Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Timisoara-Bucuresti cu masina si cazare in Bucuresti.
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Vacante si calatorii
Nonn
Ce ruta sugerati sa folosesc? Prin Craiova si Turnu Severin sau prin Deva-Sibiu (cred) si in final pe autostrada Pitesti-Bucuresti? Spuneti si cam cum e drumul, pe unde e mai bun. Si pe unde ar fi mai frumos, nu neaparat mai scurt.

Referitor la cazare: un hotel, motel, pensiune, orice, dar sa aibe conditii civilizate (adica sa fie curat), cu WC in camera, nu la capatul holului. Mentionez ca vin la SIAB, deci ar fi preferabil sa fie cat mai aproape. Daca stiti eventual si ceva site-uri unde sa caut personal, ar fi misto.
Andrei Suzuki
Ca hoteluri iti recomand Crystal Palace (ala a lu Dragomir) sau Hotel Erbas (a lu Erbasu).Astea sunt in Aviatiei (exact langa mine biggrin.gif). Din fata hotelului pana la Siab faci 10 min de mers pe jos-ceea ce o sa fie de recomandat avand in vedere ce aglomeratie o sa fie.

http://www.crystalpalacehotel.ro/overview.html
Nonn
Mersi de sugestii, insa nu am gasit cam care ar fi preturile. Nu imi vine sa dau o avere pentru o singura noapte, si cred ca, cel putin la Crystal Palace, mi-as lasa acolo o bucata cam mare din salariu! biggrin.gif Si asa ma costa benzina vreo 3 milioane avand in vedere ca vin singur.
Andrei Suzuki
La Crystal Palace e 94eur,iar la Erbas(vizavi)e 88eur.
Mai e si Hotel Parc (pe Blvd Kiseleff) unde camera e cam 70 eur/noapte.
Nonn
Hmm, asta ar insemna sa cheltui cam 6-7 milioane pentru o excursie de 2 zile la Bucuresti! Cam mult! blink.gif Sincer sa fiu, eu speram sa gasesc ceva motel sau pensiune cu cca. 500.000-600.000/noapte (o sa ziceti ca am innebunit biggrin.gif )!
Daca tin minte corect, la Baneasa se putea ajunge, daca veneai dinspre Pitesti, luand-o la stanga, la scurt timp dupa ce intrai in Bucuresti, la o intersectie unde intorcea ceva troleibuz. Asa e? In situatia asta, ultima oara cand am fost la salon am dormit la un hotel situat langa autostrada, la Scornicesti! Era cam prafuit el, si tin minte ca eram singurii clienti ai lui biggrin.gif , dar a avut un pret rezonabil. Desigur, asta a fost acum cativa ani si, la cat de bine ii mergea, probabil ca a dat faliment. biggrin.gif Mai stiti ceva de el?
Andrei Suzuki
Eu ti-am zis de hotelurile cele mai aproape de Siab.Asa sunt mai multe variante,ceva mai ieftine: Hotel COnfort-e vizavi de aeroportul Otopeni.Aici e 59eur camera.Mai este Caro Club Hotel,care este si el destul de aproape de Baneasa-aici e 69 eur.Cel mai ieftin este la Hotel Elizeu,undeva pe la Gara de Nord-49eur.Alte locuri nu mai stiu..
Nonn
OK, multumesc de ajutor. Daca nu am de ales, ma voi duce la unul dintre alea 2 sugerate de tine prima oara. Intre timp, poate stie cineva de vreo pensiune.
Andrei Suzuki
Daca ajungi cumva la unu din alea 2,sa ma anunti.Poate ne tragem in poze putin.biggrin.gif Eu stau langa Crystal Palace.
Nonn
Pai, mi se pare normal sa facem o intalnire! Am dat de stire si pe forumul Opel ca sosesc, poate aranjam ceva pentru joi seara, o bere, niste poze, ceva... beer.gif Daca nu se poate, atunci vineri pe la pranz ca dupa aia o pornesc inapoi.
Alex-F1
Moaaaaama, 3 meleoane/noapte o camera la hotel???????!!!! blink.gif :evil: :minigun: .....a-nnebunit lupu' :bash: Andrei, daca ai fi tu baiat de baiat (si eu cred ca esti), l-ai "caza" pe consateanul meu o noapte la tine....eh, ce zici? :angel: biggrin.gif Stai la casa din cate am inteles, banuiesc ca ai un pat liber pt. o noapte si in plus ar fi un gest frumos pt. un frate de suferinta de la Masini.ro Team, nu? beer.gif Acuma normal, nu esti obligat sa faci asta, desi cred ca Nonn s-a gandit si el la varianta asta (afland ca locuiesti aproape de SIAB), dar i-a fost rusine sa-ti spuna..... blush.gif Nah, doar nu ti-o fi frica ca da cu jula noaptea prin casa biggrin.gif ....ce-i drept se poate spune ca e un strain pt. tine, dar drept garantie ii poti lua cheile de la masina si dormi cu ele sub perna + datele din buletin daca vrei biggrin.gif Io daca as fi fost in locul lui, as fi intrebat din prima pe fatza "care are un pat liber pt. o noapte pt. mine" arigato.gif
Moaaaama Nonn, ce-as merge si io cu tine la SIAB, ca trupa mea cu care meream io nu prea mai e curioasa de saloane auto, dar m-ar costa vreo 2-3 mil. distractia (asta in cazul in care am avea cazarea gratuita biggrin.gif ) si am facut o intelegere cu nevasta ca nici unul nu-si mai satisface mofturile pana nu ne terminam de aranjat apartamentul (ne-am amenajat apartamentul de la A la Z cu bani stransi cu greu si acum asteptam mobila noua, apoi ne vom muta in el - pana acum am stat la ai mei 3 ani)!!!! Asa ca.....drum bun si distractie placuta, sper sa va intalniti cat mai multi acolo si sa va spalati ochii cat mai bine, iar io o sa ma gandesc la voi..... blush.gif :wave: .....iar noi astia amaratii care ramanem acasa, asteptam poze de pe-acolo, sa ne clatim si noi ochiu'.... :angel:

Hai pa
ALEX
Nonn
Salut, consatene! Pacat ca nu vii si tu, dar bine zici, va costa o mica avere excursia asta a mea! blink.gif Dar ce sa-i faci, eu sunt un fanatic al condusului asa ca trenul (sau orice alt mijloc de transport) iese din discutie! biggrin.gif Si oricum, eu am muncit pentru banii astia, eu ii sparg! Deja de pe acum sunt excitat de perspectiva condusului pana la Bucuresti si inapoi!
Ce coincidenta, si eu am fost in santier 1 luna si mai astept si mobila noua, ca tine!
Referitor la cazare, nu mi-am permis sa ma autoinvit chiar asa, ca la urma urmei nu cunosc personal pe nimeni de pe forum, cu exceptia lui DragosS, si pe el l-am intalnit doar o data. Asa ca, sper sa gasesc in urmatoarele 3 zile o pensiune mai economica sa nu imi dublez bugetul necesar pentru excursie doar din cauza unei nopti de cazare! blink.gif
Si nu iti fa griji, voi face poze la greu (si cu masinile si cu frumusetile biggrin.gif ) si le voi posta eu undeva, pentru voi, astia mai amarati! biggrin.gif

Vad ca nu zice nimeni pe unde ar trebui sa o iau, pe unde o fi drumul mai bun (si mai frumos, niste munti, serpentine, chestii etc.). M-as uita eu pe o harta dar la ce haos a fost la mine acasa in ultima vreme, naiba mai stie in care sac le-am pus pe toate! Asa ca astept sugestii!
geeoo30
eu am venit odata de la timisoara pe la hateg, de la jugoj o iei spre deva, am avut parte de cel mai frumos si pitoresc peisaj, serpentine, drum bun si din cate stiu mai scurt. Deci Tim-lugoj-hateg-deva-sibiu-brasov-buc, si intri in cappitala pe la baneasa ceeace te scuteste de complicatii. Nu mai stiu starea drumului acum dar daca vii pe aici sa-mi dai de veste, ca vreau sa-l mai bat odata cand vin pe la voi. Si cu cazatul, imi pare rau ca plec in germania pe 4 pana pe 15, altfel te cazam eu fara probleme. Si eu am avut norocul sa cunosc ospitalitatea voastra asa ca.... beer.gif
Alex-F1
La faza cu "fanatic al condusului" sunt perfect de acord cu tine :clapping: ....nici io n-as merge niciunde decat la volanul masinutei mele wub.gif .....dar singur?.....nu ti-e tarsha sa mergi singur peste 1300 km?.... blink.gif ....o cucoana, ceva macar?.... ia-ti si prietena, ca sigur o sa-i placa! :inlove: Cat despre drum, o ruta f. frumoasa si cu drum bun (cel putin in iulie 2004 cand am fost io ultima oara) este: Timisoara - Arad - Deva - Sibiu - Transfagarasan (daca nu e inchis) - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti (~ 650 km), iar daca nu vrei sau nu se poate pe Transfagarasan, atunci de la Sibiu mergi prin Brasov - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti (tot cam 650 km). Intersectia spre Transfagarasan e la ~ 45 de km dupa Sibiu; daca e inchis (ar trebui sa fie panouri pe-acolo si sa scrie sau intrebi si tu pe careva in zona) nu trebuie sa faci cale intoarsa, ci mergi mai departe pe ruta a doua, spre Brasov! Din Timisoara poti ajunge la Deva si prin Lugoj (mai scurt cu ~ 50 km decat prin Arad), dar vara asta drumul Timisoara - Lugoj a fost criminal, lucrari si gropane la tot pasul si nu stiu daca l-au terminat sau nu, dar pt. tine pot sa ma interesez daca vrei :cheers: Hai ca mai vorbim!

Hai pa
ALEX
Alex-F1
Da, normal ca mai sunt si alte variante....se poate ajunge la Deva si prin Hateg, drumul e bun, dar e mai lung....iata distantele:

Timisoara - Arad - Deva = ~ 210 km
Timisoara - Lugoj - Deva = ~ 160 km
Timisoara - Lugoj - Caransebes - Hateg - Deva = ~ 200 km
Timisoara - Resita - Caransebes - Hateg - Deva = ~ 250 km

.....tu alegi....cheia e la tine..... biggrin.gif De la Timisoara la Deva, intr-adevar cel mai frumos traseu este prin Hateg si drumul e ok, m-am intors acasa chiar vara asta din concediu exact pe ruta Deva - Hateg - Caransebes - Resita - Timisoara.

Vorbeamos
ALEX
VECTOR
asa cum spunea si andrei,cel mai ieftin hotel din zona e confort(eu stiam ca e 55 de euro )..conditiile sunt foarte bune si mancarea este excelenta.eu acolo stau de cate ori am treaba la aeroport.chiar langa confort este si sky gate care ,desi are tot 3 stele are un tarif de ~ 270 euro. o varianta si mai buna ar fi "pensiunea baneasa" unde pretul este la fel ca la confort,dar este mai aproape de baneasa iar camerele arata extraordinar si au niste bai de 20 de metri patrati plus o gradina foarte frumos amenajata.mai greu este de ajuns acolo pentru ca este ascunsa in padure si lumea nu prea a auzit de ea,dar o sa incerc sa-ti explic : este pe soseaua bucuresti- ploiesti ,pe dreapta cum te apropii de bucuresti.dupa ce iesi din otopeni,mergi in continuare spre bucuresti si o sa ajungi la un semafor unde pe stanga o sa vezi academia de politie "Al.I. Cuza". sa nu faci stanga(cum am facut eu blush.gif ) ci sa mergi in continuare spre bucuresti si cam la 400-500 de metri,pe dreapta o sa vezi un panou micut pe care scrie pensiunea baneasa .acolol faci dreapta si mai mergi 200-300 de metri pe un drum pietruit si ai ajuns.
daca mai stie cineva unde e pensiunea asta si poate sa explice mai bine...va rog.
VECTOR
si inca un sfat...oriunde te hotarasti sa stai incerca sa faci o rezervare ca o sa fie aglomerat in zona.
AlexTM
Daca mergi prin Lugoj, du-te prin Buzias. Drumul direct TM-Lugoj e infernal (lucrari, gropi, portiuni cu 1 banda ...) Am fost ieri pe el.
In plus, in Lugoj intri aproape de iesirea spre Caransebes, asa ca poti sa alegi traseul Caransebes - Hateg - Deva
Andrei Suzuki
Daca as fi stat la casa,pe bune de nu l-as fi chemat.Dar,din pacate,stau la bloc si chiar nu am nici o camera libera.Din cauza asta am si cautat toate hotelurile alea.Imi pare rau.
Nonn
Va multumesc tuturor pentru ajutor!
Orice traseu care include TM-Lugoj iese din discutie din cauza lucrarilor nesfarsite la el. Asa ca, pentru frumusetea drumului am ales TM-Resita-Caransebes-Hateg-Deva-Sibiu, iar mai departe inca nu m-am hotarat. Intrarea in Bucuresti dinspre Ploiesti da mai aproape de Baneasa decat dinspre Pitesti? Asta ca stiu pe unde sa o iau dupa Sibiu.
Ghita: pana la Resita stiu ca drumul e foarte bun. Dar prin Caransebes-Hateg cum e?

Ah, si inca o intrebare: nu voi trece si prin zone inundate pe ruta aleasa de mine? Ar fi cam naspa sa ma trezesc cu drumul inchis! blink.gif
Andrei Suzuki
Intrarea in Buc dinspre Ploiesti da exact in Baneasa.
Nonn
OK, atunci ramane Sibiu-Brasov-Ploiesti-Bucuresti.

Am gasit ne net o pensiune in Baneasa, dar conform hartii lor e pe partea opusa decat zicea Vector. O fi tot aceeasi, nu stiti?
http://www.baneasaforest.home.ro/index1.htm[/url]
VECTOR
l-a mine nu merge link-ul dat de tine asa ca nu pot sa verific.
cea de care spun eu este pe partea dreapta cum vii dinspre ploiesti spre bucuresti.dupa cum am mai spus treci prin otopeni ,treci peste podul unde este ipso (show-room renault) si forum (volvo),ambele pe dreapta, si o sa ajungi intr-un final la un semafor,unde mergi tot inainte inca vreo 500 de metri si te uiti pe dreapta dupa panoul indicator care este destul de mic.
eu am ajuns greu acolo prima data pentru ca era noaptea tarziu si cineva m-a incurcat cu indicatiile,de am ajuns tocmai la jollie ville.
AlexTM
QUOTE(Nonn)
Ghita: pana la Resita stiu ca drumul e foarte bun. Dar prin Caransebes-Hateg cum e?

Bunicel. Mai are gropi (iesirea din Caransebes spre Otelu e cam dezastruoasa) dar poti sa mergi pe el. Si e pitoresc, cu Retezatul pe dreapta.
Dar ... ocolesti nu gluma, daca o iei prin Resita.
Nonn
QUOTE(VECTOR)
l-a mine nu merge link-ul dat de tine asa ca nu pot sa verific.
cea de care spun eu este pe partea dreapta cum vii dinspre ploiesti spre bucuresti.dupa cum am mai spus treci prin otopeni ,treci peste podul unde este ipso (show-room renault) si forum (volvo),ambele pe dreapta, si o sa ajungi intr-un final la un semafor,unde mergi tot inainte inca vreo 500 de metri si te uiti pe dreapta dupa panoul indicator care este destul de mic.
eu am ajuns greu acolo prima data pentru ca era noaptea tarziu si cineva m-a incurcat cu indicatiile,de am ajuns tocmai la jollie ville.


Am observat si eu ca nu merge link-ul, dar daca tastezi adresa manual atunci poti sa intri pe site. Vrei te rog sa verifici daca e cumva acelasi loc? Pretul e 35 Euro (negociabil) camera dubla, imi vine greu sa cred ca as gasi ceva mai iefin, iar conditiile par super. Conform hartii lor, vii dinspre Ploiesti-Otopeni, treci de soseaua de centura, pe dreapta e zona Odai, iar pe stanga e Aleea Teisani paralela cu Padurea Baneasa, iar acolo e si pensiunea.

Ghita, intradevar as cam ocoli pe la Resita, asa ca probabil o voi lua totusi prin Arad, e ceva mai scurt si drumul e super-bun.
Nonn
Vector, mersi de ajutor. S-a rezolvat. Am gasit cazare la Pensiunea Casa Verde din Padurea Baneasa, aia de care vorbeam, 1.100.000/persoana/noapte. Singura problema e ca a trebuit sa-mi aman plecarea pana luni, nefiind disponibile camere mai devreme. Banuiesc ca e aceeasi pensiune de care vorbeai si tu caci au 2 locatii, cea de care ziceam eu si inca una tot acolo in zona, probabil pe partea opusa a drumului.
Andrei Suzuki
Nonn,stiu ca ti-ai gasit cazare,dar http://www.phoenicia.ro/ biggrin.gif E chiar langa Siab. smile.gif
Nonn
Da, e interesanta oferta! Un hotel de 4 stele cu doar 69 Euro/noapte e ceva! Dar nu sunt chiar asa de pretentios incat sa nu-mi pot caza fundul decat de la 4 stele in sus! Pentru aia 30 Euro/noapte sunt foarte multumit de ce primesc si la pensiunea aia, plus ca e in mijlocul naturii, e gen cabana, e liniste, adica are tot ceea ce imi place mie mai mult!
DragosS
Poate ne mai intalnim si noi cu ocazia asta.Strangem toata divizia Opel!
Nonn
Eu am propus deja asta dar am vazut ca nu prea am trezit interes! blush.gif
DragosS
Nu am vazut!Deci tu vii luni?
Nonn
Da, sosesc luni pe la 16:00-17:00. Marti dupa-masa pornesc inapoi.
DragosS
Pai inseamna ca luni sera trebuie sa ne vedem!
Nonn
Asa ma gandeam si eu! Sa vedem daca mai putem sa adunam pe cineva. beer.gif
madalina
Eu vin. Sper sa vina mai multi!
Nonn
Excelent. Am postat si la Team-Building, poate acolo citesc mai multi.
Alex-F1
QUOTE(Alexandru30535)
Timisoara - Arad - Deva = ~ 210 km
Timisoara - Resita - Caransebes - Hateg - Deva = ~ 250 km


.....cat de mare e ocolirea prin Resita?....40 km....big deal.....io zic ca merita pt. 40 km sa mai clatesti ochiul cu niste peisaje frumoase, pe cand prin Arad drumul e chel, n-ai ce vedea chiar nimic, mergi 200 km a moaca, fara sa vezi vreun peisaj frumos, ceva.... Acuma tu stii, mergi pe unde vrea anvelopa ta, doar sa mergi in pace :angel: Drum bun! :wave:

Haida pa
ALEX
VECTOR
nonn ,ai dreptate...arata superb.cred ca o sa trec si eu pe acolo cu prima ocazie. cea de care spuneam eu este cam prin aceeasi zona,peste drum de DN1. acolo este pensiune,probabil de aici si tariful de 55euro,pe cand aici e cabana. oricum ambele arata foarte frumos.
distractie placuta la expozitie...din pacate eu nu cred ca o sa ajung pe acolo pentru ca tocmai a sunat clopotelul inceputul unui nou an de scoala(ultimul pentru mine) si mai am si alte treburi.
Nonn
QUOTE(Alexandru30535)
QUOTE(Alexandru30535)

Timisoara - Arad - Deva = ~ 210 km
Timisoara - Resita - Caransebes - Hateg - Deva = ~ 250 km


.....cat de mare e ocolirea prin Resita?....40 km....big deal.....io zic ca merita pt. 40 km sa mai clatesti ochiul cu niste peisaje frumoase, pe cand prin Arad drumul e chel, n-ai ce vedea chiar nimic, mergi 200 km a moaca, fara sa vezi vreun peisaj frumos, ceva.... Acuma tu stii, mergi pe unde vrea anvelopa ta, doar sa mergi in pace :angel: Drum bun! :wave:

Haida pa
ALEX


Ocolul nu e mare dar, dupa cum spunea Ghita care a trecut pe acolo recent, drumul pe la Caransebes e cam naspa si la ce suspensie tare am mi-e mila de masina sa merg pe acolo. Daca tot n-am ce vedea pe la Arad macar pot baga viteza! devil.gif

Vector, Bucurestiul e la o aruncatura de bat de tine, eu nu as putea sa stau asa aproape si sa nu vin. Oricum, multumesc!
AlexTM
QUOTE(Nonn)
Ocolul nu e mare dar, dupa cum spunea Ghita care a trecut pe acolo recent, drumul pe la Caransebes e cam naspa si la ce suspensie tare am mi-e mila de masina sa merg pe acolo. Daca tot n-am ce vedea pe la Arad macar pot baga viteza! devil.gif

Ai ce sa vezi si mergind pe la Arad: Valea Muresului.
doar ca tre' sa fii atent la camioane, nu sa casti gura.

Poti sa faci o oprire la Savirsin, sa vizitezi castelul regal. Anul trecut era deschis publicului. Ma rog, nu era cine stie ce, dar daca tot treci exact pe linga el ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.