Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MONDEO - zgomot interior
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Catalin-99
Salut!
Pentru posesorii de Mondeo - eventual ultima versiune - as avea o intrebare: exista zgomot interior provenit de la vant, oglinzi, cauciucuri?
Pe multe site-uri din afara unii se plang de asa ceva.
Multumesc!
Flaviu48913
Mondeo-ul meu face un mic zgomot din cauza vantului, pe care eu il aud pe partea soferului (s-ar putea sa existe un zgomot si pe partea dreapta), la viteze de peste 80-100 km/h. Inca nu am identificat cauza exacta (banuiesc ca ar fi din cauza manerului de la portiera, asta a fost prima impresie), dar nu este foarte puternic si practic se aude doar daca nu ascult muzica in masina.
Mai sunt alti posesori care se confrunta cu aceasta problema?

In orice caz, zgomotul nu-l pot considera un minus al masinii...
danmatyas
eu am un mondeo trend tddi si se aude la fel ca la tine zgomotul acela la vant, dar si zgomotul rotilor pe asfalt..probabil pt ca am jante pe 17.si zgomotul motorului este un pic deranjant, dar te obisnuiesti cu timpu smile.gif mie mi se pare ca sub 2000 de ture e cam mort motorul, numai mie mi se intampla sau si tie, flaviu?
cristi44563
exista zgomot de vant intradevar dar doar la viteze mari iar daca ai muzica pornita nu il mai auzi ca nu e foarte puternic.

pentru flaviu - sa stii ca se aude si pe dreapta ca eu conduc pe dreapta si chiar eram curios daca se aude si pe stanga la fel iar postu tau mi-a raspuns la intrebare
Catalin-99
Pe autostrada, la 130 km/h, este indeajuns de puternic sa te deranjeze cand vorbesti la telefon (hands-free, etc)?
Motorul se simte?
Flaviu48913
Doar peste 160-170 km/h incepe sa se auda un zgomot care poate fi considerat usor derajant. Dupa parerea mea izolarea fonica a masinii este remarcabila, zgomotele din exterior ajungand cu greu in masina.

In comparatie cu alte masini pe care le-am condus, zgomotul Mondeo-ului meu este in mai mult decat acceptabil pentru un diesel. Poate la ralanti face un zgomot cam mare, dar in rest, dupa parerea mea este o.k.

Pentru Dan Florin: cred ca am mai discutat despre comportamentul motorului pe topic-ul deschis de tine pe aceasta tema. Eu unul sunt multumit si cum trage pana la 2000 de ture, secretul ar fi sa nu o calci prea tare si dintr-una, ci sa apesi gradual acceleratia. Incearca asa, si poate simti o diferenta.
danmatyas
pt flaviu-stiu ca am mai discutat despre motor dar pe mine ma cam ingrijoreaza pt ca daca ii dau a 5 a pe un delutz....asa cum e calea turzii din cluj,poate stii,nu mai accelereaza, doar mentine viteza..pe la 90-100 ceea ce mie nu mi se pare normal.E posibil sa fie infundat filtru de aer?ai vreo idee care ar putea fi cauza ?
aurel71133
Dar despre modelele 97-2000 ce putetzi zice??..vad ca se vb mai mult de cele din 2002
Florin67056
Si la mine de pe la 150 km/h se aude zgomotul vantului. Intr-adevar e putin deranjant si trebuie sa dau muzica un pic mai tare. In rest e ok smile.gif
sorin63997
Vantu e problematic la aproape toate masinile la viteze mari, eu in schimb am suspensia mai zgomotoasa (e sport, intarita si coborata, deci se scuza la gropile noastre).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.