Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tuning exterior Fiesta
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Exterior
r4mp
Salut smile.gif

In sfarsit m`am hotarat cu masina: va fi un Ford Fiesta 2 usi 1.4 80 cp , dar exista o " mica " problema legata de aspect blink.gif Nivelul de echipare pe care il aveam eu in vedere , respectiv Comfort , are barile fata si spate jumatate in culoarea caroseriei si partea de jos este acel plastic negru care mi se pare foarte inestetic. Ma gandeam sa merg pe varianta Trend, ceea ce inseamna cam 1100 euro in plus ( ddp ) si ash fi avut dotari standard ABS+EBD , faruri ceata , jante aliaj 15" , schimbator viteze metalizat si un aspect mult mai placut. (am pus si poza )
DAR!! biggrin.gif Ma gandeam eu .. ca asa cum se fac si pentru VW ( si nu numai ) acele extensii de bari ( pt ca majoritatea au barile fata / spate formate din 2 bucati ) sa imi caut la noi printre cei care fac din fibra de sticla un executant biggrin.gif
1. se merita varianta cu tuningul , sau e mai bine cu varianta standard + dotarile respective ?
2. In ce bani ar fi prelungire bara fata + prelungire bara spate + praguri
3. mi`ar mai placea sa imi pun un capat toba si un filtru sport ( pt ca un motor de 1.4 nu prea suna cum trebuie biggrin.gif )
Un alt aspect ar fi jentile , dar aici stiu care sunt preturile, si dupa mine ele dau cam 50% din aspectul unei masini. ( asta la varianta modificare Comfort )
Partea nasoala este ca nu prea am gasit pe nicaieri ( site`uri straine ) ceva pt fiesta .. ma refer la stopuri , bari.. s.a.m.d

Astept pareri , solutii blush.gif
r4mp
blush.gif si varianta trend
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.