Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nissan micra, citroen c3, c2 sau toyota yaris?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
madalina
Buna!

Vreau sa-mi cumpar o masina in 13000-13500 si dupa ce m-am interesat de preturi, modele etc am ajuns la concluzia ca voi alege intre nissan micra de 1.4, citroen C3 de 1.6 sau C2 de 1.4, toate benzina. Ce parere aveti? ma puteti ajuta cu un sfat...?

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-27 15:50 ]
G e o r g e
solenza .... alternativa diesel ....


pe bune acum : alege ce iti place cel mai mult. ce te face sa te simti bine cel mai mult. mergi cu fiecare masina si vezi care iti face cu ochiul .

dc nu intotdeauna ai prieteni pe care sa-i intrebi
Artur
Citroen C3 e cea mai mare dintre toate 3 si interiorul este "mai de calitate"(parerea mea) fata de celelalte 2. In C2 n-am intrat dar pot sa-ti spun c-am intrat la SIAB in Micra si nu era deloc spatiu in spate.
violeta
Incearca sa te interesezi la cei care au deja Citroen C3 daca au avut probleme cu ea.Eu stiu de la 2 prieteni care au ca din 3 saptamani, 1 saptamana stau in service.Nu sunt deloc multumiti de ea,desi e o masina f.buna
madalina
pt violeta:

Ai putea detalia, te rog, ce probleme au cu C3? Nu inteleg daca este o masina f buna, dece nu sunt multumiti de ea? Daca ar fi sa-mi iau C3, mi-as lua 1.6 exclusive cu cutie automata Ce versiuni au prietenii tai?
Serban2
"... Am o masina noua de 4 luni careia i-a explodat airbag-ul lateral stanga in timp ce eram pe mijlocul bulevardului, fara ca masina sa fii suferit un soc, fara gropi, fara nimic (probabil o greseala de fabricatie). O masina micuta dar destul de scumpa 13,000eur.
Cei de la service nu vor de nici o culoare sa accepte ca este o greseala de fabricatie si se leaga de faptul ca am roata din stanga fata cu capacul zgariat. Imi spun ca de aceea s-a declansat airbag-ul, ca am lovit o bordura. Ceea ce e o mare tampenie... Poate stie careva in ce conditii ar trebui sa declanseze un airbag lateral si ma ajuta sa ma descurc cu aceasta firma de masini care mai are si pretentii. (nu-i dau numele deocamdata)... " - asta spunea o utilizatoare acum cateva zile despre citroen C3
OMEGA
Ignorand ultimul mesaj pt a nu crea un raboi pe aici desi am ras bine
Eu aleg C3 mai ales in varianta 1.6 exclusive cu cutie secventiala
Laurentiu_007
Daca pe un C3 mai adaugi si cutia senso drive rezulta o masina super tare.In privinta fiabilitatii si a pretului eu cred ca C3 e cea mai buna alegere.
madalina
Precizare, este vorba de noua Micra, nu de modelul vechi! Si o alta intrebare pentru cei care se pricep la motoare, am auzit ca motoarele de Citroen sunt destul de proaste. Este o informatie corecta sau nu? Din pacate, nu cunosc nici-un posesor al vreunui dintre modelele care ma intereseaza pentru a intreba daca a avut probleme si ce anume! Eu vreau o masina cat mai reusita, cu cat mai putine probleme, sau deloc!
Serban2
La banii care ii ai iti poti lua un Megane 2 hatchback - Pack Authentique 1,6 16V - 13.397 euro, care nu se compara nici cu micra nici cu c2 sau c3...
G e o r g e
ok , dar dc vrea si un aer conditionat automat si un radio cd cu 6 boxe si ... si ... ai prins ideea , dc vrea o masina mai echipata megane II cade din pacate. si sa nu uitam cutia senso drive de pe c3 care este laudata worldwide
ilie
INCEARCA SI LA EREBUS. CRED CA O CORSA CU EASYTRONIC o cutie automata ESTE LA FEL DE CAPABILA. POATE SI CU DOTARILE AI SA FI MULTUMITA. ORICUM VW POLO CRED CA ESTE CEL MAI TARE LA CAPITOLUL CALITATE, INSA SARE SPRE 15.000 AUTOMATICUL.
madalina
multumesc pentru sugestii, dar Megane II autentique are prea putine dotari, iar diferenta dintre acesta si expression este foarte mare ca dotari si destul de mica la pret, insa eu chiar nu am mai mult de 13500!
madalina
CORSA.
Nu tin neaparat sa am cutie automata, dar la C3 diferenta e prea mica pentru a nu lua varianta sensodrive(400 euro)! Corsa este intr-adevar o alegere buna, dar sora mea are una din iunie anul acesta de 1.4i 16V 90CP 'N-Joy cu dotarile optionale:vopsea briliant, alarma, ABS, oglinzi electrice si incalzite, clima, proiectoare ceta cu halogen, pe care am dat 13 000 E (era o promotie la corsa cand am contractat-o si am avut discount de 1300E) si suntem foarte multumite de ea! Am ajuns deja la 10 000 km si in afara de faptul ca la franele foarte bruste se aude un mic scartait al placutelor, nu avem nici-o problema! Merge la fel ca in prima zi cand am luat-o si a fost chinuita rau (sora mea, care a mers cam 7000 km cu ea, este incepatoare), e excelenta si in oras si in afara! Di-bas avea atunci preturile semnificativ mai mici decat erebus, cel putin la corsa si astra!
Nu vrem sa avem doua masini la fel, desi corsa a suferit un foarte mic face-lift intre timp!

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-21 20:22 ]
madalina
Imi pare rau, dar sunt in dezacord total in legatura cu opinia despre Polo! Am mers la ambii dealeri VW si am fost total dezamagita:
1. sunt convinsi de faptul ca au masini care se vand singure si, din pacate chiar asa este pe piata romaneasca, incat isi trateaza clientii care cumpara o masina pana in 25000-30000 total nepoliticos (nu e posibil sa astept 1h si 30 min si sa nu mi se dea nici macar o foiaie cu prezentarea masinii, desi stabilisem telefonic o intalnire)!
2. as fi trecut peste acest aspect daca mi-ar fi placut masina, dar nu m-a impresionat deloc, nu avea nimic fata de cati bani as fi dat pe ea, plasticele si materialele in general, pareau rezistente in timp, dar nefinisate! vroiam masina in doua usi si accesul in spate era destul de greoi, iar fata de alte oferte era net inferioara! Era pur si simplu, o masina goala, coaja si apropia de 14 000 E TTi! Imi pare rau ca nu mai am oferta lor pentru a spune exact ce "dotari" avea!
Iar personal, nici desingul exterior nu imi spune mare lucru! Pe un alt topic cineva spunea ca VW estecea mai mare tzeapa la ora actuala si tind sa fiu de acord!
Musofilos
pe o fata frumoasa o prinde bine un C3...
violeta
Pt. Madalina:C3 1,4i SX.Ma interesez si iti voi scrie.
Mariana
C3, C3, C3
Eu sunt indragostita de masinuta asta. Performante, spatiu interior, finisaje ... culori. Deh, pentru mine conteaza si asta. Am mers de cateva ori cu un C3 si mi s-a confirmat ca nu pune probleme, spre deosebire de Xsara. Eu as lua-o!
madalina
m-am mai gandit si am ajuns sa aleg intre doua masini! Intre C3 1.6i exclusive cu cutie manuala, dotari standard plus ESP si jante, care ajunge la 14 100, cu prelungireagarantiei de la 1,5 ani sau 50000 km la 3 ani sau 100000 km (230 euro+TVA), consum 8 urban si 5.1extraurban, demaraj 9.7, 110 CP si un Clio Bicorp 1.5 dC, 80 CP, cu toate dotarile pe care le ofera renault pe modelul asta in romania, consum 5.3 urban, 3.7 extraurban, demaraj 12.2(12 700 euro)! C3 este peste Clio cu o exceptie destul de importanta: consumul! Iar eu merg aprox 30000 km pe an, jumatate in Bucuresti, jumatate extraurban!

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-23 12:26 ]

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-24 09:07 ]
violeta
Madalina, se vede ca esti indragostita de C3.Este o masina cu un design foarte reusit, care imi place si mie.Si eu am umblat pe la dealeri inainte de a ma decide ce sa-mi iau.Bineinteles ca am fost si la Citroen,pentru C3.Nu am optat pentru ea din urmatoarele motive(poate subiective) :
- agentul de vanzari incerca sa "imi bage pe gat" un model care imi depasea posibilitatile financiare si NU MA INTERESA, mai ales ca eu stiam clar ce model vreau;
- la capitolul service in perioada de garantie eu nu sunt dispusa sa stau sa ma rog de ei si sa pierd timpul sau sa am masina blocata si sa nu pot circula cu ea;
- nu mi-a convenit calculatorul de bord, care se poate defecta oricand...;
- piesele sunt mai scumpe decat cele de Renault si nu au o retea de distributie pentru acestea cum o are firma Renault;
- sotului meu nu i-a placut.
In concluzie am optat, dupa ce am facut o analiza comparativa Peugeot 206-VW Polo-Ford Fiesta-Clio Bicorp,pentru Clio.
Renault Clio Bicorp 1,5 dci a aparut in septembrie la oferta Renault.Cand am fost in august nu era.La SIAB stiu ca era o reducere de vreo 7ooEuro la acest model.Din cate am aflat este foarte reusit.
Eu nu am ales acest model ci unul pe benzina pentru ca nu sunt interesata de masinile diesel.
Sfatul meu prietenesc este sa te duci la cei de la IPSO(nu MACH,nu COBACESCU), ca sunt seriosi si sa ceri un drive test,pentru ca au modelul acesta la drive test(o masina albastru inchis).
madalina
Nu sunt indragostita de C3, sincercel mai mult imi place Micra, dar mi se pare putin cam lenesa! In privinta dealerului citroen ai dreptate! In aprilie, cand cautam o alta masina micuta, am ajuns si la Citroen si am gasit in showroom un C3 bleu exterior si interior, foarte dragut, foarte tineresc, fatade negrul ce domina in mod absolut masinile ce se vand in Romania! Asa ca am ales aceasta combinatie de culori, dar bleu pt interior era disponibil doar pe 1.4, dar dealerul tot incerca sa ne convinga sa luam 1.6! Am facut programare pentru un drive-test si a aparut surpriza: in loc de o masina 1.4, la 12 000, care are foarte putine lucruri cromate pe ea, mi-au adus un 1.6 sensodrive, cu toate obtionalele pe ea (piele, senzor parcare etc), masina ce costa peste 18 000! Drivetestul a fost complet irelevant, asa ca am ales opel corsa!
violeta
M-am urcat intr-unul la SIAB.E foarte frumos,are dotari multe si pret convenabil.Mi-ar fi placut sa-l studiez, dar din pacate ma astepta reprezentantul de la Renault sa semnez contractul si nu puteam sa mai dau inapoi .Daca voi regreta sau nu alegerea facuta de abia de saptamana viitoare pot sa spun, cand ma voi urca pe masina.Sper sa nu.
bogdan8
Pt.Madalina.
Personal,imi place cum arata C3...Daca e o masina buna sau rea, i-ti vei da tu seama cel mai bine.Eu sunt dealer Fiat...Ce pot sa-ti spun despre C3? Pare ca este mai spatioasa datorita acoperisul destul de mult inaltat.Vei avea probleme cu tabla foarte repede(a fost aspru criticata pe piata europeana pt. acest lucru).Asezarea proasta a componentele motorului sub capota...Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa ridici capota sau daca te-a interesat,dar daca o vei face,vei observa ca acea capota, pe partea interioara este nevopsita (cica din ratiuni de economie)...La naiba, asa ceva nici macar cei de la Dacia nu mai fac.Tot interiorul este facut la maniera cea mai ieftin posibila...(plastice de proasta calitate)...Au facut niste "manevre" la schimbator si la gurile de aer (acele "bile" argintii) care arata relativ interesant,dar in rest este cam bataie de joc...Singurul lucru care PE MINE ma atrage la aceasta masina este aspectul exterior.Partea electrica este f. prost izolata...Stiu ca fiind femeie,poate nu iei in considerare aceste lucruri, dar daca iti alegi o masina ,la acesti bani iti recomand cu caldura Nissa Micra (sau noul Punto ) .Deja stiu ca atentia ta sa indreptat si asupra acestei masini (NISSAN).Daca deja ti-ai cumoarat C3 ... asta e, sa o stapanesti sanatoasa.Sfatul meu este ca atunci cand iti vor aparea primele probleme la masina, sa incerci sa o vinzi repede.Papa.
P.S.. Nu insist prea mult cu Punto pt ca nu asta a fost scopul interpelarii mele ci acela de a-ti spune si o alta parere vs Citroen C3...Dar daca esti interesata de acest model iti stau la dispozitie.

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-27 15:02 ]
guerilla
salutari bogdane, long time no see
ma bucur ca ai reaparut pe forum, ca tocmai iti faceam un mail. vezi topic alaturat in care te rog sa-mi zici ce si cum: Noul Fiat Punto.
Tks
madalina
Dupa mai multe comparari, tabele, mers si vazut majoritatea modelelor din clasa mica europene (sau facute in Europa) si Honda , mai putin Ford si Fiat, am semnat un contract pentru...Toyota Yaris, 1.3, echipare Sol la 12 376 euro DDP! Nu stiu daca este cea mai buna alegere, dar a contat foarte mult si faptul ca in 3 saptamani am masina, spre deosebire de Micra la care ar fi trebuit sa astept pana in februarie, iar dealerul m-a nemultumit total! La Citroen m-am convins ca mai au pana sa invete sa vanda masini! Iar singurele C3 1.6 existente pe stoc duceau in 14000 euro, iar in banii astia imi luam o Corolla 1.6 in 3 usi, doar ca as fi asteptat pana in februarie! La citroen, desi am trecut pe acolo de cateva ori, am sunat, am trimis emailuri, d-abia obtineam informatiile! In afara de acest lucru, nu mi-a placut ce am aflat de service! astazi am facut verificarea de 10000 la Opelul Corsa si au fost chiar draguti! NU au gasit nici-o "buba" si nici nu a fost exgeratde scumpa revizia!
guerilla
ce ti-a placut la yaris? ce te-a determinat sa cumperi? ce optionale ai ales, ce are standard? cum a fost la drive test?

ps. maresc comparatia din titlu si introduc si yaris. e si asta o solutie, nu?
madalina
Ok sa o iau pe rand:
Am ales Yaris in % usi Hatchback, motor 1298 cc, 16 supape, DOHC(habar n-am ce inseamna), VariableValve Timing Inteligent!
Consum &.2 urban, 5.0extraurban, 5.8 mixt. Viteza maxima 175 km/h, acceleratie (cam slabuta) 12.1!
Marele punct minus este faptul ca are doar aer conditionat si nu climatizare, nici macar la optionale (nu are deloc optionale)! Dotari: Volan si schimbator in piele, volan si scaun sofer reglabile pe inaltime, Servodirectie cu sistem progresiv, Sistem franare servoasistat, ABS si EBD, centuri pretensionate, Radio-CD cu 4 difuzoare integrat in bord, afisaz 3D al vitezometrului si turometrului (foarte dragut), afisat central pe acelasi ecran cu ceas, temperatura, radio, consum instantaneu su mediu, viteza medie, autonomie posibila de parcurs cu carburantul existent, geamuri fata electrice, Inchidere centralizata cu telecomandasistem de protectie electronic la pornirea motorului, bancheta spate culisanta/rabatabila si spatar rabatabil fractionat 60:40, panou protectie bagaje, manere si bare protectie in culoarea masinii, faruri reglabile elctric din interior, geamuri termoizolante, sistem recicurlare in 4 trepte cu filtru polen, protectie suplimentara anticoroziva, lampa ceata spate, lampa stop suplimentara, stergator si sistem spalare luneta, comenzi aidio volan, oglinzi electrice si incalzite, grila radiator cromata! Mi-a placut foarte mult interiorul,caliatea materialelor si pareau toate la locul lor, nici macar un milimetru intr-o parte sau alta! Desi eset totul negru, iar eu as fi preferat ceva mai colorat, mi-a placut foarte mult! mi se pare ca am o vizibilitate mai buna decat in alte masini (dar este un aspect subiectiv)! Ce m-a determinat sa cumpar? 1.faptul care aceleasi performante ca si micra, dar costa cu 1100 mai putin si o am la mijlocul lui noiembrie si nu in februarie! Si este mai incapatoare decat micra! Iar consumul este mai mic la yaris decat la micra!
2. E mai frumoasa decat clio si pare(spun pare, pentru ca trebuie sa o testez in timp) mai buna calitativ!
3. Are garantie 3 ani sau 100000 km (la citroen daca vroiam marirea garantiei de la 50000 si 1,5 ani la 100000 sau 3 ani, trebuiia sa platesc 230 euro+TVA !
4. Dealerul, vroia sa imi vanda masina care ma interesa pe mine si nu alta mai scumpa sau mai ieftina, cu dotarea care ma interesa pe bine, mi-a oferit toate informatiile pe care le-am cerut, a aceptatsa platesc un avans foarte mic, dar restul cand ajunge masina in vama la giurgiu! La nissan am sunat sa intreb daca a aparut vreo micra 1.4 pe stoc si mi s-a raspuns de parca l-as fi deranjat pe domnul respectiv, desi imi promises ca ma suna saptamana trecuta si nimic! Singurii care au vrut intr-adevar sa isi vanda masinile au fost cei dela Renault (serus) si Toyota!
Am cautat si un Corolla 1.6 hatchback, dar trebuia sa astept pana in februarie, nu aveau nici 1.4 care avea un pret excelent (12 781)! Astazi, se pare ca a fost ultima zi de discount facut in perioada SIAB-ului! Se poate insa doar sa-mi fi spus mie ca este ultima zi pt a ma hotari mai repede!

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-27 17:08 ]
G e o r g e
bravo ..

DOHC -> Double On Head Cams

adica doua axe cu came -> una pentru fiecare rand de supape pentru ca are 4 cupape x 4 cilindrii = 16 valve(supape)

ok?
bogdan8
cred ca ai facut o alegere buna...japonezii sunt vesti ca nu sunt zgarciti la dotarile care intra in baza...si apropo...este mai fiabila decat clio...mult mai fiabila...toyota fac niste masini competitive...oricum te vei convinge si singura si dupa acea va fi cam greu sa iesi din gama masinilor japoneze.
madalina
Nu stiu cat de mult se poate spune ca e japoneza, caci e facuta in Europa! Eu prefer masinile japoneze facute in Japonia, dar laund-o pe persoana fizica si cu plata pe loc, nici nu aveam bani de Yaris 1.5 Sport (asta da masina) si oricum nu as fi dat 30% taxe! In banii astia imi luam o masina dintr-o clasa superioara facuta in Europa!
Sorin9
Madalina ai spus in titlu ceva si de Yaris dar vad ca ai uitat-o.Ar trebui sa-ti amintesti ca Yaris a fost masina anului si e produsa de cel mai mare constructor nippon care intre altele fabrica si cea mai tare masina la clasa ei -tot terenul-Land cruiser.Fiabilitatea si calitatea de fabricatie a micii japoneze e recunoscuta pe plan mondial. Yaris e o super masinutza.
Sorin9
yo yaris e cool
Sorin9
DOHC=double on high camshaft,pt cunoscatori.
madalina
Daca ai fi citit posturile, ai fi observat ca initial ma gandeam sa aleg intre Nissan Micra , Citroen C2 si C3, apoi a aparut optiunea clio 1.5 dCi la 80 CP,pentru ca in final sa-mi cumpar Yaris!!! Sunt foarte consecventa, nu?

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-11-04 08:17 ]
violeta
Madalina,sa o stapanesti sanatoasa si sa fii multumita de alegere.Nu se pune problema ca nu ai fost consecventa.Ai avut mai multe optiuni si dupa o analiza mai mult sau mai putin subiectiva (modul de tratare a clientului de catre reprezentantii unui dealer), de caracteristici tehnice, dotari, pret, termen de livrare, drive-teste,etc., ai ales.
Asa am procedat si eu.La mine insa au cantarit in balanta mai multi factori in alegerea masinii, pe care nu ii pot enunta aici.
Toyota Yaris , din cate am citit, este una din cele mai reusite masini japoneze, sau ma rog de conceptie japoneza, sigure , su dotari serie multe si cu consum mic.
Am tot respectul pentru masinile japoneze, sunt mai bune si mai fiabile decat cele frantuzesti.
O masina japoneza, Suzuki Vitara, l-a salvat pe tatal meu dintr-un accident grav, datorita modului in care a fost conceputa si construita.
Sa nu ma intelegi gresit, doamne fereste sa ai vreo problema de acest gen,doar vreau sa subliniez ca datorita unei masini japoneze si robustetii cu care a fost realizata, tatal meu nu a avut nici macar o zgarietura.
Anubis
Madalin FELICITARI MAXIME...(apropo cred ca la mine faceai referinta apropo de VW care e CEA MAI MARE TZEAPA a anilor 2000...)

Asa cum am mai spus despre masini (mai ales despre marcile japoneze) INCEARC-O SI MAI VORBIM. Inca o data felicitari!!!!!

Referitor la C3 ce sa spun...design super dragut...si cam atat...am fost in ea la SIAB (nu am facut inca un test drive) dar impresiile au fost destul de slabe. Deasemenea persoana cu care am fost tocmai era 99% sigura in a achizitiona un C3 pentru sotie....Surpriza...dupa SIAB a renuntat complet!!!!...Se pare ca L-A CONVIS...

Opel Corsa ar iesi cam total din discutie...tinuta de drum este mult sub SNova (ca exemplu graitor) - pentru cei care rad as dori sa le spun ca asta e CRUDUL ADEVAR....

Singurul concurent adevarat a lui Toyo ar fi varianta Micra...dar Nissan inca NU are un motor capabil sa faca fata lui Toyo (VVT-i RULES).

Inca o data (a 3-a) FELICITARI si S-O STAPANESTI SANATOASA!!!!

PS. Vb. si tu cu un prieten (care are firma) dar sa fie de incredere maxima si luai Corolla 1,6 Linea Sol la 13,500 CIP

Numai bine
madalina
Multumesc!
Daca in privinta yarisului suntem deacord, in privinta opelului corsa, te inseli amarnic! Am o corsa 1.4 din iunie anul si merge foarte bine masinuta, am ajuns la 10000 km si merge ca in prima zi! atat la viteze normale, cat si la viteze mari! Personal, pentru ca am ocazia sa merg destul de des pe un drum judetean, fara gropi, foarte putin circulat,fara localitat si mai ales FARA POLITIE, merg in medie cu 140km/h pe acolo si nu am avut nici-o problema, niciodata! Cel mai mult am mers cu ea cu 170 si mai putea, dar mi s-a facut mie frica!
Am vrut sa-mi iau corolla 1.6, dar trebuia sa astept pana in fbruarie-martie, in timp ce yarisul il voi avea vineri! Aveau un discount la toyota de 1000 euro!
madalina
In sfarsit am mashinutza! am luat-o astazi dupa ce i-am montat si alarma, am asigurat-o si este totul in regula! Voi avea prima revizie (gratuita) la 1000 km, apoi la fiecare 7500km! Potsa va spun ca astazi nu am facut decat 40 de km cu ea si am avut "norocul" de prinde numai blocaje in trafic si mers cu 5 km/h bara la bara, asa ca viteza medie indicata de computerul de bord a fost 15km/h, iar consumul 9.1l/100 km, dar sper sa se imbunatateasca considerabil! Nici macar nu am putut sa vad ce poate, caci unse se putea merge, era radar, iar unde nu era radar era blocaj! Dar voi face un drum mai lung in afara orasului zilele urmatoare si va spun cum s-a comportat!
Ionut4
cu consumul va trebui sa te obisnuiesti, de ce n-ai incercat Ford Fiesta 1.4 tdci (diesel - consum mai mic decat benzina) cu garantie 3 ani fara lmiita de km, revizii la 10.000 si pret ddp 13.000 !
G e o r g e
spre deosebire de o masina diesel asta (yaris) te ajuta mult cand ai nevoie. ideea este ca fata a zis ca vrea o masina care sa fuga . iar un fiesta de 1.4 tdci nu prea fuge ... intr-adevar are un consum f redus de carburant, dar gasesti in aceeasi bani (chiar mai ieftin ) un clio 1.5 dci care ii da rusinea . din pacate f fiesta este o masina pt mers economic. azi am condus o yaris si merge cam asa : viteza a IV (4)- 180 km/h , V-a ... nu am reusit sa vad mai mult dar ajunge la 200 sigur . am si poze la 178km/h . spune-mi si mie dc fiesta ajunge la aceasta viteza?
madalina
Consumul va scadea in mod cert, dupa ce voi merge 1000km cu ea! Orice motor nou, la primul plin consuma enorm! Iar fiesta nu-mi place nici cum arata, nici nu sunt admiratoare a Fordului european. Cand am vazut cati vin in service cu tot felul de probleme ce nu ar trebui sa apara, am zis nu ford!
Ionut4
pai daca vrea sa fuga, nu mai intreaba de consum, in alta ordine de idei stiu pe cineva care a mers cu fiesta tdci atat de blamata cu 190 km/h. Pt marea majoritate a domnisoarelor/doamnelor 70 cp diesel e suficient / ce probleme are fiesta, chiar ma intereseaza !

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-11-13 13:58 ]
G e o r g e
ionut eu te cred , dar poate acea persoana a umflat ca pescarul. dc vrei iti trimit poza facut la 178 in a IV -a . ca idee am alergat un mercedes E200 care avea detector de radar si de cateva ori mai sa ma urc pe el. era omu disperat ca il alearga un yaris si el cu mertzan vb aceea ....
G e o r g e
"Vreau sa-mi cumpar o masina in 13000-13500 si dupa ce m-am interesat de preturi, modele etc am ajuns la concluzia ca voi alege intre nissan micra de 1.4, citroen C3 de 1.6 sau C2 de 1.4, toate benzina. "

asta zicea madalina la inceputul threadului. singurul care a vb de masini diesel esti tu. a inttrat la un moment dat in discutie si un clio 1.5 dci de 80cp bicorps, pt pretul f scazut si performantele sale , consum mic, acc 12.2 si vit max 180km/
madalina
De ce trebuie sa se mearga pe generalizari de genul asta? Nu merg cu viteza in oras, din cauza pietonilor, radarelor, aglomeratiei etc, dar cand merg la un drum mai lung in afara orasului si conditiile de drum imi permit, merg tare! In afara de asta o masina mai puternica poate sa te salveze din situatii de genul depasire periculoasa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.