Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Astra dTi 1.7 din 2001 Cat costa ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Dragos3
Am posibilitatea sa achizitzionez un Opel Astra 1.7 dTi din 2001 cu 70000km la bord de la un prieten din Germania, la vreo 7500 euro. Stie cineva cam cat ar fi taxele vamale la o astfel de masina ? Daca as vinde-o in tzara, care ar fi pretzul de vanzare (pretzul corect:)? Multzumesc.
Iulian8
pretul real e in jur de 9000 euro dar difera de la masina la masina in functie de dotari si de model. taxele la vama sunt in jur de 1600 euro.
ca sa o aduci te mai costa cam 500-600 euro. apoi te mai costa taxa la RAR si inmatricularea la Politie. spune-i prietenului tau sa mai lase putin din pret.
OMEGA
Nu stiu sigur pretul, dar este un astfel de exemplar si la mine in parcare de vanzare(break) o sa ma uit;)

Iti pot spune altceva: gama de motoare dti de la opel este cea mai proasta de pe piata
Stiu multe TD-uri care le-ar da clasa chiar daca sunt u 10 ani mai vechi
Nu-ti lua dti!!!
Mai bine benzina
Iulian8
are dreptate omega, nu sunt f bune dieselurile de la opel insa iti poti lua unu daca nu vrei sa il tii prea mult si peste 2-3 ani daca iti permiti iti vei putea lua noul astra , aparut anul asta care are o motorizare de exceptie : 5 versiuni pe benzina si 3 diesel , are tehnologie de ultima ora si cred ca o sa fie un succes pe piata. iar daca iti place sa asculti muzica in masina, in noul astra vei putea asculta si formatele mp3 , vei avea o magazie cu 6 cd-uri, iar cei din spate pot alege sa asculte altceva decat cei din fata ( nu imi imaginez cum...) . oricum bafta.
Dragos3
Pentru Omega: Te potzi interesa de pretz shi de alte detalii in ceea ce priveshte mashina aceea ? Multzam.
Pentru Iulian: Multzumesc pentru atentzionare. Eu intentzionez sa o pastrez destul de putzin (maxim un an). Ma avantajeaza chestiunea cu consumul.
OMEGA
Mai tipu cere 9300 euroi negociabil si are motor 2.0 dti ECOTEC;) dar tot ca un dti suna avand geamuri electrice(4 la nr) jenti aliaj usor, aer conditionat, radio cd cu 6 boxe, daca nu ma insel, bleumarin, break.

La prima vedere ii trebuiesc cauciuri ca are unele de iarna dar sunt uzate

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-10-14 13:59 ]
Gabriel39309
opel astra g caravan (break), 2000, 128000 km, adus aug 2004 olanda, pret 7800 e (mail la ***** o pt. interesatzi) :shock:

Pe forum nu ai voie sa cumperi/vinzi masini! Pentru asta te folosesti de site ca doar de asta e sectiune de sh :cheers:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.