Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bec injectie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
frunza58205
Sal,
Am si eu un renault laguna 2 1900 dci 120 CP si am o problema pe care am amai auzit-o la posesorii de ope si renault si alte masini
Cateodata se aprinde becul ala galben de la bujii in mers si pierd puterea motorului,,,,nu se opreste niciodata..dar se pierde puterea. Opresc motorul il repornersc si gata....Nus titi de la ce e ca am vazut ca chiar multi au avut problema asta...a gasit cineva raspuns, ca nu ma duc la renault la service ca aia parca vad cate mii de euro imi zic:)..Banuiesc ca e ceva electronic daca atunci cand repornesc nu mai face asa...
cioaba
Am si eu un megane cu aceeasi problema. la 120kmh moare. testerul spune ca e ok, asa ca nu te duce la Renault. Baietii veseli dintr-un service specializat pe masini scumpe si proaste mi-au zis ca e debitmetrul. Costa 650ron la modelul meu, dar caut inca sh pt a avea posibilitatea de a-l proba. incearca unul de pe o alta masina care stii ca merge.
cioaba
sunt curios daca ti-ai rezolvat problema.daca mai intri zi-mi si mie ce a fost. mersi
frunza58205
am rezolvat-o
era ceva fir care nu prea facea contact pe ceva furtun de aer....cred ca ceva legat de turbo
cioaba
am rezolvat si eu acum. era eletrovalva de vacum. porcaria era ca nu iesea la tester. orice chestie legata de reglaj turbo da acelesi simptome. bine ca am scapat :wave:
sa te bucuri de ea. la multi ani
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.