Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LOGAN-Dacia nu se dezminte?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
TLS-09
Cateva mii.
T u d o r
Eee, pe naiba... smile.gif Ce aveti, oameni buni? Turatia de 3500 este putin mai mare decat turatia de cuplu maxim a motorului, aduca de regimul cel mai indicat sa fie folosit in mod curent.
Iar Petre, nu obisnuiesc sa ma intrec cu tot ce-mi apare in fata pe drum, am si spus ca mi se pare si acum o prostie ce am facut. Am o familie, nu sunt copil, am depasit de destul timp varsta "marilor aventuri"... smile.gif Asa ca masina apuca rar turatii de 5000, dar din cate am auvit si eu, e chiar indicat sa mai urci din cand in cand pe acolo... Ideea e sa nu te crezi in Porsche, sa stai numai pe acolo. biggrin.gif
Si, ca incheiere, motorul este totusi de la Renault, este fiabil, incercat pe Megane 1, si nu am gasit plangeri la adresa lui, din nici un punct de vedere.
florin55503
eu sunt comvins ca daca conduci sportiv dar respecti reviziile chiar daca durata de viata a masinii e mai redusa totusi va duce ceva. si oricum sa fim serioso cat poti sa mergi sportiv? sunt comvins ca cea mai mare parte din km facuti sunt facuti in oras in aglomeratie unde nu poti sa o alergi de nebun (de fapt e de preferaat o masina alergata pe autostrazi decat o masina condusa in aglomeratie in oras). cea mai mare uzura apare cand e motorul rece
T u d o r
Si sa nu uitam si uzura cutiei de viteze, care in oras este mult mai solicitata. smile.gif
De fapt, s-a inteles un pic gresit ce am zis eu. Eu am zis ca merg repede, nu sportiv. Adica plaja de turatii in care ma incadrez in mers intins este cea din jurul valorii de 3000 rpm. Ceea ce, din cate stiu eu, este turatia cea mai prielnica pentru mersul motorului, adica este turatia de cuplu maxim.
k.68177
Salut! Nu stiu daca ati auzit, ca Logan va fi lansat in Bulgaria (sau a fost deja) la pret in jur de 6850 sau ceva de genul. NU VREAU SA GENEREZ POLEMICI (poate nu am inteles eu bine pretul) DAR NU MI SE PARE FAIR PLAY SA VINZI MASINA LA EI LA PRET MULT MAI MIC DECAT AICI.
RUE
m am uitat azi la bulgari, este pe la 12 000 si ceva de ce moneda au ei in paritate cred cam 1.92 cu euro, ai ainseamna ca face sub 6500 cea mai ieftina. e ceva daca recuperezi tva la ei , nu stiu cum .. si daca se poate.

eu, ca om care fac acum 200 km cu propriul logan ungurean cu cam tot pe el de 1.4 (fara jenti si metal) pot spune ca e multumitor saltul pt un om cu familie care 2 ani a mintit viata cu dacia din avatar.
a fost buna si a facut fata la tot ce am cerut la o masina de 500 euro. acum caut sa o vand ca nu mi mai trebe.

ce simtiri am? pai e foarte bine, prima zi si tot nu cred ca e a mea (de fapt e pe numele sotiei). pana acum masinile bune conduse au fost fie de serviciu , fie inchiriate (tot pt slujbeno). aveam in mare grija de ele ca de masina mea. doar daca s-a cerut am abuzat odata in franta de un fiesta mai rau. si au fost multe masini inchiriate in timp.

are cam tot ce imi doresc cu mici lipsuri:
- cand stropesc nu pornesc si stergatoarele. mare belea!
-./... mai caut alte bube.

consumul va fi decent, confortul minim acceptat, pretul moderat (gratie la tara vecina si prietena HU)

acum ma gandesc sa o duc la un traseu de oltenia sa crape dracii cu numere de Hu la olteni! :brilsmurf:

AC, ABS, servo...., audio cd mp3, geam el pe fata, reglaj la scaunul soferului, reglaj el oglinzi, BC, halogene in faruri si faruri de ceata.

la 85 are 3000 ture in a 4a, deci cu 5 ul mergi decent sub 3000 ture fara sa fortezi deloc, sunt sigur ca si pe autostrada cand o scot afara o sa fie ok pana la 140.

mai vorbim...
Gigi91748
Salut! am comandat logan prestige
Gigi91748
Salut tuturor! sunt mai nou pe forum si nu prea stiu unde sa postez asa ca incerc aici deci nu ma injurati. Iata problema mea pe scurt:
comanda Logan Prestige 27.09.2006
termen livrare dat de dealer-ul din constanta 20.10.2006
un nou termen dat de dealer 20.11.2006.....exasperare in conditiile in care masina a fost achitata integral!!!
bomba....un nou termen dat de Dacia Pitesti livrare 5.12.2006 :boxing:
mi-e lehamite si scarba deja de numele Dacia. in ritmul asta probabil o sa vad masina de revelion :puke:
am vorbit si la vocea clientului si la dealer am amenintat ca vin cu avocatul dac masina nu vine pan pe 20.11...ce ma sfatuiti sa fac???multumesc anticipat ptr raspuns! :ban:
mihai83654
problema este simpla.
cei ce nu sunt posesori de logan, le este foarte usor sa generalizeze si sa aiba pareri obiective(dar si rautacioase) generate de reputatia dacia intr-adevar proasta (deeee, are 40 de ani si a facut masini pentru o tara comunista! ati fi vrut vreo limuzina dacia? eventual pt ceausescu).
pe de alta parte posesorii de logan se vor simti lezati de ceea ce au postat colegii lor dragi de forum . adevarul este undeva la mijloc. si mai cred ceva. ca noi romanii, apreciem mai putin masina asta pur si simplu pt ca suntem romani. o parere cu adevarat nepartinitoare este a unui strain. cei mai multi se pare ca apreciaza masina, pentru ca e ieftina pentru ceea ce stie sa faca (clarkson spunea ca e o masina punct. la fel ca un mobil al carui scop este sa te ajute sa comunici. )
si inca un lucru. dacia logan nu este dacia. este renault.
Adrian
de acord cu mihai
eddie
Cum sa nu fie Dacia ? De unde pana unde Renault ?
Daca ai un motor si o cutie Renault pe masina nu inseamna ca si ai un Renault !
Si Solenza si SuperNova au la fel,cutie si motor Renault,dar nu sunt masini Renault.
Bine,Renault si-a dat mai mult interesul la producerea Logan-ului,la marketing,publicitatea acestuia.Nu contesta nimeni succesul la vanzari al masinii.Se vrea ridicarea firmei Dacia,de aceea au tot sprijinul din partea firmei Renault pentru ca aceasta este firma a grupului Nissan-Renault si prin aceasta au si ei de castigat.
Dar momentan Logan este o DACIE,deocamdata si asta nu inseamna o jignire,ci doar o diferentiere facuta chiar de producator.
T u d o r
Si eu. smile.gif

Cat despre problema cu termenele de livrare, vezi daca ai ceva scris, Gigi. Daca da, arde-i pe tzarani... biggrin.gif
Daniel82595
QUOTE(mihai83654)
si inca un lucru. dacia logan nu este dacia. este renault.

nope, logan este, cel putin la noi pe piata DACIA Logan cu tehnica de Renault din multe motive legate marketing... pe alte piete o fi Renault Logan biggrin.gif. Mai sunt unii indivizi care spun ca "dacia tot dacie ramene' ca un fel de jignire, dar nici n-ar rost sa comentez in fata unor asemenea aberatii :argue: , e clar ca nu stiu nimic despre Logan
mihai83654
raman la parerea mea ca logan nu este dacia.
si aici am mai multe argumente:
1. in strainatate, nu exista dacia logan, ci renault logan, ceea ce denota ca si-au asumat masina, facuta de ei. Proiectul este al lor, impreuna cu componentele. romanii nu ar fi facut decat poate dupa inca 10 ani un model care sa se apropie de logan.
2. chiar si la noi scrie clar : Logan by Renault.
3. renault detine pachetul majoritar din dacia, ceea ce le-a permis sa faca un astfel de proiect. mai pe romaneste: ei au venit, au cumparat , au facut proiectul si l-au marketat la noi cu logan by renault, iar afara simplu renault.
Daniel82595
afara pe putine piete este Renault Logan, chiar si in Franta se vinde ca Dacia Logan. La noi se vinde sub numele Dacia datorita faptului ca romanul este apropiat de Dacia decat de Renault.
In fond este ce scrie in talon.....in RO scrie Dacia. Nu cred ca vre-un spaniol poate sa zica despre Seat-ul lui ca este Skoda sau VW. E adevarat ca sub capota este tehnica VW dar masina e considerata drept Seat. Deh...globalizare blink.gif
Gigi91748
Saltare tuturor! Da am trecut pe bonul de comanda 20.11.2006 deci dac masina nu vine pan pe data aia ce pot sa le fac? apropo mai platesc si CASCO desi masina nu a venit!!! casco pe care l-am facut in conditiile in care mi se promisese ca masina vine in 4 saptamani. oricum am citit in bonul de comanda ca in anumite conditii ( nu se livreaza masina la termen,etc) se poate anula comanda , da problema e cum recuperez banii de la ei. eu le-am virat banii in 5minute iar ei probabil o sa ii returneze in 5 luni.... :bandit:
Leone
Exista si OPC (oficiul pt protectia consumatorului). ai putea sa incerci sa depui o plangere acolo dc nu se rezolva amiabil cu tovarasii dealeri.
RUE
ameninta cu OPC ul si chiar fa o reclamatie acolo. la rezolvarea ei OPC ul ii va strange cu usa si te vor intreba cum sa te impace. asa vei cere si tu ceva in plus: jenti de AL, CD mp3, senzori parcare, ceva proportional cu perioada. alarma...
ionut91746
Bang! Am logan din mai 2005 ,am 25.000 km , am schimbat cablul de acceleratie(ulei, si alte lichide), in rest nimic. Nu e super tare, dar merge bine, s-au mai auzit zgomote dar le-am rezolvat in service. Cine castiga foarte bine si isi permite e normal sa aiba masina mai scumpa si implicit mai buna. Cui ii cumpara mama si tata masina straina, scumpa, sa fie sanatos eu mi-am castigat singur banii de logan, si singur voi plati si diferenta pentru urmatoarea masina care nu va fi logan, ca vreau altceva mai bun, vreau sa progresez. Concluzia mea: loganul e bun, costuri mici de intretinere, poate tre' sa ai si bafta la ea sa fie buna din fabrica. :wave:
Gigi91748
[color=darkblue][/color]
Salut! Revin cu problema mea legata de Prestige-ul comandat acu 2 luni.
Dupa n...mial-uri si telefoane pe la dealer si vocea clientului unde am amenintat cu OPC-ul,instanta de judecata si reclamatii in Franta la patronat plus scandal in presa si la televiziune am primit asigurari ca masina va fi livrata pe 20.11.2006
Acu nu-s ce sa cred. Chiar sa se rezolve asa repede in conditiile in care mi se avansase un nou termen de livrare 5.12.2006?! Oricum pe 20.11 ma prezint la dealer sa iau masina...nici macar nu o sa-i sun inainte. Vreau sa vad ce fata fac daca nu au masina acolo si ce alte explicatii-minciuni imi mai servesc pe tava !!!
Acum voi ce crede-ti? o sa imi aduca masina pe 20.11? Dupa experienta avuta eu nu prea cred !!!!!!! Iti creeaza alte sperante desarte dar acum este ultima data cand isi bat joc de mine. Chiar am sa-i reclam!!!! :boxing:
Daniel82595
suntem curisosi sa vedem ce se va intampla in continuare. Totusi eu cred ca o sa o aduca pe 20.11 ca poate le este si lor frica biggrin.gif
alcris01
Poate, culmea ghinionului, o primesti dupa 1 ianuarie 2007, dar cu data fabricatiei 2006 blush.gif si la revanzare vei pierde :bash:
alec34282
Atenție Aurocar CONCESIONAR DACIA--- SA NU PĂȚIȚI CA MINE

….. in urma unui eveniment rutier mă prezint la Aurocar 2002 Alba Iulia pentru reparație si înlocuire capota motor. Pe factura si deviz apar ca înlocuita si plătesc ca noi ei de fapt repara. Nu observ când ridic mașina de la ei , semnez factura, devizul , societatea de asigurări ASIBAN Alba face plata .
OBSERV după o perioada capota mea cea noua (este una reparata de fapt) Ma prezint la Aurocar le expun problema .ei reacționează ca e capota noua…
Depun o reclamație la OJPC dosarul nr. 361/20.09.2006 . In urma reclamație mele se încheie Procesul Verbal de Constare a Contravientiei nr. 219/104 din 22.09.2006, in care la punctul D articolul 3 se consemnează:
„ Având in vedere ca nu ne putem pronunța asupra faptei daca a fost înlocuita capota sau nu, pârtile accepta efectuarea unei expertize tehnice de câtre un expert autorizat.
Articolul 4
. in baza concluziilor formulate de expert, OJPC Alba va continua cercetarea reclamației..”

In baza Procesului Verbal 219/104 m-am prezentat la un expert auto autorizat Ing. Muntean Traian AUTORIZAT - A NE VA R - Legitimație nr. 4401 I 2000 care a întocmit raportul nr.41 din 27.09.2006 raport depus la sediul OJPC Alba in data de 28.09.2006.

In baza raportului Nr. 41 / E / 27.09.2006 si a unei noi reclamații 386/04.10.2006 in data de 05.10.2006 d-nul Inspector Potra Ioan legitimația 104 si doamna Inspector Jurca Maria legitimație 108 întocmesc Procesul Verbal de Constare a Contravientiei nr. 235/104 din 05.10.2006.

La punctul E din Procesul Verbal de Constare a Contravientiei nr. 235/104 din 05.10.2006 scrie
“S.C Aurocar 2002 srl Alba Iulia , va înlocui Capota Motor cu una noua conform solicitări reclamantului , in vederea stingeri reclamației”
.

Aurocar refuza schimbarea capotei contrar oricărui decizii …….

Pentru ei nu contează un client, nu contează OJPC, …….. banul sa iasă

Păcat ca Renault a reușit sa schimbe doar modelele Dacia nu si mentalitățile(obiceiurile) personalului care lucrează in rețeaua Dacia
Gigi91748
Salut! Am revenit cu vesti extrem de proaste in ceea ce priveste managementul Dacia si al dealerilor. Pe 20.11 am fost la dealer sa ridic masina dar dupa cum ma asteptam nu o aveau insa mi-au servit o alta scuza cum ca masina a iesit din fabricatie dar se afla in centrul de expeditii si urmeaza sa fie adusa. Ideea este ca au trecut 3 zile au sosit n... transporturi de masini la dealer dar nici urma de masina mea. Am sunat a nu stiu cata oara la vocea clientului unde primesc acelasi raspuns invariabil ,, o echipa se ocupa de rezolvarea problemei dvs,, si ceva de genul va contactam in cel mai scurt timp! Chiar nu se poate face nimic ca sa aflu si eu clar ce dracu e cu masina asta? sau o sa o vad livrata in 2007?As dori un sfat competent! Pot sa anulez comanda si sa imi iau banii inapoi? :evil:
Dani70306
Pana una alta, fa si reclamatia aia
Gigi91748
salut! din data de 23.11.2006 sunt fericitul posesor al unui PRESTIGE gri platine. dupa cum vedeti masina a intarziat 3 zile si ptr aceasta deficienta dealer-ul a considerat sa-si repare greseala cu un set de covorase auto tip mocheta cu sistem prindere tip arici si un brelock blush.gif
Am facut deja cei 1000km ptr rodaj si sunt f multumit de masina cum se comporta. adevarat e ca m-ai mult de 110 nu am mers inca. consumul mediu aratat de comp 6.1 L/ 100km.
Oricum managementul celor de la DACIA lasa mult de dorit si cred ca dac n u faceam presiuni la vocea clientului masina venea sigur pe la mijlocul lui decembrie. beer.gif
Dani70306
bravo biggrin.gif mie personal nu-mi plac covorasele mocheta ca se murdaresc repede si se curata greu.. prefer de cauciuc, dai cu ele de un copac si aia e smile.gif din pacate am covorase mocheta tongue.gif
cristi94865
Toata admiratia pentru patriotism si francofonie Domnul Tudor specialistul de la Vilcea dar sustineti si cautati sa ne lamuriti cu catasteofa aia de logan ca este si ea masina de parca a-ti fii cel putin actionar principal pe la Dacia Pitesti. Mai datei dracu de jigodii de francezii nu le mai puneti atita parte ca fac niste imitatii de masini scumpe proaste calitativ si costisitoare la intretinere.Loganul este ieftin si jalnic mai ales catastrofa de 1,4mpi care ai mai trbuie pedale pentru ocupantii locurilor din spate cind se urca sa-l ajute. Noi romanii suntem prea saraci sa cumparam un lucru atit de ieftin si prost calitativ dar dupa ce vedem ca ne-am intepat cu o asemenea catastrofa ce sa mai zicem si noi loganul este masina buna.De masinile nemtesti remarc ca nu vb. nimic nici de bine nici de rau si va dat cineva o replica cu Astra in schimbul catastrofei de logan.Taceti si asteptati sa inplineasca 12 ani sa duceti loganul la remat poate mai apare vreo oferta de cupoane de cumparat cine dracu le mai ia la second-hand. Si pentru linistea dumneavoastra domnule specialist am si una nemteasca si una frantuzeasca ca doar sustineti Pitestiul ca nu mai face decit Renault
AlexTM
Iata o parere clara, argumentata...
ncristi
Toata admiratia pentru patriotism si francofonie Domnul Tudor specialistul de la Vilcea dar sustineti si cautati sa ne lamuriti cu catasteofa aia de
QUOTE
logan ca este si ea masina de parca a-ti fii cel putin actionar principal pe la Dacia Pitesti. Mai datei dracu de jigodii de francezii nu le mai puneti atita parte ca fac niste imitatii de masini scumpe proaste calitativ si costisitoare la intretinere.Loganul este ieftin si jalnic mai ales catastrofa de 1,4mpi care ai mai trbuie pedale pentru ocupantii locurilor din spate cind se urca sa-l ajute. Noi romanii suntem prea saraci sa cumparam un lucru atit de ieftin si prost calitativ dar dupa ce vedem ca ne-am intepat cu o asemenea catastrofa ce sa mai zicem si noi loganul este masina buna.De masinile nemtesti remarc ca nu vb. nimic nici de bine nici de rau si va dat cineva o replica cu Astra in schimbul catastrofei de logan.Taceti si asteptati sa inplineasca 12 ani sa duceti loganul la remat poate mai apare vreo oferta de cupoane de cumparat cine dracu le mai ia la second-hand. Si pentru linistea dumneavoastra domnule specialist am si una nemteasca si una frantuzeasca ca doar sustineti Pitestiul ca nu mai face decit Renault


Ne explicati si noua domnu care este ideea mesajului dvs?

Spre deosebire de tine, Tudor a avut un logan si stie exact despre ce vorbeste...dvs vorbiti in schimb dupa ureche.
Parerile sunt impartite...unii prefera gunoaele din occident altii, mai patrioti, prefera o masina noua...fiecare este liber sa aleaga...
TLS-09
QUOTE(cristi94865)
Toata admiratia pentru patriotism si francofonie Domnul Tudor specialistul de la Vilcea dar sustineti si cautati sa ne lamuriti cu catasteofa aia de logan ca este si ea masina de parca a-ti fii cel putin actionar principal pe la Dacia Pitesti.


Domnul Tudor nu a incercat sa convinga pe nimeni de nimic.A incrcat sa-si expuns si argumenteze opinia si optiunea.Ar trebui sa respectam chestia asta.
Atentie nu iau apararea Loganului si nici pe a lui Tudor ca-i major, se descurca el.Totusi trebuie sa respectam dreptul fiecaruia la opinie.
cristi94865
Nu vorbesc prietene dupa ureche am la firma care lucrez o capodopera de logan de 1,4 mpi si stiu ce panarame de masini sunt,si ale mele personale un "gunoi occidental "de Audi a4 1,9 tdi 96 kw 6 viteze c-am vechi din 2004 (poti sa-l compari c-un pricopsit de Renault) si prin 2004 am luat si o solenza diesel ca aveam citeva tone de motorina pe stoc non euro si la tractoarele astea agricole moderne nu mai mergea (s-o arunc nu mergea) asa la imitatiile de masini astea de tot te oparesti tu de ele merge.Asa ca m-ai lasati-o balta cu jegurile francezilor facute si pe la turci ca sunt de ris si panarama. Tot masinile nemtesti sunt de actualitate :bash:
RUE
eterna si fascinanta Romanie!
daca as cita ceva asemanator cu melodia aia ar insemna ca tot romanu sa aiba un A4 pe langa casa si 3000 de LEI pe carduri...

unde te ai trezit omule? iti bati joc de optiunea romanilor care majoritatea au luat credite pt masina? la fel pt locuinte. asta e romania.
de aia gasesti in Germania o gramada de Renaulturi?
crezi ca cei care si-au luat logan nu voiau A4 sau octavia sau altceva nou?
crezi ca cel care da 1/3 din salariu pe rata ii convine sa i cada turbina sau te miri ce sa nu o mai miste din fata blocului fara alt credit?

mergi sanatos cu masina ta! spune cati ani ai si cum ti ai luat masina daca tot te ai laudat ce potent esti!

in rest numai bine!
Daniel82595
QUOTE(cristi94865)
Tot masinile nemtesti sunt de actualitate :bash:

un fel de "romanul sclavul TDI-ului". Hai sa fim seriosi treaba s-a mai diversificat cu masinile, deschide si tu ochii si ai sa vezi ca mai sunt si alte masini in afara de cele nemtesti :angel: , nu neg insa ca Germania ar avea o industrie auto puternica arigato.gif
cat despre logan adevarul este undeva la mijloc biggrin.gif; tocmai pentru ca lumea sa si-l permita s-au facut unele compromisuri pe care soferii de X5 le observa insa pt fostii soferi de berlina loganu e masina moderna pe care si-o pot permite.
Cipp
Numai soferii de X5?
Cipp
Numai soferii de X5? Iti spun eu ca si cei care au avut berlina si au trecut la Logan isi dau seama de masina asta. Unii mai devreme, altii mai tarziu... Dar asta nu ne da dreptul sa-i jignim pe posesorii masinii, nu ei sunt vinovati ca francezul e oportunist si compromis. Sau compromitator... Sau...
cristi94865
"eterna si fascinanta Romanie!"

Domnule "MAGISTRAT" daca faceti parte din vechiul complot dictatorial post decembrist 1989 Legea 18 daca va mai aduce-ti aminte de ea se numea LEGEA ILICITULUI pentru linistea dumneavoastra sufleteasca."De unde am avut eu bani de AUDI?" pai pe vremea cind eram TINAR SI NELINISTIT am dat de gustul fumatului unei beri si fanteziile femeilor si al meu batrin a aflat de catalogul plin de absente de la scoala si mi-a aplicat o zdravana chelfaneala morala ne mai alocindu-mi nici un ban la bugetul meu personal fiind dependent de aceste vicii am fost nevoit sa dezertez o perioada de acasa si cum viciile nu-mi dadeau pace am dat o mare lovitura (pe vremea aceea nu era butikuri) "AM SPART O MARE BANCA-O BANCA DINTR-UN MARE PARK" si la vremea respectiva am pus deoparte o bruma de bani si mi-am cumparat de curind un CIOCAN ultra potent si noaptea el intra odata cu mine in casa unde am o NICOVALA pe care facem sume fabuloase de bani."Asa am facut eu bani de AUDI".
Si pentru linistea dumneavostra respectabile Domn am 18ANI...dar de MUNCA.
cristi94865
Buna seara respectabile domn va deranjeaza un "sclav al TDI-ului"aici nu ai gindit cu capul si cu altceva (vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sunt acri)ca la modesta mea AUDI sa c-am intepenit cablul de actionare al capotei de cind nu am mai deschis-o si eu asa de curiozitate.Nu m-ati inteles totus ca sunt si fan DACIA ceea ce va dovedesc cu probe nu cu vorbe si nu am uitat de unde am plecat de la o DACIE BERLINA 1979 ca fabricatie cumparata second-hand in primul cincinal al anilor 1990 si dupa ea inca citeva berline si ca argument concret am si o SOLENZA DIESEL dupa o SUPER NOVA incomparabila cu catastrofa de LOGAN 1,4MPI.
Toata admiratia pentru simpatica dumneavoastra LADA 2107 sincer va spun si al meu batrin pe vremur a avut masina sovietica MOSVICH 408 si ce aroganti erau posesorii de DACII cind ne dadea cu fumul la nas ca asa erau masinile sovietice,dar ce mai tabla aveau...
Dar la aceea vreme al meu batrin nu a avut ce sa aleaga ca erau oferte prea putine si a ales o masina solida si trainica care a ingropat citeva generatii de DACII dar acesti posesori de LOGAN 1,4MPI au ales ceea ce este mai prost la o asa oferta diversificata din vremurile de acum.
cristi94865
ARGUMENTUL DE FAN DACIA
cristi94865
SI ACUM "GUNOIUL OCCIDENTAL cu turbina stricata" cum au afirmat unii "cunoscatori" ,atentie HALBA SUS ca si tu ai masina nemteasca "sa nu ti se strice turbina" la A3-ul tau.
eddie
Domnu' Cristi,te rog frumos in primul rand sa nu mai scrii mesajele unul dupa celalalt !
In al doilea rand,ar trebui sa stii ca pentru ce ai spus tu mai sus despre Solenza si despre SN,nu ai argumente...cel mai simplu exemplu,intr-un drum traversand Bulgaria-Turcia,unde am vazut pana la Kusadasi 1-2 SN,vreo 4-6 Solenza si o gramada de Loganuri,aproximativ 30-35 pana in Turcia.
Cu alte cuvinte Logan-ul a castigat multe piete din Europa si nu numai ,lasa-ne cu TDI-urile si cu Lada,te rog frumos !

Poate doar in Bulgaria am vazut mai multe Lada,dar vai de mama lor.sunt mult sub noi....ne consolam si noi,ce sa mai...
cristi94865
Pai fii mai explicit la ce nu am argumente? am avut Super Nova aici caut sa lamuresc multimea de1,4mpi ca Loganul are o caroserie mare pentru acel motor si sus mentionata avea alte rapoarte decit acea catastrofa de Logan, Solenza am vrei sa-ti trimet o copie de certificat de inmatriculare si de carte de identitate a mea si mai departe cu TDI-urile nu te inteleg dar pe acest topic remarc ca nu ma gasesc si am sa ma retrag la Audi,ca altceva ce sa-ti mai spun la Turci am fost in vara lui 2006 la Marmaris dar la niste amariti ca ei ce credeai ca poti vedea decit masini ieftine si proaste de doar acolo se fac Renaulturile dar asta este asa oameni asa tara asa masini Fiat dogan Renault 12 toros Logan stifturi pentru necunascatori dar asa este cu TDI-urile P.D vulpea cind nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii
eddie
E seara si e tarziu si eu am condus azi din Turcia pana in Romania,asa ca nu mai ma ma bag....fiecare intelege ce vrea ! :wave:
TLS-09
QUOTE(E d d i e)
E seara si e tarziu si eu am condus azi din Turcia pana in Romania,asa ca nu mai ma ma bag....fiecare intelege ce vrea ! :wave:


Da ce, parca poti sa intelegi ceva? biggrin.gif
Vezi de asta-i forumul "mare", pentru ca nu trec cate 2-3 zile si apare cate unul din asta care se cearta cu toata lumea :bash: :boxing: :bandit: .
Pe urma situatia se escaladeaza, administratorii sau modaratorii ii atrag atentia si in loc sa-si revina, isi ia jucariile si pleaca si in cele din urma nu mai posteaza cu lunile ,anii sau deloc.
cristi94865
Eu unul nu capitulez asa usor ce dracu sa mai facem dupa o zi de munca ne mai distram pe forum ca alt subiect al barbatilor mai placut decit ce masini au avut au.... si cu ce femei au cucerit cindva si actualmente dar acesta este un forum auto si din nefericire pe unii mai ne asista si sotiile la controverse si de una din pasiuni nu putem discuta bicycle.gif
RUE
daca nu era A4 eram decis sa cred ca tu ai facut si filmul cu spaniolul roman "INCREDIBIiiiiiiiiiiiLLLLL".
prietenii stiu de ce!

sa te tina mult si bine dar bag de seama nu stiai cum sa te lauzi cu o masina mai buna si ai nimerit pe dacioti.. cu un topic.

sa ai multi ani buni!
cristi94865
Nu amice automobilist am si eu o virsta nu mai am 18ani sa plec scirtiind roti si eu sunt daciot v-am demonstrat dar acum de ce te ataci ai vazut ce catastrofa ai luat si nu ai luat de 1,6mpi? sunt masini mult mai bune decit a le mele dar pe-a ici mai intru ca am si dacie esti lamurit? Astia suntem noi Romanii o :bash: :bash: ameni de compromis de... nu ne place adevarul de ar vedea MARIA SA STEFAN CA MINCAM PIINE DIN MINA TURCILOR...... se rascoleste in mormint. Numai unul ca TEPES mai va aduce la relitate vi va vine cura jul raspunderii. Multa bafta si km multi cu FIOROSUL DE 1,4MPI :bash: :bash: :evil:
AlexTM
Mai eu nu inteleg, tu ai ce ai cu Loganul de 1.4, dar cel de 1.5 sau 1.6 e OK???

Deci cine ia Logan de 1.4 "maninca piine din mina turcilor" si alte aberatii?
Masina de 75 CP am avut si eu, nu Logan ci mai mare, si n-am murit pe drum. Asa ca las-o mai moale...

PS: Mai RUE, nu mai minca atita piine, ca ingrasa biggrin.gif
TLS-09
QUOTE(cristi94865)
..........ca alt subiect al barbatilor mai placut decit ce masini au avut au.... si cu ce femei au cucerit cindva si actualmente dar acesta este un forum auto si din nefericire pe unii mai ne asista si sotiile la controverse si de una din pasiuni nu putem discuta bicycle.gif


offtopic.gif Stiam ca in spatele fiecarui "mare barbat" se ascunde cate o femeie puternica(sau mai multe?), dar nu credeam ca dvs. un ins atat de experimentat, dur si cuceritor totodata nu puteti accesa forumul fara sa fiti asistat de sotie! Bag seama ca doamna dumnevoastra trebuie sa fie o femeie foarte puternica. Respectele noastre! biggrin.gif Acuma fug sa beau cu prietenii un coniac....Zaraza(prietenii stiu .....reclama).Revin dupa.
AlexTM
Pentru cei care nu pun caii putere ca o prima calitate a unei masini
Si pentru care "o caruta" e ceva care are intr-adevar unu sau doi cai, nu 40-50

de la Zaraza

numai respect arigato.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.