Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vectra B - eroare casetofon - Panel
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Vectra / Insignia
CPI
Hello,

Please advice pe urmatoarea eroare:

La pornirea casetofonului pe display afiseaza Panel. Situatia se intimpla aleator, uneori porneste casetofonul, alteori nu. Aleatoare e si frecventa, sint perioade de citeva zile in care 90% functioneaza, sint si perioade in care 50% din timp nu functioneaza.

E vorba de casetofonul Blaupunkt din fabrica, cel cu comenzi pe volan.

Orice feed-back e binevenit.

Multam
florin55503
stiu pe mai multe opeluri cu aceiasi problema indiferent ca e cd player sau castetofon. se inchide si se deschide singur. la una din masini ramane blocat si trebuie scoasa borna de la baterie pt a se reseta. de ce? la service s-a spus ca s-ar incinge prea tare si se inchide pt a nu se arde. si ca problema e mai frecventa iarna mai ales ca in spatele lui e coloana de aer cald. am vazut si la un logan ca face la fel. la 307 le de la munca de curand am inceput sa patesc cam la fel dar mai rar mai ales de cand folosesc caldura. se stinge si se aprinde cand iti e lumea mai draga. sfatul meu e sa iti cumperi unul din magazin
CPI
Merci.

Mie la service mi-a spus ca simptomul ii conduce la ideea ca ar fi fost fortat. Si nici gind sa se fi intimplat.

Nu vreau sa imi iau altul, vreau sa il fac sa mearga. E si pacat, asta e din fabrica pus pe masina si este foarte bun (cind merge blush.gif , e-adevarat)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.