Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pacalit de eurial invest miliatari
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot
florin55503
sa ve spun ce am patit. am fist cu masina de serviciu la revizie. toate bune si frumoase. mi-au spus ca trebuiec 2 amortizoare spate (era evident troncanea de re durea capul), placute de frana etc. platesc vreo 11 mil (ce bine ca sunt ai firmei) si plec. merg pe iuliu maniu trec peste linia de tramvai si se aude iarasi troncanitul din spate. opresc in fata caminului leu parca se numeste si ma uit sub masina. si ce sa vezi? surpriza ei nu imi schimbasera amortizoarele. ma uit in masina supa cutiile de la amortizoare nu sunt. ma intorc la ei il pun pe tipul de la service-ul rapid sa se uite sa se convinga. si uite asa m-au programat peste 3 zile acum zic ei sa mi le schimbe cu adevarat.
Watcher
Buna treaba, intrebarea e, de data asta ti le schimba pe bani sau in banii care i-ai platit deja? wink.gif
florin55503
mi-au spus ca pur si simplu au uitat sa le moteze fiind la sfarsit de program ca se mai intampla etc. in aceiasi bani, pt ca au facturat manopera pt montat amortizoare.
guerilla
si ce primesti bonus la treaba asta? schimb de ulei nimic?
eddie
Bonus ? Glumesti ! Sa nu i le schimbe si pe alea bune cu altele......ce te mai mira dupa ce a patit-o odata ?!
Cosmin8
Am patit si eu acest lucru dar in Otopeni. Mie nu mi-au schimbat discurile de fraba si au zis ca le-au schimbat, si a trebuit sa mai merg 10000 km cu alea vechi. daca nu esti atent te barbieresc aia la service. de 2 ani fac reviziile la concesionarul lor din Braila si totul e OK.
florin55503
nu au oferit nimic. am ajuns la concluzia ca trebuie sa fii foarte atent pt ca altceva nu poti sa faci mare lucru. dupa parerea mea greseala e ca nu te lasa sa intri in service. daca ai noroc o trag langa geam si vezi ce fac daca nu ai sansa sa patesti cum am patit eu iar piesele tale cele noi sa fie vandute la jumate de pret catre altii
guerilla
aa.. deci n-au dat nimic? atunci cere-le in scris ca au gresit.
sau macar pe viitor.
si cu scuzele alea te duci frumos si le trimiti la mama lor in franta si eventual si la vreo 2-3 publicatii de scandal.
florin55503
pai si-au cerut scuze si m-au reprogramat. faza tare e ca am uitat 200000 de mii pe consola centrala si nici nu s-au atins de ei
Alnaibii
pai sunt profesionisti, n-o sa te fure pe fata.
Lucian29201
Am si io o patanie cu eurial militari.M-am trezit la firma cu o hartie care imi spunea ca trebuie sa platesc un MP3-player si doua boxe.Mergand la fata locului,am descoperit cu uimire ca acel aparat a fost cumparat,dupa spusele lor de catre un sofer care nu mai lucra la mine de 7 luni.Am facut o confruntare intre tipul de la facturari si soferul banuit ca ar fi cumparat acel mp3...si evident ca angajatul eurial habar nu avea cine e ala care statea in fata lui.Oricum,au tinut-o pe a lor pana cand discutia a ajuns la nivel de avocati!!Ciudat mi s-a parut faptul ca nu au vrut sub nici o forma sa-mi arate inregistrarea camerelor de supraveghere...de unde puteam afla cine a luat scula respectiva!!!Si ma intreb cat m-au furat in decurs de 3 ani,mai ales ca aveam destul de multe masini si sincer sa fiu nu am putut sa merg cu fiecare sofer in parte la revizii sa vad ce fac ei acolo!!!!oricum,e o firma indoielnica,iar mainile pe care le vand...chiar ei recunosc,neoficial, ca sunt varza!!!!in plus,sunt incapabili sa asigure service-ul!!!ce stiu foarte bine e sa-ti ia banii...si destul de multi pt roabele pe care le vand!!!
florin55503
am fost iarasi cu una din masini la revizie la 85000 si pe langa faptul ca la ei o bielieta antiruliu consta 1 mil fara tva si o geometrie tot 1 mil tot fara tva si tot fara manopera, iar schimbarea pompei de apa (care ei mi-au zis ca e defecta si eu am intrebat cum adica e defecta nu au stiut sa imi raspunda) au taxat la manopera cu 5 ore de munca, iar la kit de distributie cu 4 blink.gif (adica dureaza sa schimbe pompa de apa mai mult decat distributia iar la distributie se da jos un sfert de motor!!!???) am asistat si la o cearta intre un client nemultumuit si pacalit si angajatii de acolo.

cearta avea ca subiect resoftarea masinii care se oprea in mers si pe care clientul refuza sa o plateasca invocand ca e in garantie si ar trebui suportata de dealer. de fapt chiar si angajatul lor a reunoscut ca masina a avut o eroare de programare din fabrica pt ca tot lotul respectiv s-a intors la ei cu aceiasi problema. si uite asa ca sa isi recupereze masina dupa juma de ora de certuri si amenintari cu avocati si opc omul a platit cele 7 mil si a plecat dupa ce i s-a spus sa citeasca cu atentie cand ajunge acasa certificatul de garantie si sa vada de fapt in ce onsta garantia

PS: geometria facuta in alta parte cu o luna garantie (ca si la ei) costa 250.000 lei. si exemplele sunt mai multe,. totalul facturii a fost de 25 mil. ce bine a nu a fost suportata din banii mei.
Alnaibii
cu eurialul sunt mii si mii de probleme. astept cu nerabdare sa apara un servis profesionist pentru Peugeot, sa le mai ia din clienti. daca stiti unul, anuntati-ma si pe mine.
Andrei75
Eu cand am fost sa-mi montez scut la 206 m-au chemat a doua zi la o anumita ora (am fost extrem de incantat de promptitudine). Cand m-am prrezentat am ramas surprins sa aflu ca scutul nu mai era pe stoc si trebuie sa revin peste o saptamana.... Atunci nu m-a deranjat in mod deosebit pt ca locuiesc in Militari si nu am batut mult drum dar din ce citesc pe forumuri .... Poate ca service-ul unde imi fac reviziile la SuperNova nu e asa groaznic cum cred eu :ewpu:
MEKANIX67361
Mai baieti,ce ati patit voi in Militari e nimic!!!!
Frate-mio are nu 307 si a fost la astia pt schimbul de ulei la motor si CV.
Nu e banc!!!!......s-a ales cu motor gripat! :puke:
"mecanicii" care credeti-ma sunt de balamuc,au dat intradevar drumul la ulei dar fara sa puna in motor nici macar pe ala ars(ca ar fi mers saraca).dupa care au pornit-o ca sa o "predea"clientului dar in 2 min s-a oprit!!!
Nimic de zis la faza asta s-a ales frate-mio cu motor nou dar in 52 DE ZILE!!!!!
Astea sunt serviciile la noi in tara! :puke:
TINI
Am patit-o si eu la Otopeni.Primesc o hirtie de la Peugeot Germania (am luat masina second de la un dealer din Germania) in care mi se cerea sa ma prezint la dealerul Peugeot din orasul meu pt. o resoftare la unitatea centrala.Dau tel. la Otopeni, ma programez, ma duc, schimba baietii softu dar cind sa plec masina nu porneste.Ma duc inapoi la receptie, vine omu la masina isi cere scuze ca a uitat sa bage codul cheii in computerul masinii, il baga si imi zice ca trebuie sa vin si cu a 2-a cheie sa faca la fel.Il intreb de ce nu mi-a spus la tel. ca trebuie sa vin cu ambele chei si-mi zice ca cei de la programari habar nu au ce inseamna o resoftare si ca de-aia nu mi-au spus.OK.Il intreb cind sa revin, imi spune ca nu conteaza, oricind si ma duc peste 2 zile.La receptie mi se spune ca nu se poate asa cind vreau eu ci numai cu programare.Ii explic omului negru ca am fost, am facut resoftare si mi s-a spus sa vin oricind.El nu si nu.Ma duc la seful de reprezentanta, ii explic situatia, ii da telefon omului negru la receptie, il ia la p... si-i zice sa rezolve imediat.In zece minute era gata.Cind sa plec nu se mai deschideau usile din telecomanda.Ma duc din nou la omul negru si-mi zice sa folosesc prima cheie si sa vin alta data ca electricianul s-a apucat de alta lucrare.In clipa aia mi s-a pus pata si am inceput sa tip pina a venit sefu care s-a dus personal dupa electrician.In 2 min. s-a rezolvat.Si uite asa am pierdut o ora pt. o treaba de 10 min.
Halal service serios. :puke:
Oare pe cind si la noi un service ca afara?In Germania cind am cumparat masina imi arata la bord ca nu am presiune suficienta intr-o roata.Le-am cerut sa umfle roata respectiva iar ei au luat masina, au urcat-o pe rampa si au dat cu vreo 4 tipuri de solutii pe roata sa vada daca pierde aer.Au venit si-au cerut mii de scuze si m-au rugat sa mai astept o jumatate de ora, timp in care presiunea in roata trebuia sa fie aceeasi, pe un aparat digital, iar in caz contrar urma sa-mi inlocuiasca anvelopa cu una noua.Vreau sa spun ca toata jumatatea de ora m-am rugat sa scada putin presiunea dar nu s-antimplat.Mi-au spus ca daca totusi mai am probleme sa merg la dealerul din orasul meu si sigur ei vor rezolva problema.Acum cu prima ocazie cind o sa mai trec pe acolo o sa le spun de ce sint in stare colegii lor din Romania.
Cind vom ajunge si noi la nivelul asta ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.