Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AJUTOR-MARE PROBLEMA LA FORD MONDEO 1997
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Ferraristu'
Am mare nevoie de ajutorul cuiva care a mai avut a problema asemanatoare. Totul a inceput in vara, la caldura foarte mare cand incercam sa pornesc nu se intampla nimic de parca nu ar fi avut curent dar dupa cateva incercari pornea. Dimineata nu aveam probleme dar in timp(2-3saptamani) a inceput sa nu porneasca din ce in ce mai des iar incercarile de pornire durau din ce in ce mai mult. In prima faza l-am dus la Romcar iar cei de acolo m-au programat dupa 2 saptamani, dupa cele 2 saptamani ajung din nou la ei pun testerul pe calculator iar testerul spunea ca totul este OK ! dar masina nu pornea, dupa 4 ore timp in care seful service-ului fierbea ca-i tin rampa ocupata intr-o toana de-a masinii in sfarsit porneste, electricianul ne-a asigurat ca a resetat cheile dar incercarile lui s-ar putea sa nu aiba un foarte mare efect iar dupa achitarea sumei de 2.5 mil (500 la electrician) am plecat cu masina care a mers fix pana in fata casei dupa care nu am mai reusit sa o pornesc decat dupa 2 zile. Am incercat apoi la Colina Motors unde au fost foarte amabili cu noi si ne-au spus ca ar fi o problema la computer ( modulul de recunoastere a cheii de contact care este integrat in computer ) ne-au comandat in prima faza un computer nou dar care s-a dovedit a fi incompatibil ( se pare ca pe la mijlocul lui 1997 s-a facut un facelift iar soft-ul computerului a fost schimbat ) si ne-au spus sa asteptam ca au comandat altul in Anglia de aceasta data- dupa alte trei saptamani insa a venit raspunsul de la ei ca acest tip de computer nu este "deocamdata" disponibil si in consecinta nu au ce sa-i faca asa ca sa venim si sa o luam.
Deci cu alte cuvinte sunt in situatia de a arunca o masina de cel putin 5000 euro dintr-o cauza pe care nu mi-o poate spune nimeni - masina pur si simplu nu porneste- am incercat sa pun motorul si pe direct dar degeaba - cam asta ar fi -
malin34426
Ce tip de motor este?
V l a d
se muta la service
robert constantin31470
Cum adica sa pui motorul pe direct:),

incearca sa te uiti la electromotor, mie unu asa mi se pare dupa ce mi-ai zis tu. Par a fi carbunii. Depinde cum se pozitioneaza la oprire.

Go la un electrician priceput.
malin34426
Ai la ea cheia master (cea rosie)?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.