Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARO???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Aro
horatiu6
M-ar interesa un Aro.Nu ar conta foarte mult cum arata, singura chestie ar fi sa fie cat mai ieftin si sa aiba motorul bun.Ideal ar fi sa fie diesel...Astept sugestii...
Paul2
Aro 10 ... motorul de Dacie .... in Cluj am vazut preturi incepand de la 10 mil pana la 45 mil.
*Laurentiu*
Nu stiu ce inseamna pt tine IEFTIN dar oricum un Aro 10 spartana cam 2000 E. Mai multe detalii
horatiu6
multumesc...numai ca e cam departe....si nu ma intereseaza sa fie super...am o casa intr-un varf de deal si imi trebuie ceva...orice, care sa poata urca bine niste mega pante pe un drum forestier--desi e mult spus--am vazut un aro pe motorina, caruia ii atarnau ceasurile de bord, dar zbura pe pantele alea.Ceva ceva pe aici prin Buc sau imprejurimi gasesc?
horatiu6
sa nu ma intelegeti gresit...l-as cumpara doar pentru acolo...l-as lasa in sat si l-as folosi numai pentru a urca ....de asta nu ma intereseaza cum arata...practic imi trebuie numai motorul si cutia de tabla smile.gif...Si nu as vrea sa dau pe el mai mult de 20-25-30 max
marco
parerea mea este ca arunci banii pe fereastra cumparindu-ti un aro 10. am avut unul si am avut numai belele cu el, dar i-am auzit si pe altii. nu sint fiabile si pe deasupra mai consuma si mult. tractiunea integrala e vai de capul ei. am intrat odata in noroi cu el si doar impins am reusit sa ies.
gabi32407
Nu stiu de ce toata lumea e asa pornita pe aceasta masina. Eu am avut una din '83 pe care am luat-o bucati iar dupa ceva munca a iesit chiar o masina de care am fost foarte multumit (la pretentii de aro ,fireste) . Acum am luat alta, din 97 , dar datorita proastei intretineri (e plina de gresoare dar nu au fost folosite ) imi da ceva batai de cap. Piesele de schimb sunt greu de gasit iar de preturi ce sa mai zic... .Nu pot sa inteleg cum de nu se mai gasesc garnituri de pompa centrala de frana ! iar un capat de bara e 2.800.000 lei!!!!parca ar fii de hummer! In rest ce sa zic , daca nu ai pretentii de hummer ,e foarte buna . :roll:
eugen1
[color=red][/color][size=18][/size] am un aro 244 cu motor de peugeot+cutie de viteze intereseaza pe cineva??
madalina
Reclama e interzisa pe Forum!
costy41691
De unde ai luat motor de peugeut+cutie de viteze pentru aro 244(pt eugen1?????)????
Cristian90794
QUOTE(costy41691)
De unde ai luat motor de peugeut+cutie de viteze pentru aro 244(pt eugen1?????)????

pai ... au fost facute de fabrica
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.