Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Astra `92 problema roti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Sorin54665
Salutare,

as avea nevoie de sfaturile voastre, ptr a identifica o problema si eventual ptr a estima costurile de reparare:
am un Opel Astra `92, motor 1.6, servodirectie. Dupa ce in concediu (acum 1 saptamana) am alergat-o pe niste drumuri de tara rele (gropi, cratere, santuri) am observat urmatorul lucru:
in marsarier daca iau volan stanga maxim roata din dreapta pocneste (cranc, cranc!), se aud niste zgomote ca si cum e ceva care da sa se rupa sad.gif
Din experienta voastra ati putea sa-mi spuneti la ce sa ma astept, cat de grava e problema? e ceva de schimbat? ce anume, cat m-ar costa?
As aprecia mult daca mi-ati recomanda cateva service-uri mai serioase ( Bucuresti) ptr un Opel asa vechi.
Multumesc mult!
adrian47392
cap de planetara cu colivie role fisurata, joc mare , ceva ; cam 1,2-1,4 mil e un cap de planetara cu burduf cu tot.
Dan55311
Uitate la aparatoarea (din plastic) de la aripa interioara sa nu fie rupta sau desprinsa din suruburi ca eu am patit la fel la marsarier, prindea profilul anv. in ea, sper sa fie asta ca ai scapat ieftin
Damian53219
sunt sanse sa fie si cauciucul stamb! biggrin.gif
Bogdan56478
eu am patit-o cu poc poc la rotzi dupa ce m-am dus la un service sa-mi schimbe bucshele si nu mi-a strans roata bine... asa ca asigurate ca suruburile sunt stranse...stiu ca pare stupid, dar se mai intampla si asta. daca nu atunci vezi sa un-ti fi sarit bucsa din stanga de la bara stabilizatoare si atunci bate in bascula.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.