Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutooor!!!!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
felix54951
Salut! Sunt Felix si am un Opel Zafira Elegance 2.0 DTI,cumparata de curind si bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut am schimbat filtru de aer, polen,ulei si motorina,precum si placutele de frina fata-spate.Va rog sa-mi spuneti daca dupa scimbarea filtrului de motorina trebuia cumva amorsata pompa sau nu,iar daca da ce se intimpla daca nu s-a amorsat si am dat 3 chei ptr a putea porni,se strica ceva? :bash: Si o alta intrebare :as dori sa stiu daca este bine sa folosesc macar preventiv Duralube ptr motor ?Multumesc![/b]
HalbaSus
Ai reusit sa pornesti motorul ? da... atunci e OK, la schimbarea filtrului de motorina e posibil sa nu fie bine amorsata pompa, sa ramana aer pe undeva, dar daca a pornit... totul e ok...

2. NU, nu trebuie sa folosesti DURALUBE.... chiar e contraindicat... daca vrei neaparat exista solutii pt diesel care curata injectoarele (se baga in rezervorul de motorina)... nu strica... dar nici foarte mult nu ajuta... in general daca bagi in ea motorina de calitate e ok.

P.S: vezi ca nu ai postat bine topicul... trebuia sa postezi la service sau la opel...
felix54951
Da motorul a pornit dupa a treia cheie dar necunocind mai nimic despre masini m-am speriat si am crezut ca se poate intimpla ceva rau dac pompa a prins ceva aer.Si daca tot ai avut amabilitatea sa-mi raspunzi te mai rog ceva :poate ai cumva o carte de service ptr ca a mea este in flamanda si nu pricep nimic.Multumesc!
krysty
topik de mecanica
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.