Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cheie A4 2002.Stie cineva cat costa?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
robert
Am cumparat recent un A4 din 2002 si am doar o singura cheie.Pentru cealalta trebuia sa mai astept cateva zile in Germania si n-am avut rabdare sa mai stau.Stie cineva cat costa o cheie d-asta la noi, nu neaparat tip briceag?Sunt si alte optiuni sa-mi fac cheie sau neaparat la reprezentanta?
ALEXANDRU54505
CHEIA COSTA CAM 150e LA REPREZENTANTA.
Cristian-409
Daca esti din Bucuresti, in Cora Lujerului (cred ca si in Pantelimon), sunt unii care fac fel si fel de chei si intr-o doara am intrebat pentru aceeasi problema, daca fac chei de acest gen, cu cip cu tot si mi-au zis ca fac cam la 3 milioane lei, fiind chiar tip briceag. La reprezentanta, are dreptate ALEXANDRU54505, cam atata costa. Ca titlu informativ (am avut eu nevoie, ca mi-au fortat usile la incuietori) mai stiu ca daca vrei sa iti schimbi tot setul de incuietori + chei + butucul de pornire, costa vreo 16 mil.
robert
Multumesc dar am rezolvat problema.5,3 mil a fost,dar am primit si ceva reducere, plus o cheie de service, din aia de plastic.A fost o incurcatura la mare la astia la PoRo si m-au intaziat foarte mult, ca aceasta cheie se codeaza on-line cu fabrica, din cate mi s-a spus.Sincer eu n-as avea curaj sa o fac in alta parte decat la o reprezentanta, ca e totusi o cheie chip.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.