Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NOVA GT
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Cristian12
Mai sunt unii care s-au tzepuit cu nova gt. Stie careva cum se reduce consumul la nenorocita? In afara de "vinde-o" ca asta am tot incercat si nu a mers. Multumesc!
liviu6
Salut

Io zic sa te duci la un service si sa-ti verifici supapele sa nu fie putin indoite si sa pierzi compresie.
Sau de la segmenti, poate iti tre o segmentare
mai poate sa fie si de la reglajele de la carb asta in cel mai bun caz
Alexandru Florin
de ce frate, c-am cit iti consuma?
Florian1
In primul rand... ce astepti tu de la o masina ?!
Vrei sa fie economica ? De ce nu ti-ai luat TICO (sau asta nu e masina).

Safaturile mele:
1. Fati carbo-testul (e un service mai mare in Pantelimon care face asta, or mai fi si alte dar nu stiu eu)
2. Baga 200-250Euroi in masina si puneti instalatie GPL (neaparat italiana sa fie), ca bani o sa iesi ca si cum ti-ar consuma 5-6% benzina.
3. Baga-ti mintile'n cap si nu face prostia sa-ti vinzi masina. Masina ta, cu benzina de calitate, reglata corespunzator si un sofer care are suficient de multa experienta cu ea poate sa intreaca la o cursa de strada (1 km) masini de 7-8 ori mai scumpe.

PS> Am o Dacia Nova GT din '98 si sunt mandru de nu se poate ! Daca esti din Buc. te fac o plimbare cu nova mea sa vezi ce "stie" masinuta aia.

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-11-06 12:29 ]
vivian
De curiozitate cat iti consuma?
liviuadrian
Ce Nova ai frate de 98 ca tot asa am si eu si nu mai stiu ce sa mai fac cu ea.Am cumparato anul trecut si numai belele am avut cu ea.Prima oara mi-a sarit capota fata pe la 120 km/ora si mi-a facut praf parbrizul si pavilionul, apoi am descoperit ca ploua in ea , iar directia cred ca este de cea mai proasta calitate.Nu stiu ce poate fi bun la o Nova dar eu cred ca nimic.Pana si motorul cica e mai mare dar tot de dacie este numai ca l-au pus invers.
Raptoe
sal am o nova gt cam de o luna si ca tot romanu am vrut sa vad consumu ......zis si facut....am facut plinu si de pasti mam dus la bunici ...vaslui ei bine eu sunt din bucuresti.....si mai exact de la peco de la mine petrom )si pana la primu peco din vaslui calculat pe kilometrajul mic(cel de zi) fix 330 km ..la bucuresti facut plin si in vaslui facut iar plin ...consum 20 de litri fix(am chitantzele pentru cei care nu cred pot pune foto la ele..) iar dupa calculele mele asta inseamana un consum de 6% .....specific ca am fost 5 persoane plus ...plus porbagaju tixit de diverse si specific ca am mers cu o viteza constanta de 90 de km la ora ( +/- 10km ) ....ajuns la vaslui am constata cat de putzin a consumat si mam dus la un pui de mecanic si la randu lui a constatat ca eu la motoru meu de 1600 dublu carburator am o pompa de berlina iar returu de la bezina nu e in carburator este in pompa de benzina mai sus amintita...specific ca nu am facut o proba sa vad ce viteza prinde deoarece mai am mici pierderi de ulei la un semering...care vor fi rezolvat saptamana asta....poate specialisti acestui forum imi vor spune daca influetzeaza consum ca nu am pompa originala de nova gt......oricum consumul este pe gustul meu ...

[ acest mesaj a fost modificat de : de 2004-04-18 18:10 ]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.