Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FIAT BRAVA 1.6 , 102 cp
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
Lucian50012
As vrea sa stiu si eu niste pareri privitoare ma masina asta.
E vb de un FIAT BRAVA 1.6l, 102 CP, CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;SERVO FRANA, ABS, ESP, VOLAN REGLABIL, HALOGENE, FARURI ACTIONATE ELECTRIC, RADIO+CD PLAYER ORIGINAL. cadrane albe
Am inteles ca fiabilitatea cam lasa de dorit insa la un pret de 6.000 euro se merita ? ? ?.
Trebuie sa aleg intre Fiat-ul asta si un KIA RIO de 1.3 si 75 CP cu dotari mai slabe dar mai scumpa cu 300 de euro
Avand in vedere ca masina e din 2001 adica chiar la sf erei BRAVA personal cred ca probleme care au existat la inceputul fabricarii modelului au fost remediate.
Daca credeti ca merita nu ezitati sa postati biggrin.gif ... nu de alta da-s cam incepator si as vrea sa stiu parerile voastre
James Kilowatt
LA cele din 2001 nu exista probleme de fiabilitate particulare. Daca nu are prea multi km, s-ar putea sa merite. Desi afara la banii astia ai putea prinde un JTD 105 CP
Lucian50012
Pai masina are 78.000 km si este adusa de afara . . . . la cel cu JTD ar trebui sa mai platesc cam 1.000 euro taxele si ar trebui sa caut sa vad alea alea ..... ajung si eu la vb amercanului time is money.
As vrea totusi sa stiu cam care ar fi problemele mai speciale la modelu asta BRAVA (daca sunt ) biggrin.gif
krysty
motorul de 1.6 are 103cp si cuplul maxim 145/4000rpm, ceea ce inseamna ca e usor gurmand. nu-i plac turatiile mici. daca vrei dinamism atunci trebie tinut sus in ture unde si consumul creste. ochiometric cam 9 urban, 6-7 extraurban. e o masina confortabila, se aseaza bine pe sosea singurul inconvenient fiind suspensiile pe care le gasesc cam moi. la dotarile pe care le are pretul il gasesc bun.
Lucian50012
Bun . . . asta e consumul treaca mearga. Oricum eu am nevoie mai mult de masina sa pot iesi in week-end cu prietena si sa ma pot misca liber cand am de mers pe undeva.
Sincer sa fiu consumul de combustibil, avand in vedere puterea motorului nu mi se pare ca fiind unul exagerat, avand in vedere ca la firma conduc un Hyundai Getz si ala papa 7 urban si are un motor de 1.100 ..si asta in conditiile in care AC nu este pornit.
Pe mine ma intereseaza sa nu fie model de masina care are probleme vesnice biggrin.gif . . .sa tot bag bani in ea ..intelegeti voi smile.gif , daca interiorul e spatios si bine proportionat ptr ca am auzit ca e destul de mic in interior iar eu am 1.90 biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.