Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pornire la rece VW Polo
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Cosmin53489
Hello

Am un VW Polo din 2001, pe benzina, motor 1,4 16V. Cand pornesc motorul la rece (dimineata), imi merge 3-4 secunde ok, dupa care turatia scade (sau chiar se opreste motorul). Daca accelerez un pic (sau il repornesc), motorul functioneaza absolut normal, fara nici o alta problema.
Dupa spusele unuia si altuia, am schimbat bujiile, am schimbat filtrul de benzina, am schimbat filtrul de aer, si nimic... Apoi m-am dus la un mecanic, a pus masina pe tester (computer), computerul zicea ca ceva sonda de apa (?!?) e defecta, am schimbat-o si pe aia, mecanicul mi-a mai curatat ceva la admisie (nu stiu exact ce), dar spunea ca a fost f multa mizerie adunata.
Dupa toate aceste operatiuni, problema nu a disparut.

Ce mai poate fi problema?
Sebastian-58
Sa fie pompa de benzina?
rudolf1
Asta este doar o tatonare. Ce coduri de defect ( sau ce defecte ) au rezultat la scanarea motorului. Pe motor sant montati diversi senzori care ne ajuta in depistarea defectului. Intamplator poti gasi repede defectul, dar asta foarte rar, de asta s-au montat senzorii, altfel este un chin.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.