Help - Search - Members - Calendar
Full Version: schema electrica polo2, sau golf2
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
valentin38883
Am cumparat o masina (polo2 din 90) care are distrusa partea de pornire..bujiile sunt legate pe direct, alimentate printr-un buton conectat direct in circuitul de forta.
Daca are cineva sau stie unde gasesc ...rog info...
as dori schema electrica a partii de pornire...cu releul de pornire.......buji.....
multumesc
cata52820
Cred ca te pot ajuta, dar am nevoie de mai multe detalii: tip motor, an fabricatie, benzina sau diesel. Am shi eu un vw golf 2 din 88 shi am o carte - manual de reparatii in care sunt shi scheme pentru partea electrica pentru toate tipurile de golf fabricate intre 77 si 90. Poate gasesc modelul tau, fac o poza si-ti trimit. Stiu ce greu e sa ai masina "lego"in care au umblat n'spe "electricieni" parati shi la un moment dat o cumperi shi incerci sa intelegi ce draq au vrut aia sa faca....Astept date!
valentin38883
multumesc pentru bunavointa. Eu am un POLO din '90 diesel cu motor de 1,3. Din cate am inteles partea de pornire este cam eceeasi la polo si la golf. Ai dreptate privitor la interventile anterioare adica masina lego...La mine Releul de pornire e ocolit, practic el nu mai are nici un rol...Bujiile sunt legate pe direct printr-un intrerupator cu revenire care tine un curent destul de mare. In principiu stiu cum ar trebui sa fie conectate dar fiind anulate unele fire, mi-ar fi mai usor sa refac instalatia daca as avea schema unde probabil sunt specificate si culorile izolatiilor conductoarelor.
As fi foarte bucuros daca ai putea sa-mi trimiti schemele de la Golf diesel clasic (nu turbo) de prin 88-90. Adresa mea este voicuvali@yahoo.com
Un mecanic pe care nu i-l cunosc prea bine a spus ca i-mi reface instalatia si-mi pune releu de la golf ca sunt la fel dar nu prea am incredere. Prefer sa o fac eu.....
Multumesc inca o data pentru bunavointa.
astept scheme!
Dragos54813
Salut cata! numele meu este dragos si profit de corespondenta ta cu valentin pentru a te ruga daca ma poti ajuta si pe mine!!!
Am un vw golf 2 diesel din '87 si este regele masinilor " lego ", o masina la care au umblat nu n'spe ci n'spe la patrat...si in special la partea electrica.
Deci...rugamintea mea este daca ai putea sa-mi trimiti si mie ceva informatii ( schite, scheme ) orice legat de partea electrica si nu numai.
Iti multumesc anticipat si imi permit sa-ti scriu si o adresa de mail la care poate imi trimiti daca ai ceva : dragos_mirea2003@yahoo.com
cata52820
O sa caut astazi schemele pentru voi si o sa incerc sa fac niste fotografii. In cazul in care nu se vor vedea foarte bine, voi face niste copii xerox pe care o sa vad cum vi le trimit. Daca folositi Yahoo Messenger, putem discuta mai mult- ati primit deja cate o invitatie de a ma adauga la lista de adrese( BRIDEFO)!
cata52820
Am trimis schemele, dar adresa de mail a lui Dragos este incorecta!!!Astept...Bafta la lego!
valentin38883
multumesc cata!
pentru cei interesati am mai gasit
http://www.driversfound.com/scirocco/techt...sensor/g87a.pdf
cata52820
Vali, ce model de polo ai tu , cu 2 faruri gen Mercedes?
Ma intereseaza daca esti multumit de fiabilitate, ca vreau sa-mi iau si eu un polo attractive 1.9tdi 100CP, modelul nou si incerc sa culeg impresii de la cei care au nu de la cei care isi dau cu parerea despre masina numai asa ca au vazut-o ei pe strada sau pe net si le place sau nu ochiului lor, sau imi spun ca vw a ramas in urma si sunt mai bune masinile japoneze s.a.m.d.
valentin38883
masina mea este mai veche, din 1990 cu 2 faruri rotunde 1,3 diesel....am cumparat-o cu anumite probleme dar avand in vedere varsta eu zic ca se tine bine. Nu o am de mult timp dar am facut deja vreo 5-6 mii de Km si sunt foarte multumit. In afara defectiunilor care le-am constatat la cumparare nu au aparut altele.......Nu stiu cum sunt astea mai noi dar eu consider ca am facut o afacere cu masina asta avand in vedere ca am cumparat-o cu 1900E (pretul include si o caroserie de rezerva cu interiorul complet...fara motor), consumul de 4,7% si merg zilnic cu ea...La 120Km/h merge super..nici nu am unde sa merg mai tare...Eu am luat-o pentru naveta. Cred ca e destul de fiabila....in general am o parere foarte buna despre masinile germane in special vw. Piesele sunt relativ ieftine...la modelele mai noi unde e multa electronica sigur ca fiabilitatea e mai scazuta dar confortul sporit......cred ca alegerea ta e buna (doar o parere) cand ma gandesc la marca ...nu stiu la ce alternative te-ai gandit...eu sunt multumit de fiabilitatea masinii mele


In interventiile pe care le-am avut pentru remedierea anumitor defectiuni am constatat ca e foarte simplu de depanat, de reparat,,,in general sistemele mecanice sunt foarte simple ceea ce fac sa fie si fiabile...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.