In cazul in care se monteaza alarma ne-agreeata de OPEL se pierde garantia pe partea electrica!! Alarmele nu sint nici bune nici proaste!! ideea e ca oricum dealerii sint cam magari ptr ca ar trebui sa-ti dea macar un discount ceva, daca nu gratis!! Alternative nu prea exista decat daca-ti asumi pierderea garantiei pe parte electrica!! Dar ai putea negocia si tu cu ei un discount ceva!!!
marius60959
mi se pare magarie, am incercat sa le spun ca vin eu cu alarma si sa o monteze ei, dar degeaba...
am sa incerc o negociere maine cand ma duc...dar nu prea cred ca va merge...
oare asta se intampla doar la opel?
marius60959
plus ca discount nu cred ca vor mai face, ca deja am beneficiat de oferta cu pachet gratuit cu aer cond, inchidere centralizata, geam electric fata, scaun regl pe h...
CipponeG
Sincer nu stiu sa-ti spun. Insa eu am fost mai norocos din punctul asta de vedere ptr ca initial am vrut sa comand alarma din fabrica (sa nu-si mai bage romanasul nasul prin masina si sa demonteze) insa agentul de acolo a zis ca n-are rost ptr ca mi-o monteaza el gratis!!! Am platit suplimentar doar senzorul de soc ptr ca alarma standard nu avea asa ceva Oricum multa bafta!!
CipponeG
Da insa acel pachet gratuit de care ai beneficiat e suportat de OPEL si nu de dealer!! Ar trebui sa dea si ei alarma macar mai ieftin!!
marius60959
sa incerc maine. multam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.