Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Firma care se ocupa de acte de inmatriculare ?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Radu-266
Buna ziua la toata lumea. Am auzit ca acuma exista firme care se ocupa legal pentru cei care nu au timp sau chef de stat pe la cozi de inmatriculare masinii, totul find legal in baza unei procuri. Stie cineva vreo firma de genul asta si cit costa toata treaba ?

Multumesc
Luka
Am vazut o firma de genul asta pe undeva prin Dorobanti, cum mergi spre Floreasca.
Nu stiu exact cat costa, dar am inteles ca ar fi in jur de 2-3 milioane. Repet, doar am auzit, nu stiu exact.
VECTOR
in general se ocupa de asa ceva firmele de intermedieri auto.in constanta am vazut vreo 6-7 ,deci presupun ca trebuie sa fie si in bucuresti.eu am apelat la ei .m-a costat 4 milioane ,dar totul a fost gata in 5 zile fara nici o bataie de cap.
bogdan43846
eu nu cred ca merita sa le 3 mil doar pentru 2 max 3 ore de stat la cozi,mai nou mie nu mi se pare ca merge asa greu la udriste
eddie
Mai sunt baietii care au locuri la toate cozile in fata.Te costa de la 100-150.000 la cat tine...(adica depinde de cum te evalueaza).
daniel40451
Mai sunt baietii care au locuri la toate cozile in fata.Te costa de la 100-150.000 la cat tine




este o situatie de kkt ,cum adika sa dau o suma ca sa trec in fata .asta este lipsa de organizare la autoritati care accepta acest sistem prin lipsa totala de implicare in acest proces . de ex un nr mai mare de ghisee si un sistem mai simplificat al actelor (ce atata birocratie ).
nu sunt de acord cu acei indivizi care chipurile ma ajut ei pe mine .[/quote]
eddie
Asta e realitatea,ti-am spun din experienta.Tu nu traiesti in acest sistem? Deschide ochii bine ! Eu nu ii acuz pe astia mai rau decat firmele care te speculeaza la maxim,daca ai ceva bani si nu ai timp...Una peste alta nici aceste firme nu stau la coada la Politie,au si ei oamenii lor acolo,la coada sau in spatele ghiseului.
Poate asta e si motivul pentru care nu se vrea o mai buna organizare a ghiseelor.Exista sigur interese la mijloc.Iti dai seama ca ar pica si firmele astea daca nu s-ar mai sta la coada si nici nu ar mai pica nimic acolo din partea celor grabiti si cu relatii ?
madalina
O astfel de firma este in zona Dorobanti, pe strada ce porneste prin dreapta Petrom-ului de pe Dorobanti.

Cat despre cei ce stau in fata la cozi, mie mi s-a cerut 500.000 pt 5 locuri mai in fata, 700.000 pt 10, 900.000 pt 15 etc

Mie mi s-a facut lehamite!
claudiu58838
Salut Radu,

Am o prieten care se ocupa cu asa ceva, pretul il discuti cu el daca te hotarasti.
Il cheama Razvan iar nr. de tel este: 0722358065
Te rog sa-mi dai un mesaj care confirma ca ai citit acest mesaj.
claudiuhermelin@yahoo.com

Bafta,
Claudiu
Justina
Cred ca e imposibil ca in Bucuresti sa nu existe astfel de firme, poate initiatorul mesajului nu era bine informat. La noi (in Cta) sunt destule. Chiar de curand am apelat la una sa inmatriculez masina am dat 4 milioane si nu am miscat nici un deget, ei s-au dus si la politie si la RAR si la circa financiara. Intr-o saptamana iese talonul cel nou. Noi ocupati cu serviciile nu aveam timp sa umblam peste tot si chiar daca umblam cred ca le terminam intr-o luna sau poate mai mult, ca nu aveam relatiile pe care le au cei de la firma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.