Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A6 2.4 170 HP 2002
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
A K U
Salutare, dependenti de masini

Intrebare scurta: sunt pe punctul de a achizitiona un A6 2.4, 170 HP din 2002 la 90 000 km. As dori niste pareri (avizate, eventual de la proprietari): puncte forte, puncte slabe (daca exista smile.gif. Multumesc.
robert
Atentie la km, ca cifrele alea sunt specifice "targului".Daca se poate face dovada cu carte service originala,e ok.Apoi motorul asta e gurmand, dar trage foarte bine. Are durata mare de viata,e silentios si sportiv.Daca nu te deranjeaza consumul, iarasi e OK.Puncte slabe nu prea stiu sa fie, poate suspenisa care cade mai repede la A6 pe drumurile noastre, fiind masina cam grea.Dar totul are un pret.Gandeste-te totusi si la un TDI, eventual V6 daca vrei putere mai mare.
A K U
Multumesc, Robert.

Km sunt reali (carte service), masina arata beton, ulei curat, nelovita. Nu o cumpar din targ si nici de la smecherasi. Orice alte detalii (consum, intretinere, piese de schimb etc) sunt binevenite. :wave:
Paul56526
Avand in vedere ca nu stiu pretul dar presupun ca nu e un efort prea mare ca sa il iei, te intreb: ce mai astepti?Sa se vanda?E super masina... Ia-o!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.