Help - Search - Members - Calendar
Full Version: soc automat la opel kadett jubilee din 1987
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Bogdan Alexandru53111
am cumparat recent masina, vechiul proprietar mi-a spus ca a conectat invers bateria si s-a stricat computerul si socul.
computerul l-a inlocuit el, inainte sa cumpar eu masina.
socul? nu stiu ce s-ar fi putut strica la soc, in momentul conectarii inverse a bateriei....
chestiunea este ca la rece (chiar si numai la cca 10 grade) nu mai sta la relanti si porneste mai greu.
ce model de soc automat s-ar potrivi la masina, pentru ca n-am gasit la dezmembrari; cica modelul de motor este mai rar si ca n-o sa gasesc soc automat....
Bogdan Alexandru53111
am desfacut filtrul de aer si am ajuns la carburator; socul automat se pare ca functioneaza, adica am gasit un corp cilindric (cred ca este o bobina, pentru ca are cca 2-4 ohmi) care are un ax ce se roteste si actioneaza clapeta de aer. cu filtrul de aer demontat am pornit motorul (care se racise cit de cit) si dupa citeva minute am vazut cum, treptat clapeta de aer se roteste tot mai mult spre pozitia deschis; initial, la pornire era foarte putin inchisa. banuiesc ca se poate sa fie vorba despre un reglaj al pozitiei acelui corp cilindric, astfel incit sa se actioneze clapeta de aer in mod corect.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.