Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SsangYong Rexton 270 XDI vs Hyundai Terracan 2.9 CRDi
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
Baruba53405
As vrea sa achizitionez una din aceste masini si avand in vedere ca au preturi sensibil egale nu stiu pe care sa o aleg. As vrea sa stiu care sunt parerile voastre si ce alte variante as avea pt alte tipuri de astfel de masini noi cu pret maxim de 22900 E.

Caractersiticile esentiale la fiecare ar fi:

SsangYong Rexton RX 270 XDI Classic MT

5 cilindri, 2.7 litri, 165 CP la 4.000 RPM, 5 vit. man. – produse sub licenta Mercedes-benz
Reductor de tractiune cu control de la buton cu 2 pozitii: part time/full time
Climatronic cu prize de recirculare fata si spate , geamuri si oglinzi electrice
ABS+EBD, ESP
Dimensiuni (L x l x i) 4795 x 1870 x 1830 mm
Greutate: 1994 kg
Cuplu maxim: 340 Nm
Dimensiune pneuri Bridgestone: 235/70 R16
Fara inchidere portiere din telecomanda, fara vreun sistem audio, fara piele
Consum 7,4 / 10,7 de motorina la 100 km
Pret CIP: 22.500



Hyundai Terracan 2.9 CRDi 4WD

4 cilindri, 2.9 litri, 163 CP la 3.800 RPM , 5 vit manuala
Tractiune permanenta 4x4 (in mod obisnuit cuplat numai spatele cand detecteza aderenta scazuta cupleaza automat si fata si pozitie 4x4 LOW cuplata de sofer manual in teren foarte accidentat )
Climatronic prize de recirculare numai fata, geamuri si oglinzi electrice
ABS+EBD fara ESP dar cu diferential autoblocabil LSD
Dimensiuni (L x l x i) : 4765 x 1860 x 1840 mm
Greutate: 2145 kg
Cuplu maxim: 345 Nm
Dimensiune pneuri: 255/65 R16
Inchidere centralizata cu telecomanda, radiocasetofon - CD - egalizor cu 6 boxe, scaune si volan imbracate in piele si insertie lemn
Consum 7,5 / 10,5 de motorina la 100 km
Pret: 22.900

Dotarile coplete la cele 2 modele se afla la urmatoarea adresa http://www.masini.ro/?compara&malese=5...91&tip=2979
admin
M-am dat cu ambele... ti-as recomanda pt oras prima si pt teren accidentat pe a doua. biggrin.gif
Dan27
eu am incercat-o doar pe prima si mi s-a parut ok..as lua-o ca are 5 cilindri si motor mercedes.
dragos52901
M-am urcat in amandoua dar nu am mers cu niciuna. Dar as merge fara sa ezit pe Rexton. Pe langa Rexton finisarea lui Terracan este cu multi ani in urma. Plus motorul diesel de la Mercedes... Terracanul mi-a lasat impresia de barca, la fiecare miscare a mea incepand sa se legene. Plus ambianta interioara care nu-mi spunea nimic... Nu te uita la piele sau la Cd pt ca nu asta e important la o masina. Mai bine dai ceva in plus si pui piele pe Rexton decat sa iei Terracan. Dar esentiale in luarea deciziei trebuie sa fie drive testele. Nu fii timid si mergi cu masinile pana iti faci o idee clara despre comportamentul lor.
Poti sa vezi si Kia Sorento. Cu ea am facut un drive test si a fost OK. Nu am gasit nimic serios de reprosat. Deci o masina buna...
Otto73
eu din cate stiu ssang yong nu mai lucreaza de cativa ani cu mercedes
dragos52901
Motorul este de origine Mercedes, mai exact cel care a echipat pana anul acesta ML 270 CDI. Sigur.
BandiT
neaparat drive test...si se vor elucida multe...hyumndai e mai dotata , rexton e mai puternica...
reteaua de service ? cred ca hyundai are mai multe servisuri...
dar intai un drive test...
si eu cred ca dotarile suplimentare la hyundai( alarma,cd,piele..etc) pot face diferenta.
Baruba53405
Am zis ca inaite de a lua decizia finala sa merg la drive test. Cei de la Hyundai nu au un Terracan pt. drive test si nu au nici in showroom decat numa brosuri. Bun deci m-am dus la Ssangyong si ei aveau o masina de drive test si mi-au zis ca pot face drive test cand vreau si unde vreau. Buuun am zis eu sa mergem sa-l testam : masina este super vreau sa zic. Ruleaza excelent, reductor de tractiune la buton si motorul diesel de la Mercedes mistooooo...masina se misca super pentru o masina de 2 tone. Cea testata avea scaune de piele si cutie de viteze automata tip tronic cu 5 viteze. Gata m-am sucit si io vreau automata si acum au promotie si imi ofera alarma si radio CD gratuit biggrin.gif. Intre timp am facut in drive test si cu Sorento, pot sta cu inima-n pacata ca aleg tot Rextonul ca ruleaza si mai bine motorul este excelent are si ESP cutia automata la Rexton are 5 viteze iar la Sorento 4 se vede diferenta ca au intervenit cei de la Mercedes cu al lor motor de la ML. Intamplarea face ca un vecin sa aiba un Terracan exact cum vream eu si dupa 1 an arata jalnic: scaunele din piele s-au zgariat si s-au deteriorat datorita calitatii pielii (adica nasoala) sistemul audio livrat de la Hyundai e nasol nu se merita, deci imi aleg eu unu de firma decat noname-ul lor. Iar la motor nu se compara motorul lor de 2,9 litri dezvolta 163 CP iar Rexton cu 2,7 litri dezvolta 165 CP si numai zic zgomotul si trepidatiile muuuuuult in favoarea lui Rexton datorita colaborarii cu Mercedes....deci balanta inclina mult fratilor spre Rexton...daca sunteti posesorii uneia dintre aceste masini astep parerile voastre-n continuare...daca nu il declar :1: pe REXTON
Nicolae30758
din cate stiu ssang yong este cea mai veche firma de masini de teren din coreea. au lucrat mult pentru armata sud-coreeana inainte de a se apuca de masini civile. deci au ceva experienta. hyunday adia de vreo cativa ani a intrat pe piata suv-urilor, deci probabil ca mai au ceva drum de parcurs pana se vor impune cu adevarat. altfel au facut progrese remarcabile in ultimul timp.
dragos52901
Inteleapta alegere! Mai ales in ce priveste cutia automata.
Am vazut ca si in revistele din vest specialistii au o parere buna despre Rexton.

Ti-au facut vreo oferta de pret, vreo calculatie de leasing? La cat ajunge rata?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.