Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul Opel Zafira
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Ovidiu41654
Salut!
Am dat azi din site-ul Opel.ro peste mini site-ul din Romania al noului Opel Zafira.
Arata bine site-ul, arata foarte bine si masina. Eu, cum ma gandesc sa iau Astra Caravan, a mai aparut o optiune pentru noul Zafira. Va fi mai scump, stiu si bugetul meu e totusi limitat, dar hai sa discutam aici despre noul Opel Zafira.
Ce ziceti?
eddie
Cred ca s-a incercat ceva nou cu acest model,eu am o Zafira din 2003 si imi place cum se comporta,mi-a placut de cum am vazut-o,mai ales si cu o reducere substantiala de la dealer,a mea a fost !Probabil ca se pregateau sa scoata modelul nou,ei spuneau ca modelul 2004,dar acela era identic cu al meu....probabil se gandeau la noul Zafira...asta e putin mai futurist,mai rotunjit,are cativa cm. in plus la lungime si 20 litri in plus la portbagaj.Motorizarea e si ea de ultima generatie,eu cred ca merita,dar care ar mai fi pretul si la ce dotari?
Ovidiu41654
Deocamdata sunt puse numai preturile la variante diferite de motorizare pe acest site, fara sa apara preturile la pachete si alte optionale. Am remarcat ca se va introduce motorul de 1.8 140 CP, care pare a fi cea mai buna solutie din punct de vedere pret/performante.
Asteptam preturile si la dealeri si sa vedem si masina.
DragosV
Da preturile sunt acolo http://www.opel.ro/microsites/zafira_RO/PD...afira%20new.pdf

Arata bine, preturile sunt si ele bune dupa parerea mea, motoarele excelente (ex. - 1.8 de 140, 1.9 CDTI de 150 si 2.0 Turbo de 200) -----> cred ca va creste vanzarile Opel alaturi de Astra H si noua Vectra.
Ovidiu41654
Si site-ul:
http://www.opel.ro/microsites/zafira_RO/flash.html

E super bine facut. Mai au putin de lucrat la el dar e tare... :boxing:
Ovidiu41654
Ce ati mai auzit de noul Zafira? Cand il vedem? La SIAB? Motorul de 1.8 140CP pare o necunoscuta? Nu prea se dau consumuri...
eddie
l-am vazut eu ieri la Di-bas,e unul in showroom.Cel de 1.9 dti si costa 21.000 de euro si ceva....
Ovidiu41654
Interesant, o sa ma duc sa-l vad. Cum ti s-a parut? Te-ai urcat in el? Atrage lumea?
eddie
Nu prea atrage,drept sa-ti spun pe mine nu m-a impresionat prea mult,diferentele de bord si modificarea putin a caroseriei,nu au fost de ajuns sa ma impresioneze....
G e o r g e
atrage lumea LA CE ?

bamblici , barbut, joc de glezne ...

blink.gif

bre ne lesi blink.gif
Ovidiu41654
George, la cine te referi? Cu bre, ne lesi?
G e o r g e
1exact la tine , ZAFIRA este o masina de familie , nu este gandita ca o masina de agatat sau mai stiu eu ce . daca la asta te referi . vrei ceva sa atraga atentia ia un GTC , sau ceva sport , jos , in 2 usi smile.gif

2daca vrei sa treci neobservat imi cer scuze pentru remarca de mai devreme, daca nu vezi punctul 1
Ovidiu41654
Mi-e foarte clar ca Zafira e o masina de familie, de aceea eu oscilez intre Astra Caravan si Zafira. La a atrage lumea ma gandeam, daca lumea pare interesata in showroom, daca design-ul sau, asemanator cu Astra atrage ceva priviri si lumea se intereseaza si de ea, nu numai de Noul Astra Hatchback, Classic (ca pret), Vectra, sau Tigra. Oamenii pot fi atrasi cred si de altceva decat masini sport.
Stiu ca piata masinilor familiale in Romania e destul de slaba, dar m-a mirat sa vad in ultima vreme destul de multe Zafira (vechiul) pe strazi.
Ok, cred ca esti bine dispus in dimineata asta, deci nu e nici o problema. Si nu va las... biggrin.gif
G e o r g e
ok , atunci sa iti sugerez sa te uiti dupa o masina buna in primul rand si fatoasa in al doilea ?
Ovidiu41654
Da, exact, de aia ma tot uita la masini noi de la Opel, ca mi se par bune, finisaje bune, arata OK. Sincer, ss vrea si sa aiba cat mai putina lume masina respectiva...
G e o r g e
daca iti dau o varianta de masina care nu o vezi prea des pe strazi , buna , solida, fiabila, o sa zica lumea ca's cu capul blush.gif

clasa medie, sedan , 2.0 sau 2.5 , benzina motoarele smile.gif
Ovidiu41654
Da, exact, de aia ma tot uit la masini noi de la Opel, ca mi se par bune, finisaje bune, arata OK si un combi sau mini MPV chiar mi-ar fi folositor. Sincer, as vrea si sa aiba cat mai putina lume masina respectiva...
eddie
Opel Zafira s-a lansat în 1999 ca primul monovolum german și cea dintai masina din aceasta categorie care avea cel de-al treilea rînd de scaune complet pliabil. Această soluție asigura un portbagaj mai mare în configurație cu cinci locuri .S-au vandut peste 1,5 milioane de exemplare din modelul asta.
Noul Zafira se lansează și în România la SIAB. Dintr-un automobil cu șapte locuri, Zafira se poate transfoma într-unul cu șase, cinci, patru, trei sau două locuri. Sistemul Flex7 este mai ușor de utilizat și permite mascarea fiecărui scaun în podea, pentru o suprafață de încărcare plată cu volumul maxim de 1.820 litri. În varianta cu cinci scaune, pentru bagaje rămîn 645 litri. Scaunul șoferului se poate plia și transforma în măsuță, iar în habitaclu există peste 30 de spații de depozitare.
Opel Zafira costa minimum 13.000 euro fără taxe. Aduce cîteva premiere în clasa monovolumelor compacte, din punctul de vedere al dotărilor și al siguranței. Sînt disponibile suspensiile active cu două programe de funcționare și farurile Bi-Xenon. Zafira este primul automobil care respectă normele UE pentru siguranța pietonilor la modelele noi, norme intrate în vigoare la 1 octombrie 2005. Vor exista patru variante pe benzină și trei diesel, cu puteri între 100 și 200 de cai.
Anul viitor se va lansa versiunea OPC, echipată cu motorul turbo de 2,0 litri și 240 cai-putere, care va transforma Zafira în cel mai rapid monovolum european: viteză maximă de 230 kilometri pe oră și demaraj de la zero la 10 de kilometri pe oră realizabil în 7,8 secunde.Pare interesant,nu ?
Ovidiu41654
A condus cineva noua Zafira?
mihai58026
eu dar nu-ti pot da multe info folositoare.. stii si tu cum e in vise, mai putin control, mai mult haos
biggrin.gif
Ovidiu41654
Nici un drive test, ceva? Doar in vis? Eu nici macar in vis. M-am urcat doar la SIAB in ea si e super. Mi-ar placea si cred ca la primele discount-uri (probabil la primavara) ma bag sa cumpar.
eddie
Noul Opel Zafira a fost desemnat pentru masina anului 2006 printre altele......
http://www.caroftheyear.org/pages/cars_can...6/Lista2006.htm
Ovidiu41654
A fost nominalizat dar nu a ajuns in finala. Si a castigat Clio III. Oricum MAzda 5 e concurenta serioasa la Zafira. Sa vedem cum sta la pret...
eddie
A fost desemnat printrele altele,nu inseamna ca a castigat.Asa am spus.Pe 14 Noiembrie se desemneaza masina anului,adica azi,poate tu ai aflat mai repede,mi-ar place sa fie asa,crede-ma,ca si eu am un Clio....
Ovidiu41654
Pai nu ai gasit asta?
http://www.caroftheyear.org/pages/Coty06.htm
eddie
Uraaaa ! Ma bucur pentru asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.