Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Megane 1 dci probleme?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Nonn
Am facut azi o tura prin Ungaria cu un Megane 1 dci si am remarcat urmatoarele probleme:
1. Relantiul e neregulat. Facea asa de mai multa vreme, dar nu intotdeauna si mai usor. Uneori inceta daca turai motorul usor. Astazi a facut asa permanent si puternic. Toata masina se scutura. La service au spus ca e normal! Evident, nu?! :minigun: (asta era mai demult cand nu era asa puternic si permanent)
2. Aerul conditionat nu mai raceste asa bine. Masina nu e a mea, proprietarul spune ca pana nu demult racea mai bine. Fiind foarte cald astazi, temperatura era data la minim si viteza de ventilatie la maxim si degeaba, doar sufla mai tare, nu si mai rece. E posibil ca cele 2 probleme sa fie legate? Sa tremure motorul asa tare din cauza ca era data la maxim clima?
In rest, totul mergea bine, nu existau alte manifestari ciudate.
Nonn
A fost azi prietenul meu la service cu Megane-ul pentru revizia de 15.000km. Se pare ca aerul conditionat atat poate, mai rece nu merge. Interesant a fost raspunsul primit la problema cu tremuratul motorului la relanti. Puteti sa-l ghiciti? Poate era mai corect sa spun ca era previzibil. Bravo, ati ghicit! NU este nimic in neregula cu el! blink.gif Nu este nici normal, dar nici stricat nu este nimic! Exact! Am reusit sa ne dam seama ca are ceva legatura cu aerul conditionat, si anume, se intampla cand acesta este pornit. Cand e oprit, totul e in regula. Cum il pornesti, cum incepe motorul sa mearga neregulat. Chiar nu are nimeni nici o idee? Nu s-a mai intamplat la nimeni faza asta?
Si inca o chestie. Tot azi am aflat Megane 1 are garantie fix 18 luni!! Mai putin de 2 ani?! Asa ceva nu am mai intalnit! :minigun: :bandit: :death: wallbash.gif
ncristi
Are megane I si abia a facut 15000kM cu el smile.gif ?

Am mers cu megane cu motor 1.9 dCi (daca este m1 si mai este si dci atunci sigur motorul este de 1.9) si nu mi s-a parut nimic aiurea, din contra motorul este f silentios si placut. Daca ac nu mai are putere sa se duca sa-si faca o completare cu freon--la ipso treba asta costa 1.3mil lei cu TVA cu tot si se face super simplu.


PS

Daca merge asa putin de ce nu si-a luat bicicleta laugh.gif
Nonn
Nu are doar 15.000km! M-am exprimat gresit. Are 45.000km si a facut revizia obisnuita care se face la fiecare 15.000km.
Legat de AC, maica-sa spunea ca facea si mai rece, el spune ca e normal asa cum e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.