Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Renault Modus 1,5 dCi
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
dan48523
Pentru ca am inteles ca in septembrie se lanseaza oficial in tara, si sunt printre putinii care au deja versiunea asta si au facut 1500KM cu ea, am sa va tin la curent cu toate problemele constate.
Dupa rodaj eu sunt multumit de alegerea facuta. Masina e OK, consumul mixt e de 4,4 l / 100KM, asa ca o recomand si altora. Zilele astea voi face si o sedinta foto, ca sa v-o prezint mai bine.
Stau la dispozitia oricui care vrea detalii despre masina.
pana30005
E urata tare
Andrei Suzuki
Zici tu...
pana30005
si nu e de ajuns?
Andrei Suzuki
Poate e de ajuns pt tine.Mie unu imi place...
CRG
baga mare, Dane. vezi ca exista o sectiune dedicata, poate faci acolo un jurnal de bord.
Mihnea54266
@dan: cum se comporta Modusul in ploaie? Are aceeasi problema ca unele versiuni de Clio cu aburirea cvasitotala a geamurilor ?

Merci
dan48523
pana zilele trecute nu am mers pe ploaie, dar acum iti pot da un raspuns. Mie mi se pare OK, nu se abureste nimic, vizibilitatea e super(un plus pt ala micu din spate biggrin.gif ), are 4 nivele pe intermitent, plus cele 2 traditionale.
Minusul e senzorul de ploaie: ma asteptam ca la primii stropi sa se declanseze, dar ori nu l-am setat eu, ori nu exista. Si cred ca a doua varianta e cea corecta: nu exista.
Andrei Suzuki
Daca se aburesc geamurile,se rezolva repede de tot pornind ac-ul. wink.gif
ncristi
A-ti vazut in top gear modusul a fost declarat castigator de cei trei prezentatori in fata hondei jazz si peugeot (nu stiu ce tip..) smile.gif

PS
Mamele lor au ales honda smile.gif
madalina
Peugeot 1007
dan48523
dan48523
lateral
dan48523
Pentru toti cei interesati de modus, am deschis un topic pe forumul masini.ro, sectiunea "Totul despre masina mea", cu poze si alte precizari.
Va astept acolo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.