Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vreau să-mi cumpar TICO
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
dan52244
Am nevoie de un sfat de la profesioniști sau de la deținători de Tico-uri mai vechi... arigato.gif
Vreau să-mi cumpar un Tico și să-mi zică și mie cineva ce trebuie să știu sau mai exact ce trebuie să caut la starea unui Tico k să fiu impăcat cu ideea că fac alegerea cea mai bună în momentul cand o cumpăr. :scratchchin:
Liviu53645
Daca vrei sa cumperi un Tico trebuie sa te uiti cam la toate amanuntele, ca si la alte marci, dealtfel. Cel mai bine ar fi sa intrebi pe cineva care se pricepe. In general vezi daca nu are pete de rugina si daca porneste la cheie. Ar trebui urcata si pe o rampa ca sa o vezi dedesubt. Vezi daca are tabla infundata pe undeva (inseamna ca a fost lovita), sau daca are urme de suduri recente. Motoarele sunt, in general bune, daca n-au fost prea mult rulate, daca au avut ulei bun si lichid de racire nu prea au de ce sa aiba probleme. Asta se vede si dupa proprietar, daca este el insusi ingrijit isi ingrijeste si masina. Sa stii ca suspensia este cam rigida dar nu le poti avea pe toate, sa consume si putin, sa fie si super confortabila. In rest bafta, daca nu dispui de prea multi bani, este o alegere buna. Totusi, nu uita ca este o masina de oras, pe teren denivelat risti s-o razuiesti pe dedesubt. Succes inca o data !...
george54999
buna,

am cumparat un tico fabricat in 99 in urma cu un an.
parerea mea, judecand strict economic, vis-a-vis de fiabilitate , costuri (exploatare, consum, intretinere), este ca ca vei avea cea mai buna varianta pentru bugetul alocat <=3000EUR.
fii atent sa nu fie masina rulata pe taximetrie pentru ca sunt cele mai obosite.

in banii astia vei avea o masina super pentru oras. minusurile apar in ceea ce priveste siguranta si confortul pe distante lungi.

chiar daca masinuta franeaza bine per ansamblu, eu sunt multumit de asta, e foarte usor sa o rastorni. cineva scria, intr-un forum online ca in tico se simte ca si cum ar fi "in chiloti pe autostrada". destul de aproape de realitate.

daca esti la volan cu tico, trebuie sa-ti schimbi stilul de sofat pentru a fi mai precaut .
eu sunt din galati. apropos, de departe cel mai tare ma deranjeaza vorbind despre tico comportamentul colegilor de trafic: neacordari de prioritate , actiuni riscante (triplari, dublari, depasiri in sensul opus pe contrasens cu incalcarea liniei continue, pe partea ta) pentru ca se asteapta ca vei frana, obstructionarea schimbarilor de banda sau a depasirilor.

daca vei conduce tico, dane, trebuie sa te obisnuiesti cu toate astea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.