Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care e mai potrivita?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
Serban2
Ce masina e mai potrivita pt. o familie ( spatiu interior, portbagaj, confort... etc) ? VW GOLF sau VW BORA ?
OMEGA
Bora!!!
Bine acum depinde si de familie
Cristian2
NICI UNA
Dragos4
Cele doua nu se compara.... doar marca e aceeasi, Bora e mai Luxury decat Golf, mai masculina, mai scumpa, mai confortabila, probabil ca consuma mai mult decat Golf... dar merita. Bora!
Laurentiu_007
Depinde ce pretenii ai. Bora e in 3 volume, pe cand Golf e in doua.Bora e mai recenta, deci eu zic ca e mai buna.Golf a avut unele minusuri serioase inca de la lansare.Bora e mai buna.
G e o r g e
bora este modificare golfului intr-o limuzina cu 3 volume. din aceasta cauza a aparut mai tarziu. in plus nu se bucura de aceeasi imagine de piatza ca mai sus mentionatul.
Iulian8
exista si variantele break pentru cei cu familie, iar recomandarea mea este bora 1,8 tdi 116 CP, 6 viteze, totusi la banii astia te poti apropia si de un passat.
G e o r g e
ahhhh , domnu , nu exista in gama VW motoare TDI cu capacitaea cilindrica de 1.8 !
exista 1.9 TDI de 115 cp , care este varianta mai veche a celui de 1.9 - 130 cp .

dar dc este sa observam noua gama de motorizare a grupului vom vedea ca a renuntat la motorizarile de 1.9 (au pastrat doar pe cea de 100cp) si au introdus un nou si puternic 2.0 - 140cp, de ce oare ???
Iulian8
stai, nu da...! mai greseste omu, cu cifrele astea ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.