Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B A R F A
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
C Z R
Barfa! Da! de ce? cum? cand? cu cine?

De unde porneste barfa? este ea indispensabila? barfesc femeile si barbatii vorbesc sau invers?

De unde izvoraste acest "continuum perpetum logoreum"(inventie proprie smile.gif )???

Invidia/pizma, lipsa subiectelor, dialogul-e©lipsa, discutii de dragul discutiilor etc.???? oare ce sa fie? ce sta in spatele neputintei de nu judeca pe toti si pe toate, este o judecata sau o enumerare a faptelor, discutiilor, fenomenelor, sau ce anume?

stii unde e limita? care este limita ta? unde incepem, unde terminam, ne dam seama cand barfim, stim unde sa ne oprim? exista barfa diplomatica? putem sa o definim fara sa ne acoperim lipsurile noastre morale impletite bineinteles cu caracterele noastre gregare?

cand ati auzit ultima barfa? puteti s-o impartasiti? va pasa cand sunteti barfiti? de ce nu va pasa mai ales ca este o buna publicitate cel putin se aplica la fizz, asa am inteles uitandu-ma la manipulatorul T.V.!

barfa, incotro???
Luka
Aoleuuu...prea multe intrebari.... :argue:
Cum incotro? Tot in sus ca de aia e barfa.
Barbatii, intr-adevar, doar discuta, schimba idei, ma rog, pe cand femeile....oof, oof...ce le mai turuie guritele despre toate cele. Aici o sa ma combata Madalina smile.gif E doar o gluma, cu totii barfim, cateodata chiar afli lucruri noi cu ocazia asta. Trebuie facuta deosebirea intre barfa constructiva (numita si schimb de informatii ce te-ar putea ajuta) si barfa urata ('ce fusta urata are popeasca, draga!).
Cateodata e amuzant sa le vezi pe femei cum se strang si discuta despre o alta, iar cand respectiva apare sunt numai lapte si miere. Faza vazuta de mai multe ori...
mike.omega
Asta e un fel de turnu babel(topic deja existent)
Pe de alta parte se barfeste foarte mult din invidie ca x-u are si y n-are insa y nu se gandeste ca in timp ce el sta cu burta la soare poate x-u are 2 job-uri si e normal sa stea mai bine la capitolu finante, pt ca de aici pornesc barfele. :bash:

Pe de alta parte cei care stau la bloc si au "norocul" sa aibe vreo vecina la parter casnica cred ca stiu ce spun. Eu am un astfel de specimen si pe la 10 noaptea ea scutura covoare numai sa vada ce aduc ai mei de pe la metro blink.gif
Si exemplele pot contiuna blush.gif
Luka
S-o vezi pe vecina-mea cum apare la usa la exact 2 minute dupa ce apar ai mei acasa...parca e pe baterii, n-au timp nici sa se schimbe oamenii.. bicycle.gif
HalbaSus
Am inteles (ceva teorie a unui psiholog) ca barfa este o forma de descarcare psihica... fiind una din cauzele pt care femeile au o medie de viata mai ridicata... nu stiu daca e asa. Profesorul universitar care a expus aceasta teorie era convins de aceasta treaba...
guerilla
profu universitar era femeie? laugh.gif
HalbaSus
Nope. Era barbat.
Ma rog, el nu neaparat lauda barfa, ci comunicarea, defapt comunicarea duce la descarcare si la viata mai lunga.... dar barfa e o forma foarte populara de comunicare, practicata de femei (mai ales) de aici si media de viata mai mare.
guerilla
eu cred ca barbatii barfesc mai mult smile.gif si mai cu folos.
femeile se pierd in detalii si pierd ce e important.
dar ca volum de barfa.. le batem detasat laugh.gif
madalina
Nu barfa reprezinta o decsrcare psihica, ci faptul ca femeile verbalizeaza nemultumirile, dezamagirile, problemele etc in mai mare masura decat barbatii le creaza un confort psihic mai mare. La fel, faptul ca femeile plang mai des decat barbatii ajuta.

Cat despre barfa, stati calmi, eu n-am intalnit om care sa nu barfeasca. Insa definitia barfei este discutabila: daca cineva ma intreaba ce parere am despre x, iar eu imi spun parerea, este barfa sau nu? Daca aceeasi parere o spun si cand x este prezent si cand este absent este barfa? Sau definim barfa numai cand ne comportam diferit in functie de prezenta sau absenta unui factor?

daca nu en exprimam o parere, nu avem opinie. Daca ne-o exprimam barfim...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.