Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amenda...politist IDIOT
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Florin Ristei
Am o intrebare...sa-mi ziceti si voi daca este normal

Acum o saptamana ma opreste un politist, si imi spune ca am depasit pe trecerea de pietoni. Eu am depasit o SCOALA (cu max 40 kmh) si parerea mea este ca aveam mai mult de 25m pana la zebra. Incepator fiind, nu am vrut sa ma cert cu el, si am luat 150 RON (75 RON in 48 ore) + AV centura... ok :bash:

A doua zi, ma opreste acelasi politist (fara sa fac absolut nimic) ... si imi da iar avertisment pentru centura. Atunci m-am enervat si i-am spus sa opreasca pe toti cei care nu poarta centura in oras. Atunci s-a cam suparat. Am plecat.... ok :argue:

Asta seara, acu 1 ora... ACELASI politist, ma opreste si ma amendeaza pentru ca am mers cu fabuloasa viteza de 62 kmh. L-am rugat sa-mi arate filmarea, dar mi-a spus ca nu poate, ca daca vreau, sa ma duc la comisar si sa-i cer poza. Iar nu m-am certat cu el, si mi-a dat 60 RON (30 RON in 48 ore) + vesnicul avertisment de centura.. :ban:

Intrebarea mea este: Daca ma mai opreste si a 4a oara acest politist, ce pot sa fac. Pot sa-i fac o reclamatie undeva? Parerea mea este ca a cam pus ochii pe mine, si o sa ma opreasca de cate ori o sa aiba ocazia. Mersi blush.gif
Zetics40545
Eu zic sa schimbi traseul, pentru binele tau. Ca si daca nu faci nimic, te cauta la masina si parca vad ca n-ai triunghi, sau trusa medicala, sau ai vreun beculetz ars, sau iar n-ai centura (hai ca asta nu e asa greu sa o pui), sau mergi cu viteza nejustificat de mica (in disperarea ta de a nu se lua de tine poti sa o comiti si asa) sau n-ai semnalizat la timp, sau....gaseste el ceva.
Florin Ristei
Unde sa schimb traseul.. pana acum m-a luat ... si era in 3 locuri diferite. Nu e chiar asa mare Galatiul...dar nu stiu cum naiba a putut fi exact acolo EL...Si imediat dupa ce ma amenda pe mine ... pleca... :argue: :bash:
madalina
1. poarta centura

2. daca te amendeaza pentru un motiv ce nu era observabil decat umbland prin masina (de exemplu trusa) il reclami. Nu au voie sa opreasca decat daca au constat ceva. Apoi poti face reclamatie pentru hartuire.
mike.omega
1. Poarta centura!!! :bash:
2. Ai depasit vit legala in localitate cu 12 kmph, asta nu se trece cu vederea asa usor, daca erai la 52-55 mai ziceam :angel:
3. Poti sa-l reclami(ce a zis Madalina) dar intereseaza-te cum stati cu politia prin oras sa nu ai probleme mai mari dupa :wave:
CRG
flamanzi rau gaborii din zona aia.. blush.gif

auzi, tu stii cine-i sotul amantei tale? :angel:
James Kilowatt
O alta metoda ce merita incercata ar fi sa porti panarama aia de centura biggrin.gif Ca nu te strange de gat, iti spun din proprie experienta.

LA faza cu filmarea, in mod normal este obligat sa ti-o arate, si trebuie sa-ti prezinte si certificatul de omologare a radarului LA ZI. Trebuie refacuta periodic, asa ca daca ai noroc sa fie expirat poate scapi.... Mie mi s-a intamplat, pe dig, la iesirea din Braila spre Galati.

Apropo de faza cu amanta... mie tot in Galati, acum multi ani, un Garcea expirat statea linistit la semafor (la Modern) avand rosu. Eu trec pe verde (din dreapta lui, dinspre parcare), cedez trecerea la cativa pietoni care aveau si ei verde pe zebra, si plec. El iese din coloana, se ia dupa mine cu sirena pusa si ma opreste... imi ia carnetul + amenda ca am TRECUT PE ROSU!
..... carnet pe care l-am luat dupa doua zile inapoi cu doua ciocolati + o cerere, un fel de contestare a PV-ului..... o ciocolata pentru prietena prietenei, si alta pentru prietena cuiva... Am ramas doar cu amenda platita, insa mi s-a spus ca de aia nu am cum sa scap si nici nu merita sa incerc.
cristyyy
MR, deci tu ai trecut pe verde, si el a spus ca ai trecut pe rosu???

ce se poate face in cazul asta oare?
chiar daca as contesta PV in Tribunal, nu cred ca as avea sanse de catig, deoarece e cuvantul meu in potriva cuvantului politistului.

nu am crezut ca se poate intampla asa ceva pana acum, sa se agate de tine degeaba, dar se pare ca da

Florin, aceasi faza a patit-o si tata prin 1998-99, cand a suparata un politist
prima data i-a suspendat carnetul pentru ca a facut triplare pe o strada pe care erau parcate masini si pe partea stanga si pe partea dreapta, iar in fata lui mergea un tractor cu 10km/h.
dupa o luna si-a luat carnetul inapoi, iar a doua zi, iar i l-a suspendat pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, acelasi politist
dupa 3 luni, iar s-a vazut cu carnetul in mana. dimineata cand a plecat la servici, in spatele lui o masina de politie parcata a inceput sa ii faca din faruri. el a mers in continuare, iar politistul a pornit girofarul si l-a tras pe dreapta spunandu-i ca nu a oprit la semnalele politistului, si ca pentru asta ii anuleaza pemisul, fiind a 3 oara in decursul unui an cand ii era suspendat carnetul (politistul stia de celelate 2 suspendari). atunci tata l-a luat de gat, si a vrut sa il bata (era disperat). s-au adut acolo oamenii ca la circ si l-au potolit. atunci politistul s-a urcat in masina, si dus a fost.
de atunci nu a mai avut nici o problema cu politia
Andrei Suzuki
Daca tu ii sugerezi sa faca ce a facut tatal tau,nu cred ca e o idee asa buna.In cazul lui cred ca ar putea sa ii faca numai rau.Si...rau RAU.
James Kilowatt
QUOTE(cristyyy)
MR, deci tu ai trecut pe verde, si el a spus ca ai trecut pe rosu???


Cam asa ceva. Este posibil ca in timpul in care am dat prioritate pietonilor sa se fi schimbat culoarea, iar Garcea sa nu fi observat ca eram deja in intersectie. Oricum, nu a vrut sa auda, ca organul are intotdeauna dreptate....
Iar solutia problemei pe care am gasit-o atunci am spus-o wink.gif
HalbaSus
Se numeste "Ultraj" ce a facut tatal tau... Dar pe de alta parte politistul respectiv probabil merita mai mult de atat biggrin.gif... Intr-un fel tehnica asta functioneaza pt ca politistii (mai ales aia vechi) au in sange sa "linga in sus si sa dea suturi in jos" daca il iei de gat inseamna ca te bazezi tu pe ceva, ca nu risti inchisoare asa ca prostu'... cine stie pe cine cunosti, cine e varul tau, unchiul tau, si pe cine cunosc rudele tale in general... am auzit de foarte multi care au scapat de amenzi & stuff aplicand filosofia asta.
Florin Ristei
Oi fi depasit eu cu 12 kmh ... dar l-am intrebat si mi-a spus ca amenda nu se da pana la 60 kmh ... este o marja de 10 kmh in care nu te opreste. Asa ca...teorretic...am depasit cu 2kmh aceasta marja. Daca era mai de treaba...nu ma amenda
HalbaSus
si maica-mea a luat o amenda pt viteza asta... i-am zis sa o tipareasca in format mare si sa o lipeasca pe luneta masinii... sa vada lumea care se taraste in spatele ei ca poate merge si cu mai mult de 30 km/h biggrin.gif
Watcher
rationamentul cu cei 10 km 'gratis' este gresit. smile.gif
Adica: viteza legala este 50kmph. LA 62 kmph ai depasit cu 12 kmph viteza legala. Din practica in prezent si din lege (daca trece legea aceea) depasirea cu oana la 10 kmph nu se sanctioneaza. Asta nu inseamna ca ai depasit cu doar 2 kmph viteza legala.
Sa nu amestecam 'indulgenta' cu legea...
eddie
QUOTE(Florin Ristei)
Oi fi depasit eu cu 12 kmh ... dar l-am intrebat si mi-a spus ca amenda nu se da pana la 60 kmh ... este o marja de 10 kmh in care nu te opreste. Asa ca...teorretic...am depasit cu 2kmh aceasta marja. Daca era mai de treaba...nu ma amenda

Aici avea dreptate...Iti recomand sa fii corect,sa-ti pui centura de siguranta si sa mergi mai safety,mai ales ca esti incepator ! Pana la urma e treaba ta cum mergi,dar nu te mai plange de amenzi atunci !
G e o r g e
QUOTE(eddie33)
QUOTE(Florin Ristei)
Oi fi depasit eu cu 12 kmh ... dar l-am intrebat si mi-a spus ca amenda nu se da pana la 60 kmh ... este o marja de 10 kmh in care nu te opreste. Asa ca...teorretic...am depasit cu 2kmh aceasta marja. Daca era mai de treaba...nu ma amenda

Aici avea dreptate...Iti recomand sa fii corect,sa-ti pui centura de siguranta si sa mergi mai safety,mai ales ca esti incepator ! Pana la urma e treaba ta cum mergi,dar nu te mai plange de amenzi atunci !


ba bine ti-a facut ca te-a amendat !

ai depasit marja , pe radar aveai 62 , pe bord vreo 80 ! cine te-a pus ?

centura ? esti inconstient sa nu o porti ...
HalbaSus
QUOTE
ai depasit marja , pe radar aveai 62 , pe bord vreo 80 ! cine te-a pus ?


Asa e, morala e buna, cu mentiunea ca daca avea 62 pe radar nu avea 80 pe bord, exista o "eroare" defapt o decalare intentionata a vitezometrelor dar nu e asa mare diferenta. Pe mine radarul m-a prins cu 172 si pe bord aveam 180... deci 8 km la 180 km/h... nu cred sa-i fi indicat mai mult de 70 nici cand l-a prins radarul de 62 km/h...
eddie
Eroarea de viteza e direct proportionala cu valoarea vitezei ! Deci la 50-60 km/h va fi o eroare cu mult sub 8 km/h pe care o aveai la 180 km/h !
Cand vreti sa nu va ia radarul in localitate(50 km/h),mergeti cu maxim 59-60 km/h pe acul kilometrajului.
Eduard RO
Florin uite un sfat care ti sar putea sa ti se para greu sau chiar imposibil de urmat:circula si tu regulamentar! biggrin.gif
Bine iti face.Adica ce tu daca incalci legea in fiecare zi ar trbui sa te sanctioneze numai o data pe luna sau ce? :evil:
Florin Ristei
In primul rand sa nu incepem cu "misto-uri" .. de genul celor anterior precizate de anumiti utilizatori. In oras nu depasesc viteza admisa (cu mici exceptii) .. si in nici un caz nu conduc neregulamentar. Nu o sa ma vezi trecand pe rosu sau depasind pe trecere de pietoni. Nu sunt chiar asa de inconstient.

In al doilea rand, centura in oras nu o port din comoditate, dar nu exista drum pe care sa-l fac in afara orasului si sa nu-mi pun centura.

Vreau sa stiu si eu...cati dintre voi purtati centura in oras. Va rog nu ma luati cu teorie, ca asa stiu si eu ca e obligatoriu. Fiti sinceri si spuneti-mi ... Si cati dintre cei care au raspuns au facut "tampenii" pe strada dar nu au fost amendati, si acum se gasesc sa dea sfaturi, (nu prea pertinente) altora.

Banuiam ca asta e un forum in care fiecare isi prezinta niste probleme, una alta, dar vad ca incepe sa se transforme in altceva. Astept raspuns la intrebarile mai sus mentionate.


** Si inca o mentiune. Am spus ca legea nu iti da amenda daca depasesti cu 10 kmh. Am uitat sa-i spun politistului ca sectorul de drum pe care eram, avea limitare de viteza la 60 kmh (str. Brailei ... pentru cei ce cunosc...acolo unde a avut loc LEGAL RACING)
eddie
Noi vrem sa te invatam de bine si sa fii corect si tu esti......:bash:
Normal ca imi pun centura,indiferent daca conduc in oras sau inafara lui.Poti fii convins ca la anii mei am vazut ceva mai multe decat tine,tin la viata mea si mai am si o familie..
James Kilowatt
Eu sunt de acord cu eddie... de fapt, asta e primul raspuns pe care ti l-am dat si eu.
Personal port de fiecare data centura si in oras. Nu vad ce ti se pare atat de incomod. Fara centura poti ajunge lejer la spital chiar si dupa o coliziune la 50km/h
Florin Ristei
Eu nu am spus ca nu sunt corect. Daca nu port centura nu inseamna ca vai cine stie ce ilegalitate am facut. Am inteles ce ati vrut sa-mi spuneti. Astept in continuare sa vad daca sunt singurul care nu poarta centura in oras.
G e o r g e
eu port centura fie in oras fie afara.

cine a mers cu mine stie wink.gif

ahhh si ii stresez si pe pasageri sa o poarte wink.gif la fel , cine a mers cu mine poate confirma .
T u d o r
Din pacate nu esti singurul... blush.gif De cand s-a dat legea ma straduiesc sa imi fac un obicei din a purta centura, dar ma grabesc si nu reusesc sa-mi creez un reflex din asta. Stiu ca incalc regulile, in oras cred ca e singura regula pe care o incalc. Afara...mai e viteza... blush.gif
Andrei Suzuki
QUOTE(G e o r g e)
eu port centura fie in oras fie afara.

cine a mers cu mine stie wink.gif

ahhh si ii stresez si pe pasageri sa o poarte wink.gif la fel , cine a mers cu mine poate confirma .


Defapt nu tu ii stresezi..ci bipaitul ala enervant.Iti mai si arata pe undeva pe sus sa o pui,de zici ca esti in avion.
G e o r g e
dar rezultatul este acelasi biggrin.gif
mike.omega
Eu azi am purtat centura si in general port centura si daca merg in spate biggrin.gif
DragosS
Eu in oras nu port niciodata centura!

Cand ies din oras se schimba datele problemei.
madalina
QUOTE(Florin Ristei)
In primul rand sa nu incepem cu "misto-uri" .. de genul celor anterior precizate de anumiti utilizatori. In oras nu depasesc viteza admisa (cu mici exceptii) .. si in nici un caz nu conduc neregulamentar. Nu o sa ma vezi trecand pe rosu sau depasind pe trecere de pietoni. Nu sunt chiar asa de inconstient.

In al doilea rand, centura in oras nu o port din comoditate, dar nu exista drum pe care sa-l fac in afara orasului si sa nu-mi pun centura.

Vreau sa stiu si eu...cati dintre voi purtati centura in oras. Va rog nu ma luati cu teorie, ca asa stiu si eu ca e obligatoriu. Fiti sinceri si spuneti-mi ... Si cati dintre cei care au raspuns au facut "tampenii" pe strada dar nu au fost amendati, si acum se gasesc sa dea sfaturi, (nu prea pertinente) altora.


In primul rand, eu recunosc ca imi iubesc foarte mult viata si port centura oricand conduc, chiar si atunci cand merg la bunica mea, pe strazi laterale, nici macar nu cred ca sunt considerate drumuri publice, unde se aplica regulamentul rutier.

Accidentul prezentat de George, in care a murit mama unei prietene, ase putea termina mult mai tragic. Din fericire, soferul, care de obicei nu purta centura, doar o aseza de forma, a scapat cu viata pentru ca sotia sa i-a pus centura de siguranta.

Apoi, scuza-ma, dar la un incepator fapte mult mai putin importante decat intrarea pe rosu intr-o intersectoie sunt inconstienta pura, din cauza lipsei de experienta.
DragosS
Accidentul prezentat de george s-a petrecut in afara orasului.Acolo si eu consider ca este o inconstienta sa nu porti centura.
madalina
Din pacate, exista suficiente accidente mortale pentru soferi sau pasageri, in orase, incat sa fie intelept sa porti centura si in oras.
Gabriel.T.
laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
interesant :coolspeak:

stimati domni si stimata domnisoara (sau doamna blush.gif ) pot sa nu va cred?
chiar toata lumea foloseste centura de siguranta? chiar si "atunci cand merg la bunica mea, pe strazi laterale, nici macar nu cred ca sunt considerate drumuri publice, unde se aplica regulamentul rutier." (toate strazile,stradutele si drumurile laterale sunt considerate drumuri publice,unde se aplica regulamentul rutier) ?

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

era o melodie,nus cine o canta,parca "s-a schimbat codul penal" se numea biggrin.gif
daca este intradevar asa,si toata lumea poarta centura,in localitati si in afara,atunci JOS PALARIA. :romania:
din pacate nu port. :peacefingers:
VECTOR
si eu port centura la fiecare drum lung sau scurt fara,chiar daca acum iarna este destul de incomoda din cauza hainelor groase.cand merg la drum lung imi scot haina,dar cand merg la scoala(un drum de 10-15 min) nu mai stau sa ma dezbrac si sa ma imbrac,si ma cam sugruma blink.gif dar asta e ,este pentru binele meu.plus ca bipaitul ala de avertizare este criminal,asa ca prefer sa ma sugrum putin decat sa surzesc.
madalina
QUOTE(Gabriel57860)
laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
interesant :coolspeak:

stimati domni si stimata domnisoara (sau doamna blush.gif ) pot sa nu va cred?
chiar toata lumea foloseste centura de siguranta? chiar si "atunci cand merg la bunica mea, pe strazi laterale, nici macar nu cred ca sunt considerate drumuri publice, unde se aplica regulamentul rutier." (toate strazile,stradutele si drumurile laterale sunt considerate drumuri publice,unde se aplica regulamentul rutier) ?

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

era o melodie,nus cine o canta,parca "s-a schimbat codul penal" se numea biggrin.gif
daca este intradevar asa,si toata lumea poarta centura,in localitati si in afara,atunci JOS PALARIA. :romania:
din pacate nu port. :peacefingers:


Poti sa nu ma crezi, insa realitatea este ca nu merg deloc fara centura. Am permis de 4 ani, m-am obisnuit din timpul scolii sa port centura, iar acum nu ma simt bine la volan fara centura. Nu de teama politiei o port, ci din motive de siguranta.

Nici nu am avertizor sonor pentru centuri.

Apoi, am avut ocazia sa merg la un proces la curtea de Apel, printre procese fiind si unul in care un domn era acuzat de uciderea din culpa a sotiei intr-un accodent auto, iar procuratura insista asupra fatului ca soferul a acceptat un pasager ce nu purta centura de siguranta. De atunci, ii rog si pe cei ce merg cu mine in masina sa poarte centura.
Cat despre drumuri publice, bunica mea locuieste intr-un sat, undeva in apropierede Girgiu, pana anul trecut nici drumul principal nu era asfaltat, iar strazile laterale nu au nici-o sansa sa fie asfaltate vreodata, iar bunica mea locuieste in marginea satului. Din acest motiv nu imi este clar daca este drum public sau nu.
Eugen OmegaFan
Vreau sa stiu si eu...cati dintre voi purtati centura in oras. Va rog nu ma luati cu teorie, ca asa stiu si eu ca e obligatoriu. Fiti sinceri si spuneti-mi ... Si cati dintre cei care au raspuns au facut "tampenii" pe strada dar nu au fost amendati, si acum se gasesc sa dea sfaturi, (nu prea pertinente) altora.

Banuiam ca asta e un forum in care fiecare isi prezinta niste probleme, una alta, dar vad ca incepe sa se transforme in altceva. Astept raspuns la intrebarile mai sus mentionate.

Salut,
Dupa cum vezi ai primit si probabil vei primi in continuare raspunsuri la cele intrebate.
Nu fac teoria daca este legal sau nu sa porti centura de siguranta, daca este bine sau nu etc. ci iti raspund:
Pot sa-ti spun ca si eu sunt un tip foarte comod, dar mi-am format reflexul si indiferent unde conduc in localitate, afara pe autostrada sau chiar pe distante foarte scurte, port centura de siguranta si daca am pasageri le atrag atentia sa faca acelasi lucru!
Analizeaza toate raspunsurile primite si... trage concluzii pertinente.
Sa auzim de bine :wave:
Eugen OmegaFan
[quote="Florin Ristei"]

In al doilea rand, centura in oras nu o port din comoditate, dar nu exista drum pe care sa-l fac in afara orasului si sa nu-mi pun centura.

Vreau sa stiu si eu...cati dintre voi purtati centura in oras. Va rog nu ma luati cu teorie, ca asa stiu si eu ca e obligatoriu. Fiti sinceri si spuneti-mi ... Si cati dintre cei care au raspuns au facut "tampenii" pe strada dar nu au fost amendati, si acum se gasesc sa dea sfaturi, (nu prea pertinente) altora.

Banuiam ca asta e un forum in care fiecare isi prezinta niste probleme, una alta, dar vad ca incepe sa se transforme in altceva. Astept raspuns la intrebarile mai sus mentionate.

Salut,
Dupa cum vezi ai primit si probabil vei primi in continuare raspunsuri la cele intrebate.
Nu fac teoria daca este legal sau nu sa porti centura de siguranta, daca este bine sau nu etc. ci iti raspund:
Pot sa-ti spun ca si eu sunt un tip foarte comod, dar mi-am format reflexul si indiferent unde conduc in localitate, afara pe autostrada sau chiar pe distante foarte scurte, port centura de siguranta si daca am pasageri le atrag atentia sa faca acelasi lucru!
Analizeaza toate raspunsurile primite si... trage concluzii pertinente.
Sa auzim de bine :wave:
Eugen OmegaFan
Imi cer scuze de repetare, dar cred ca am probleme cu netul.
Scuze!!!
G e o r g e
nu mai folosi IE
James Kilowatt
Eu o pun din reflex... inainte sa bag cheia in contact, pun centura. Nu stau sa ma gandesc sau sa fac prea multe analize.... e chestie de obisnuita, la fel ca atunci cand plec de acasa ma caut in buzunare de chei, sau cand ies de la toaleta sa ma spal pe maini biggrin.gif. Chestii facute din automatism, si nu decizii luate in urma unor analize constiente si complicate a factorilor de risc si asa mai departe. La inceput o faceam rational, constient, insa dupa cateva saptamani devenise obisnuinta.

Acum imi pun centura si cand merg din fata scarii unde am descarcat masina pana in parcare, la 30m mai in spate, numai in marsarier biggrin.gif. Si unde e proprietate privata si nu drum public, iar politia nu are autoritate ci doar un fel de asociatie de locatari.... wink.gif
Reactionez precum Pavlov, pe care il dresase cainele sa-i aduca de mancare de cate ori se aprindea beculetul: cand pun cheia in contact si se aprinde beculetul cu Engine Check sunt dresat sa caut centura.

De ce nu facem un sondaj sa vedem cati poarta centura si cati nu?
mihai58026
oricum, cred ca ideea principala care ar trebui sa existe in subconstientul fiecaruia cand raspunde pe un forum ca asta, ar urmatoarea:
" sa arunce prima piatra cel ce se stie fara de pacat"
si sa nu ma luati cu glume religioase..
politisti sunt destui prin oras, iar acasa avem fiecare parinti sa n efaca capul mare.. unii dintre noi au si .......sotii (bietii de ei! smile.gif )
limitati-va, va rog la atitudini pertinente si obiective.. lupi moralisti cunoastem.. eu recunosc ca nu port centura in oras.. la drumuri lungi o pun cam totdeauna, si la un accident in Austria, chiar mi-a salvat viata....
dar daca pe parcursul drumului se intampla sa opresc undeva, se poate inta,mpla ca in momentul in care urc la volan sa uit sa o cuplez..iar faza cu centura "pusa" in poala, cred ca nu mai functioneaza decat la dacii din 1900toamna.. care nu aveau retractor cu arc..
Luka
La mine e foarte ciudat pentru ca am purtat centura oriunde inca de cand am luat permisul de conducere (si nu era obligatoriu atunci). Insa, de la un accident pe care l-am avut in afara localitatii unde centura pot spune ca mi-a salvat viata si n-am iesit prin parbriz, n-o mai port in localitate.
Nu pot sa explic de ce avand in vedere ca inainte de accident o purtam oriunde, dar asa se intampla. Cand stiu ca plec din localitate, pun centura de cand ma urc in masina. Altfel, nu. blush.gif
Vlad6
Eu unul o port mereu. Asa m-am obisnuit si parca nu stau bine pe scaun fara ea. Culmea este ca m-a oprit un politist pentru ca mergeam pe interzis ( nu am vazut semnul sad.gif ) si vroia sa-mi dea amenda si pentru ca n-aveam centura noroc ca am parut sincer in momentul in carfe i-am spus ca eu am mereu centura sad.gif
Andrei38283
QUOTE(MR28673)
Reactionez precum Pavlov, pe care il dresase cainele sa-i aduca de mancare de cate ori se aprindea beculetul: cand pun cheia in contact si se aprinde beculetul cu Engine Check sunt dresat sa caut centura.

Off topic: Stii ce a facut Pavlov dupa ce a murit cainele???
On topic: Recunosc ca imi pun centura doar in orasele mari(de frica unei amenzi) si la drumuri inafara localitatii. Cat despre ceilalti pasageri, e treaba lor daca isi pun centura sau nu.Legea nu ma obliga pe mine in calitate de sofer sa ii oblig pe ceilalti pasageri sa-si puna centura.
bogdanM
imi iau libertatea de a crea un topic nou, in care moderatorii sint rugati (invitati) sa mute posturile referitoare la purtarea centurii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.