Help - Search - Members - Calendar
Full Version: montaj amplificator auto
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Interior
ricu57447
salutare tutulor!am si eu nevoie de un sfat de la voi: grosimea cablurilor pt instalarea unei statii de amplificare auto.concret in trebuiesc dimensiunile de la:
-grosime +
-grosime -
-grosime magistrala spre subwoofer (si daca trebuie sa fie ecranat)
-lungime si ecranaj de asemeni pt cablul rca de semnal (de la cd la putere.)
spre ajutor:
-putere 100w rms 2 canale- MOSFET
-2,5v-iesirea din cd
-subw. 200w/4ohmi
va multumesc anticipat!
james47860
Pentru alimentare si magistrala spre sub iti trebuie minim 1.5, recomandabil 2.5 sau mai mare, ideea este ca daca e mai mare nu strica, depinde ce cabluri gasesti si ce preferinte ai.
Cablu ecranat trebuie sa fie numai la rca, lungimea o stabilesti in functie de necesitati, mai bine iti iei ceva mai lung decat iti trebuie pentru siguranta.
Cauta ceva de calitate pentru a nu avea probleme.
Vlad60979
Grosimea +.- este aceeasi. Cablurile trebuie sa fie bifilare.
Cablul RCA sa fie ecranat si cat mai calitativ posibil. Evita sa aduci cablul de semnal RCA cu cele de power: prin mocheta sau pragul din stanga de ex. cablul de semnal si prin pragul dreapta cele de curent. Ma rog , in functie de pozitia bateriei pe masina.
Si... respecta sensurile cablurilor. Exista pe cabluri o sageata care trebuie sa mearga de la amp catre difuzoare.
Firele care alimenteaza amplif(urile) trebuie sa fie groase si neaparat sa aibe pe unul din circuite o siguranta de control. Altfel poti da foc masinii. Studiaza putin cat curent poate genera alternatorul si cat suporta in sarcina. bateria este si ea foarte importanta. la un asa upgrade trebuie sa upgradezi si bateria. Altfel risti sa asculti muzica cu motorul oprit si sa nu mai plece masina.
Bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.