Help - Search - Members - Calendar
Full Version: beculet bord
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
ioan56142
Am unOpel Astra G si nu stiu de ce dupa pornire se aprinde un beculet la bord,care se stinge dupa 10 minute de rulare a masinii.M-am uitat in cartea masinii dar cum eu am o carte in Olandeza nu am inteles nimic,doar ca acel bec are ceva legatura cu "motorelektrica".Sa fie ceva de la electronica. Daca cineva poate sa ma ajute, il rog sa o faca.
Oricum o sa merg la un Service.
silviu52597
trebuie sa mergi la service - poate fi senzorul de nivel lichid racire si dupa ce se incalzeste motorul nivelul creste putin si se stinge becul
cristian63108
[quote="ioan56142"]Am unOpel Astra G si nu stiu de ce dupa pornire se aprinde un beculet la bord,care se stinge dupa 10 minute de rulare a masinii.M-am uitat in cartea masinii dar cum eu am o carte in Olandeza nu am inteles nimic,doar ca acel bec are ceva legatura cu "motorelektrica".Sa fie ceva de la electronica. Daca cineva poate sa ma ajute, il rog sa o faca.
Oricum o sa merg la un Service.[/quot Eu am aceeasi problema, se aprinde beculetzu galben la pornire si dupa 2-3 min. se stinge , daca stau pe loc,;daca plec asa si e becu apruns nu trage masina deloc, adika nu intra turbina. Cred ca e de la bujiile incandescente!
Dragos45550
cred ca te ai fi lamurit mai repede daca aveai rabdarea sa cauti prin forum mesaje care sa contina prob lemele specificate de tine smile.gif s amai discutat despre pb asta,eu cred ca s a ars o bujie;vezi unde te duci la service sa nu iti faca vreo bucurie si sa ti o rupa in motor , daca e gripata
Valeriu Razvan61497
Am si eu cam acceasi problema cu astra G am fost la calc cu ea si mi-a spus prima dat ca e vb de o bujie care nu functioneaza, dupa care le-a verificat si au spus ca bujiile sunt bune si ca ar fi releul de incalzire a bujiilor pe care nu l-am cumparat inca.

Astept pe cineva saptaman asta sa aduca de afara o astra ca a mea si sa incerc cu releul aleia sa vad daca asta e problema daca e mai te anunt atuci dupa ce ii fac testul
Chung64750
Eu am un Opel Vectra Diesel 2001 si dupa ce o pornesc, mai ales dimineata, se aprinde acel beculet in bord (al doilea sau al treilea din stanga, in forma cumva de motor) iar dupa 2-3 minute se stinge si masina merge fara nici o problema.
Cei de la reprezentanta Opel mi-au spus sa ii fac un test motor, ca poate fi o bujie, etc.
Parerea voastra care e?
Merci mult pt raspuns.
Mihai52522
Mare atentie ca poate avea legatura cu temperatura scazuta de afara. Motorul e rece si apare acest semnal... Aparea si cand era cald afara? Apare si cand motorul este cald si a fost oprit si pornit dupa cateva minute?

Din manual:

Lights up for a few seconds when ignition is switched on.
If the light comes on when the engine is running, there is a fault in the engine or transmission electronics. The electronics switch to limp-home mode, fuel consumption may increase and the driveability of the vehicle may be affected. In some cases, the fault can be remedied by switching the engine off and on again. If the control indicator lights again when the
engine is running, consult a workshop to have the cause of the fault remedied.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.