Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CASCO are limita de suma la despagubiri ?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Dragos3
Am avut un accident cu un Renault Clio 1.4 8V (in leasing), din vina unui tampit. Am reparat-o pe CASCO (Allianz), intrucat cei la care avea RCA-ul vinovatul (ASIBAN), nu aveau relatie directa cu service-ul (IPSO), urmand ca Alliantz-ul sa fie despagubit ulterior de ASIBAN. Reparatzia a costat 334 milioane pe care trebuie sa-i plateasca Alliantz lui IPSO, plus 11 milioane (anvelopele) pe care le-am platit eu (IPSO nu furniza shi anvelope), urmand a recupera banii ulterior de la Allianz. Cand m-am dus dupa bani, au inceput sa maraie ca reparatzia mashinii a costat mai mult decat valoarea ei de noua, shi ca nu-mi mai dau banii pe anvelope. Ma poate sfatui cineva ce trebuie sa fac pentru a recupera aceshti bani, intrucat nu e vina mea ca nu s-a constatat de la inceput ca o mashina noua i-ar fi "scos" mai ieftin pe baietzi, dar shi pe mine... ?
Marian3
neplacuta situatia... cred ca raspunsul la intrebarea din subiect il poti afla din contractul cu firma de asigurare...

acolo ar trebui sa fie acoperite / detaliate caile de rezolvare corespunzatoare majoritatii situatiilor

si mai cred ca un exemplu dat de altcineva te-ar putea ajuta numai in masura in care si acesta a avut aceeasi experienta si cu acelasi asigurator...
bafta!
Valentin4
Intrebarea mea este de ce nu ti-au dat cei de la Allianz decontare directa cu IPSO? Unde ai facut polita de asigurare? In mod normal despagubirile pot ajunge undeva intre 60 si 75 % din valoarea asigurata. Deci va fi destul de greu sa-ti recuperezi banii. Oricum se poate incerca. Eu lucrez cu Allianz-ul ca firma de intermediere. Daca vrei pot incerca sa te ajut. Ma poti contacta la positocompany@yahoo.com
Dragos3
Pentru Valentin...
Alliantz mi-a dat decontare directa cu IPSO. Problema e ca IPSO nu e furnizor de anvelope shi a trebuit sa cumpar eu anvelopele cu bani din buzunar, urmand ca Alliantz sa ma despagubeasca ulterior. Restul reparatziei oplatesc ei direct la IPSO. Am de gand sa-i dau in judecata pe baietzii de la Alliantz, intrucat nu e vina mea ca reparatzia a costat cat a costat. Daca aveau un evaluator cu creier, mi-ar fi dat o mashina noua shi ar fi vandut ce mai ramasese intreg din asta (adica motor intact shi multe altele) shi ar fi ieshit mai bine. De ce sunt asha pornit impotriva lor? Pentru ca idiotul care a facut constatarea shi-a luat spaga din start shi in afara de asta ei ishi vor recupera banii de la asiguratorul celui care e vinovat de producereea accidentului. Intrebarea mea este daca, inainte de a-i actziona in judecata, mai exista vreo cale de atac...?
Valentin4
Ar mai exista o posibilitate: poti incerca sa ajungi la directorul sucursalei Bucuresti, care e un tip de nota o mie. Te poti duce la sediul din Caderea Bastiliei si spui ca esti un client nemultumit si vrei sa-l vezi pe domnul director. Ai 50% sanse sa te primeasca. De obicei, primeste. Bafta.

Te rog sa-mi spui daca ai ajuns la el.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.