Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme a6 1,9 TDI ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
carmen53210
Am cumparat de curand un audi a6 1,9 tdi, 116 CP, 2001, 180.000 km si am urmatoarea problema:
in timpul sarcinii cand depaseste 3000 ture si peste 120 km/h pierde puterea, oricat as apasa pe acceleratie viteza nu mai depaseste 100 km/h si turatia nu urca mai sus de 2500. chiar daca micsorez viteza si dau o treapta inferioara simptomele se pastreaza. daca opresc motorul si il repornesc dupa cateva minute masina merge fara probleme pana ajung iar in vit 5-a, 3000 ture si parca moare.
odata am scos mufa de la debitmetru si s-a intamplat la fel asa ca nu cred ca asta este cauza. nu stiu daca are vreo legatura dar martorul de airbag este aprins tot timpul in bord. becul asa a fost de la inceput dar problemele de mai sus au aparut la 1 luna dupa ce am luat masina.
am verificat si filtrul de aer si era in regula iar in momentul in care accelerez foarte tare in relanti nu iese fum negru pe teava.


poate cunosteti un caz asemanator sau va pricepeti sa-mi dati cateva sfaturi sa stiu de unde incep verificarile.

multam mult! arigato.gif
G e o r g e
esti sigur ca-ti functioneaza turbina ? just a thought.

martorul ala de airbag aprins imi spune ca masina a fost lovita si airbagul nu a fost reparat. eu as zice sa il repari.
carmen53210
nu stiu daca merge turbina, abia zilele astea o sa merg la un test la midocar iar despre airbag nu stiu ce sa zic ca nu am avut masina de noua.

mi-a facut un tip , imediat dupa ce am cumparat-o ( august ) o testare computerizata tot din cauza airbagului si a zis ca nu are nimic si ca ar fi doar o eroare aparuta probabil la o incercare nereusita de modificare a kilometrajului. a incercat sa o stearga dar nu a reusit si ar fi trebuit sa dea computerul jos sa faca asta asa ca am lasat-o asa.
la verificarea motorului si a celorlalte componente a spus ca e superok, tocmai de aia ma mira prob de acum. eventualele probleme ale turbinei nu ar fi trebuit sa se vada atunci? sau poate au aparut intre timp. arigato.gif
G e o r g e
sunt atatia de multi care au un VAG COM ... blush.gif
carmen53210
din pacate asa este, invatare de minte !!!!

sper numai sa nu fie ceva foarte grav si sa fiu nevoita sa fac un credit pt reparatie. :pray:
G e o r g e
o diagnosticare facuta de cineva care nu se pricepe te duce la asa ceva.

in service te costa 100E si aflai tot smile.gif

acum fugi repede in service si vezi ce spun si aia de acolo. bafta.
DORU
Ca sa nu te scurure aia de la Porsche sau Midocar de prea multi bani, mergi la Skoda - AVIA Motors (din Pantelimon) sau BRADY Trade (Militari- langa AAA Auto) si fa testul VAG acolo...te va costa cel mult 1,5 mil lei.
bogdan61677
du-te numai la porsche pt ca acolo au testerul care poate sa intre in toate codurile din computerul masinii.cat despre probleme ta la masina, verifica daca nu ai tija de la turbina blocata.
giurgea66931
Poate sa fie o problema simpla-scapari ale ale instalatiei de vacuum-vreun furtunas iesit,debitmeru,vreun furtun spart la turbina,verifica daca in acceleratie furtunul de la turbo devine tare.

Sau o problema grava-turbina defecta,calculator.Verifica la porsche romania.E posibil sa te coste dar macar stii ce are.succes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.